Tai bus rimtas sukrėtimas: didžiausias Rusijos bankas „Sberbank“ bus atjungtas nuo SWIFT

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2022-06-02 00:10
taigi putka jau mire. makaronas su olofka juokina pasauli - su putino iskamsa derybas veda ai, suprantu tave, konservu makaronizmo kanalai nepraleido lektoratui info, kad baisusis puolantis is pakrumes ruskis padvese
Benediktas 2022-06-02 00:19
AAA000 girk, pateisink tu tą Putiną, smerk Vakarus, aš jau supratau, kad technologijos.lt tau suteikia erdvę ir niekada tavęs nebanins, kad ir ką parašytum, blogiausiu atveju ištrins komentarą. Kokios žinutės konservatoriai neleidžia tau skleist?
AAA000 2022-06-02 01:16
ne man. jie trukdo tau suvokt realybe, kokia ji yra ir tu plaukioji kazkokiam roziniam pasauly, konservuotoj makaroninej vizijoj. man tiesiog taves gaila. ir tiek
Benediktas 2022-06-02 01:36
Tipinis Kremliaus propagandisto atsakymas.
Dannas3 2022-06-02 07:56
Irgi ziurejai reallifelore naujausia video?:) prie to pacio norejau prideti, kad tiek rusai tiek ukrainieciai yra labiausiai korumpuotos salys europoje. Cia butu atsakymas i tai, kodel nebuvo pumpuojama sunkioji ginkluote i ukraina pries vasario 24.
immortallt 2022-06-02 08:04
Dannar3, net nežinau apie kokį tu video čia. Taip, korupcija. Kas tą korupciją ten "vystė"? Aš sakau, kad Ukraina iki šiol nebuvo išsilaisvinusi iš ruskyno kotnrolės. Kažkiek prieš 8 metus pradėjo laisvintis ir vis daugiau, bet iki tol realiai tokioje pat situacijoje buvo, kaip baltaruskiai iki šių metų pradžios. putleris užsimanė įvesti kariuomenę įbaltaruskiją - ir įvedė be jokių problemų. Okupuota šalis, neturinti savo sprendimo laisvės. Prieš vasario 24 d., dar vakarų pasaulis nors ir suprato faktus, kad ruskynas ruošiasi pulti, nenorėjo tuo patikėti ir tikėjo, kad blefuoja. Net JAV kuri kartojo, kad rusai puls, iš veiksmų man pasirodė, kad irgi tas buvo kaustomi tikėjimo, kad tai tik blefas.
donatasv 2022-06-02 09:06
Tas tavo aklas koncervų garbinimas man labai primena koncervų trolį. Panašiai kaip rusai mato tik juodą nato, nacius, gejus, velnią kurį reikia išvaryt iš ukrainos. Taip tu komentuoji su išplautomis smegenimis. Visi čia ir dabar nutraukit visus ryšius su rusija, visi eikit mušt ruso... bet nenori matyt viso to pasekmės, vos tik pradedi šnekėt apie pasekmes užmeti ignorą ir vos ne ruso troliu pradedi vadint. Kad koncervai nėra geris čia turi būt ir durnam aišku, nors palauk dėl aiškumo galima ginčytis stebint tavo pasisakymus. Pasižiūrim dabartinį pagalbos paketą liaudžiai. Kodėl tik elektra ir dujos ir kodėl visiems? Granulės nuo 150 eur išaugo iki 350 už toną. Čia ką nereik padėt? Iškarto ir kyla noras pritemt prie to, kad koncervai visada buvo suinteresuoti tik didžiuoju verslu. Free pinigų lietus didiesiems žaidėjams... Net ir to pačio immortal mintis paskirt geriau daugiau žalios energijos finansavimui yra daug geresnis pinigų investavimas. Žalieji kad ir kokie jie buvo, bet bent jau stebėjo vakarus žiūrėjo ką daro ir visa tai bandė pritaikyt pagal mūsų sąlygas, o čia į vienus vartus plauna pinigus...
Benediktas 2022-06-02 09:09
O senasis donatasv prabilo. Kur aš šioje temoje užvedžiau kalbą apie konservatorius, kaip teisingiausius planetos žmones? Laikas prasiplaut akis. Ką jei JAV, Lenkija, Estija, Latvija, Danija, Japonija, Vokietija, Čekija, Slovakija ir t.t. padeda Ukrainai, tai pagal tavo logiką jie irgi mūsų konservatoriais įtikėję?
immortallt 2022-06-02 09:27
donatasv, panašu su konservais siejiesi čia tik tu. Konservatoriai kažkurioje vietoje elgėsi neadekvačiai rusų atžvilgiu? Projekcija užsiiminėji ir tiek. Tik maži vaikai mąsto juoda - balta, gėris - blogis. Vėlgi, projekcija? Pas Benediktą to nemačiau. Šiaip tai visos kompensacijos kaštų augimui yra populizmas ir euforija liaudžiai. Kompensuoti galėjo nebent efektyvumo priemones, pasiūlos didinimą. Žalieji nieko nežiūrėjo, nieko nepadarė, ir nieko nenuveikė. Net pandemijos valdymas buvo sprendimai priimami post factum kada kokia nors institucija pati pradėdavo veikti. Per beveik metus laiko nesugebėjo sutvarkyti duomenų rinkimo, konservatoriai atėję sutvarkė per 3 savaites iki patenkinamo lygio. Žalstiečiai sakė, kad parengė skiepijimo tvarkas - nieko nebuvo iš tikrųjų padaryta. Jei ne ES, būtume ir skiepų negavę. Jei žalstiečiai būtų buvę dabar valdžioje, tai ES ir NATO mes būtume kaip vengrai, kurie aiškintų, kad čia rusai nesuprasti, kad čia pilietinis karas ir rusai siekia Ukrainoje jį nutraukti ir gelbėja žmonių gyvybes ištremdami juos į ruskyną, naikindami civilinę infrastruktūrą ir t.t. Konservatoriams kritikos aš turiu pakankamai daug ir aštrios. Žalstiečiams kritika pagrindinė - absoliučiai nieko gero nepadaryta. Nu gerai, meluoju, didžiausias jų geras darbas - apjungė darbdavio ir darbuotojo mokesčius. Čia kažkur 1-2 dienų darbas keliems žmonėms parengti projektą, jį sutvarkyti ir paduoti patvirtinti. Poveikio daug ekonomikai nėra, tik higiena. Dar ką gerai padarė, kad jiems buvo dzin Energetika, tai nepartinį ministrą pasodino ir nesikišo. Jis ten kiek nereikėjo Seimo daugumos, tiek gerai tvarkėsi. Ir šiaip man net ideologija nėra svarbi, tol kol nenusišneka. Pvz., tikrieji žalieji, ne žasltiečiai, man irgi labai priimtina jauna partija. Problema, jiems praeiti į Seimą kaip partijai 0 šansų. Socbebrai visi - yra tragedija, neturi nei minčių, nei proto. Svarbu praeiti, žada bet ką, kalba bet ką. ruskių partijų Lietuvoje jau užtenka. Taigi realiai lieka 2-3 liberalų partijos, konservatoriai ir tikri žalieji. O visi žalstiečiai, darbiečiai, tvarkiečiai, lazdininkai ir t.t. - rusai, su aiškiomis finansinėmis sąsajomis iš ruskyno.
donatasv 2022-06-02 09:34
Čia tavo požiūris ir aš jį suprantu taip: man nusišikt ant tų ruso atominių nes pas juos viskas išpūsta ir pagražinta. Šitiek bombų nepasiekė tikslo ukrainoje. Nepasieks ir pas mus. Nors užtektų 1 kuri pasiektų ir jau būtų katastrofa. Čia tavo nuomone yra adekvatus situacijos vertinimas? Mano pasisakymuose niekur nebuvo pasakyta, kad su rusija reikia draugaut. Priešingai ją reikia mušt, bet tai reikia daryt galvojant apie pasekmes.
Dannas3 2022-06-02 09:47
https://www.youtube.com/watch?v=Eo6w5R6Uo8Y Viskas sitam video, apie ka parasei anam komentare tai ir pagalvojau, kad gal irgi paziurejai. Nesutinku del amerikos, manau jie puikiai zinojo, kad puls ir tik europieciai, tame tarpe ir mes prisigalvojom, kad jie blefuoja. Patys ukrainieciai tuo netikejo, kaip eina suprast is prasto pasiruosimo. Korupcijos saknys tai zinoma, kad aiskios, bet tai nekeicia pacio fakto, kad tauta smarkiai uznuodyta rusisku mentalu, del ko buvo gan atsargia politika ju atzvilgiu is vakaru.
donatasv 2022-06-02 09:56
Žaltiečių pinigai buvo išdalinti masėms, įtraukiant kuom didesnį pinigų gavėjų skaičių, kad ekonomika suktųsi. Čia pinigai suplauks vos ne į kelių firmų rankas. Jauti skirtumą? Žalieji nebuvo idealūs, jie darė skaudžias reformas, skaudžias klaidas, jas taisė ir t.t. Tapati medicinos reforma, kuri numušė valstybės išlaidas n kartų, pažabojant didžiųjų pajamas. Ji nebuvo ideali, ją taisė n kartų. Čia niekur nėra tik balto ir tik juodo. Man tas koncervų didžiųjų propagavimas yra labai jau didelis minusas jiems --------------------- Palaikai didžiuosius pinigus išplauni kartu su jais. Masėms dalini jau išplovimo galimybės smarkiai sumažėja.
Kirtiklis 2022-06-02 10:12
1939 metų strategija , atominės ir manymas kad nieko nereguos kitos NATO šalys ir netik. Šlapi sapnai. Nespės patys atgal gaudyti tokiu atveju, o Europos karo stuburas UK net nedvejodami paleistu viską iškarto tokiu atveju, jei Varšuvą atomu sunaikintu. Kitas dalykas , Lenkai, patriotiškai nusiteikę ir nebeleistų 1939 scenarijaus,+ kacapus naikintu su tokia agresija už praeities skriaudas. O kur dar JAV... Zombiai jau įrodė savo galią.. vagiant skalbimo mašinas ir degant savo skardinėse.
Benediktas 2022-06-02 10:23
Putino rėžimas turi būti nuverstas, nes kelia grėsmę pasauliui. Ekonomiškai, idealogiškai, per karinę pagalbą Ukrainai - va visas mano kraštutinumas. Kraštutiniau niekur nebuvau pasisakęs, nerastum kraštutinesnio mano posto. Todėl nereikia išsigalvoti ir lipdyti man savo išsigalvojimų. Aš juk nesakau, kad Ukrainai reikia artomines bombas duoti, o tik normalius ginklus, kad galėtų apsiginti ir išstumti juos atgal į Rusiją. Nesakiau, kad reikia kariškai dabar užpulti Rusiją visiems. Tuo tarpu, jei paieškočiau tavo postų prieš karą - tai pilna buvo, kur Rusijos ir Putino politiką užsistojai ir pateisinai. Va matom dabar koks puikus rėžimas tai yra.
donatasv 2022-06-02 10:43
Viso pasaulio požiūris pasikeitė į rusiją prieš ir po karo fakto... tau čia kažkas keisto? Bet tu paieškok tų mano komentarų kur aš užstojau putino politiką. Vėl bus kreivos interpretacijos arba minties nesuvokimas. Manyčiau diskusijose apie SDG, kur aš nepritariau koncervų sprendimui ir iki šiol nepritariu... Ne dėl to kad pastatė, bet kaip jie tai įgyvendino... O pas tave labai jau didelis kraštutinumas įsijungia iškart vos ne troliu pradedi vadint nesuprasdamas minties net. Čia aišku ir mano problema, nes ne viską išdėstau aiškiai ir iškart, diskusijos metu kartais ir pasikeičia nuomonė pakeliui
Benediktas 2022-06-02 11:27
donatasv 2022-06-02 11:38
Įmesk linką ne nuotrauką, nes dabar ištraukta iš konteksto. Beto čia nematau rusijos palaikymo, tik problemos pažvelgimą iš putinos pusės. Pradėk skirt troli ir diskusiją, galų gale nuomonę ir galbūt bandymą suprast dėl ko tai vyksta. Jei jau pažvelgiau į situaciją kitu kampu, bandydamas suprast dėl ko viskas vyksta taip kaip vyksta čia jau rusijos palaikymas? Ble atsigauk ir prasiplauk savo galvą. Nes tu lygiai toks pat kaip rusijos eilinis pilietis kuris tiki viskuo ką jam sako mass media. Tik tiek kad sėdi kitoje barikadų pusėja. Man patinka išklausyt abiejų ir tik tada bandyt priimt kuri pusė man labiau patinka. P.S. mano nuomonė nepasikeitė, tais klausimais. Amerika ne angelas. Bet nuomonė apie rusija po karo fakto labai smarkiai nes rusijos propoganda pasikeitė tai pat.
sub 2022-06-02 12:29
Vėl jis drėbtelėjo mėšlo krūvą. Ukrainoje prezidentu buvo Rusijos statytiniai kiek metų???? Kai tik pabandė atsikratyt Ukrainiečiai vienu iš statytiniu, pavarde Janukovičius, kas prasidėjo???? Tai va pratęsk ir prisipažink kad š prirašiai.
sub 2022-06-02 12:33
Tu turbūt istorija nesidomi ir atmintis tavo prasta, nes mes prasileidom ir ne kartą. Ir Lenkai prasileido. Bet kaip vaikui prištu nerodysiu, pats turi susivokt.
donatasv 2022-06-02 12:36
Čia pats drabstaisi šūdu. Pačio fakto nekeičia turėjo šansą nepasinaudojo. Įtakos ir dėl ko nepasinaudojo čia jau kita tema.