[Žinios trumpai] Rusai vaikšto per savo lavonus: Putinas nusprendė visiškai atkurti 1941 m. Stalino įsakymą ir pradėjo taikyti „Čečėnijos scenarijų“  ()

Putinas Donbase nusprendė visiškai atkurti 1941 m. Stalino įsakymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija Donbase kuria „Čečėnijos scenarijų“ su išdegintos žemės taktika. Dabartinėse kautynėse su kariuomene okupantai negaili nei technikos, nei gyvosios jėgos.

Tai per radiją NV pranešė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

„Rusai vaikšto per savų karių lavonus... Rusija perėmė antrojo Čečėnijos karo taktiką, kai pirmąjį itin skaudžiai pralaimėjo. Ir tada jie nuėjo išdegintos žemės keliu: kai kariuomenė eina į puolimą ir sutinka tam tikrą pasipriešinimą, jie iškviečia artileriją ir orlaivius. Kai artilerija „išdaužo“ poziciją iš vidaus, nebėra kam gintis“, – sakė Ždanovas.

Jis patikslino, kad dabar Rytuose priešas imasi „ugnies užtvaros“: „Jie eina vienas po kito, nepaisydami nuostolių. Jie negali prasibrauti per mūsų gynybą, jiems neužtenka jėgų, mes kovojame geriau, bet jie netausodami personalo ir technikos bando mus išstumti iš mūsų pozicijų“.

 

Putinas, anot Ždanovo, Donbase nusprendė visiškai atkurti 1941 metų Stalino įsakymą: „visi, kurie buvo pasidavė į nelaisvę, yra Rusijos Federacijos išdavikai. Ir jiems bus taikomas karo lauko teismas“.

Stalinas kartą pasakė tą patį: sovietinis žmogus negali pasiduoti į nelaisvę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()