Interneto paslaugomis „Windows Live“ galima naudotis ir lietuvių kalba  (0)

Pasaulinė informacinių technologijų kompanija „Microsoft“ pristatė naujos kartos įrankių ir paslaugų rinkinį „Windows Live“, žmonėms suteikiantį naujų galimybių lengviau bendrauti ir dalintis įvairiu turiniu internetu bet kur ir bet kada. „Windows Live“ paketas yra pritaikytas ir šalies kompiuterių vartotojams – jį sudarančios programos ir paslaugos yra pateikiamos lietuvių kalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pristatydami „Windows Live“ interneto programų ir paslaugų paketą, žengiame į naują etapą, siūlantį kitos, kokybiška vartotojo patirtimi išsiskiriančios kartos galimybes darbui, asmeninėms ar laisvalaikio veikloms internete. Bendrauti tarpusavyje, keistis informacija, nuotraukomis ar kitu skaitmeniniu turiniu nuo šiol tampa itin lengva ir patogu“ – teigė „Microsoft Lietuva“ Verslo strategijos ir rinkodaros vadovas Martynas Bieliūnas.

Anot jo, visas šias nemokamas paslaugas kiekvienas vartotojas gali įsidiegti ir naudoti jam įprastoje aplinkoje – asmeninio kompiuterio darbalaukyje. Be to, šalies gyventojai naujosiomis programomis ir paslaugomis galės naudotis gimtąja lietuvių kalba.

Šiandien žmonės vis dažniau pasitelkia internetą bendravimui ir dalijimuisi informacija su savo draugais ar šeima. Tačiau vartotojai vis dažniau pageidauja įrankių leidžiančių paprasčiau rūpintis asmenine el. pašto dėžute, nuotraukomis, adresų sąrašais ir kita informacija internete.

„Microsoft“ tyrimo, kurį atliko rinkos tyrimų bendrovė „Harry Interactive“, duomenimis reikiamos informacijos ar paslaugų paieška, kuomet reikia naršyti po įvairius tinklalapius, nepatogumų sukelia 61 proc. apklaustų interneto vartotojų. Daugiau negu du trečdaliai apklaustųjų (67 proc.) rinktųsi vadinamąjį „viskas viename“ interneto sprendimą - kai bendras prisijungimo vardas ir slaptažodis leidžia pasiekti visas reikiamas interneto paslaugas.

Naudojantis „Windows Live“ paketu, kurį sudaro kelios nemokamos programos, reikiamas interneto paslaugas galima pasiekti kompiuteriu ar mobiliuoju įrenginiu. Be to, visas pageidaujamas „Windows Live“ paketo programas galima parsisiųsti vienu metu adresu www.get.live.com ir užsisakyti nemokamus jų atnaujinimus. „Windows Live“ programų patikimumą užtikrina integruotos saugumo savybės.

„Windows Live“ paketo programos ir paslaugos lietuvių kalba, skirtos bendravimui:

  • Windows Live Mail“. Ši kompiuteriui skirta programa leidžia lengvai prisijungti prie „Hotmail“ sąskaitos, integruoti „Gmail“ ir kitas elektroninio pašto dėžutes, sujungti skirtingus kontaktų sąrašus į vieną bendrą ir naudotis šiomis funkcijomis per mobilųjį telefoną. Vartotojai taip pat gali susikurti pageidaujamą elektroninio pašto adresą su „@live.com”. Pašto dežutės talpa iki 5Gb.
  • Windows Live Messenger“. Naujos kartos virtualios komunikacijos programa su dalijimosi failais, balso ir vaizdo pokalbių internetu galimybėmis, bendravimą paverčiančiomis paprastesniu ir įdomesniu.
  • Windows Live Spaces“. Ši paslauga vartotojams leidžia dalintis įspūdžiais su savo draugais ir šeimos nariais kuriant nuotraukų albumus, tinklaraščius, patinkančių vaizdo klipų sąrašus su nuorodomis.

„Windows Live“ paketo programos lietuvių kalba, skirtos dalijimuisi įvairiu turiniu:

  • Windows Live Photo Galery“. Tai išbaigtas sprendimas, skirtas nuotraukų ir vaizdų paieškai, redagavimui, tvarkymui ir dalijimuisi, taip pat jų įkėlimui į „Windows Live Spaces“, „Flickr“ ar „Soapbox“ vos kelių mygtukų spustelėjimu.
  • Windows Live Events“. Nemokamas įvykių planavimo, kvietimų ir bendruomenės subūrimo įrankis leidžia „Windows Live“ vartotojams patogiai planuoti įvairius savo gyvenimo įvykius ir dalintis nuotraukomis bei pasakojimais prieš, per ir po jų.
  • Windows Live Writer“. Ši galinga programa kartu su papildomomis paslaugomis leidžia vartotojams kurti ir skelbti įvairialypį turinį „Windows Live Spaces“ ar įvairiose tinklaraščių svetainėse naudojant patogų redagavimo įrankį, su kuriuo galima lengvai į savo tinklalapį įtraukti nuotraukas, žemėlapius ar prierašus.

Mobilios prisijungimo galimybės:

  • Windows Live for Windows Mobile“. Ši savybė leidžia prie „Windows Live“ paslaugų, tokių, kaip „Windows Live Hotmail“, „Windows Live Messenger“, „Windows Live Spaces“ ir kitų, prisijungti per internetą naudojantis telefonu su operacine sistema „Windows Mobile“.

Apie „Windows Live“:

„Windows Live“ yra naujas interneto paslaugų ir įrankių rinkinys, sujungiantis skirtingus komunikacijos būdus, informaciją ir pomėgius į viena ir išsiskiriantis kompiuteryje, mobiliuosiuose įrenginiuose ir internete užtikrinamomis saugumo savybėmis. Su lokalizuotomis daugelio programų versijomis, kuriomis galima naudotis 36 kalbomis 56 šalyse, „Windows Live“ apima daugiau kaip 20 paslaugų, tarp kurių: „Windows Live Hotmail“, „Windows Live Photo Gallery“ ir „Windows Live OneCare Family Safety“. Su „Windows Live“ galima išsamiau susipažinti www.windowslive.com

Šaltinis: Microsoft pranešimas spaudai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: