JAV Nacionalinis archyvas siūlo atlygį už informaciją apie dingusį kietąjį diską  (5)

Trečiadienį vakare JAV Nacionalinis archyvas pasiūlė 50 000 dolerių atlygį už informaciją, padėsiančią surasti dingusį kietąjį diską su įrašyta asmenine buvusio prezidento Bilo Klintono administracijos darbuotojų ir lankytojų informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mažas nešiojamas kietasis diskas buvo saugomas kaip atsarginė kopija“, - rašoma Nacionalinio archyvo internetinėje svetainėje. Kadangi darbuotojai prižiūrėjo „Baltųjų rūmų“ informaciją bei elektroninę adresų knygą, kietajame diske buvo saugoma asmeninė informacija: darbuotojų pavardės, nuotraukos, darbuotojų ir lankytojų socialinio draudimo numeriai ir t.t.

Nacionalinis archyvas disko pasigedo kovo 24 dieną, o balandžio 2 dieną apie dingimą pranešė agentūros vadovams. Buvo pradėtas tyrimas ir agentūra apie kietojo disko dingimą pranešė JAV Krašto apsaugos departamentui, „Baltųjų rūmų“ patarėjų biurui, rūmų darbuotojams, Senato priežiūros komitetui bei buvusio prezidento Bilo Klintono atstovui. „Mes nežinome ar kietasis diskas buvo pavogtas, ar pasimetė“, - teigė archyvo darbuotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: