FTB išjungė „Megaupload“, hakeriai išjungė FTB

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

barabarijus 2012-01-24 04:47
Kad ir kiap juokinga i ar skaudziai tai skambetu, ftb matomai gavo palaikyma is auksciau padaryti tam ka jie ir padare. Viskas sukas apie pinigus ir visada taip bus ir tokiu masisku "piratiniu platintoju" jie niekad netoleruos...
Myslius 2012-01-24 05:31
Kim Dotcom (Kim Schmitz) - mega upload ikurejas: As a teenager, Schmitz earned a reputation in his native Germany for cracking corporate PBX systems in the United States, and tried to parlay it into a career in data security.[9] That effort led to his arrest on charges of using and selling stolen calling card numbers In 1998, Schmitz was sentenced to a probationary sentence of two years for computer fraud and handling stolen goods. n 2001, Schmitz purchased $375,000 worth of shares of the nearly bankrupt company LetsBuyIt.com and subsequently announced his intention to invest €50 million in the company.[19] Unknown to others, Schmitz did not have the funds available to invest, although the announcement caused the share value of LetsBuyIt.com to jump by nearly 300%.[20] Schmitz quickly sold the shares and profited $1.5 million as a result.[19] Schmitz had also arranged and obtained an unsecured loan of €280,000 from Monkey AG, a company for which Schmitz had served as Chairman of the Board. The funds were to be paid to Kimvestor AG. As a result, both Monkey and Kimvestor went bankrupt. Schmitz expressed remorse, stating that he had been "dazzled" and had not recognized that he would be unable to repay the loans.[21] In January 2002, Schmitz was arrested in Bangkok, Thailand, deported to Germany, and sentenced to a probationary sentence of one year and eight months, and a €100,000 fine, the largest insider-trading case in Germany at the time.[22] Schmitz also pleaded guilty to embezzlement in November 2003 and received a two-year probation sentence.[23] Since 2001, Schmitz has received media coverage as a founder of a Hong Kong based investing company called Trendax. The company claimed to use artificial intelligence to maximize investment return and Schmitz tried to find investors for a hedge fund managed by the company.[40] According to media reports Schmitz never had a proper license to start the fund.[41] On 21 March 2005, Schmitz founded Megaupload Limited Ir cia dar toli grazu ne visas sarasas. Gal ir nepopuliaru, bet palaikau USA puse. Esu pries Megaupload, WikiLeaks, anonymous ir visa kita blogi
kionig 2012-01-24 08:57
O kam įdomu, kad esi prieš ? Be to, be Megaupload yra dar ne vienas ir ne du trakeriai, kur neįsivaizduojamai sėdi piratinio turinio. Tas pats rapidshare, jame talpinami kas tik nori ir niekam ten neįdomu autorių teisių pažeidimai. Ir dar daugiau kitų trakerių kuriuose sėdi piratinė info. Taip kad sustabdyti piratavimą yra beviltiška. FTB galėjo prisikabinti tik dėl didelių sumų plovimo, o autorinių teisių prisiplakėliai irgi tuo pačiu savo kąsnį nori pasiimti. WikiLeaks ? Ir prie ko čia jis ? Koks čia blogis ? Ir ką jis ypatingo padarė ? Kažkaip nieko daug ypatingo ir nenuveikė. Tik švaistėsi kažkokiais atseit neva slaptais dokumentais, nors kurie buvo žinomi, tik labai jau viešai neafišuojami. Praktiškai labai jau subjektyvi info ten buvo "viešinama". Dabar va nutilę sėdi kažkur ir visas jų pasirodymas baigtas. O kiek juk dar yra "slaptų dokumentų"... Anonymous. Na ir koks gi čia blogis ? Kažkokia nevienalytė grupuotė, kuri užsiima juodųjų technologijų skleidimų, o daugiau taip nieko ir ypatingo nepadaro. Tiesiog kas nori, tas gandonešiais užsiima. O kaip čia jau interpretuosi juos ar blogis, ar gėris tai nėra skirtumo.
Hmz 2012-01-24 13:07
Tarp kitko, patariu perskaityti JAV Teisingumo departamento pranešimą apie Megaupload bylą: http://www.justice.gov/opa/pr/2012/Janu ... m-074.html Geriau skaityti pirminius šaltinius, o ne Lietuvos žurnalizdų tekstus.
Myslius 2012-01-24 15:39
Teigi jog uzsiima juodosiomis technologijomis, o poto klausi o kas cia blogo? Ne... nieko... </sarcasm> 1) Anonymous tai grupe vaiku, kurie patenkina savo ego lauzydami gov. 2) Wikileaks yra scam'as (juodosios technologijos) sugebejes uzdirbti desimtis milijonu is patikliu zmoniu. 3) Nei viena is siu grupuociu nieko naudingo nenuveike, netgi atvirksciai, padare nemazai zalos. 4) Piratavima sustabdyti (gal tureciau sakyti pristabdyti) bus lengva, jei priims SOPA, gales uzdaryt tuos tavo trackerius.
kionig 2012-01-24 16:09
Baik tu, nebegąsdink su tuo SOPA, žmonės dalinsis tiesiogiai failais, išliks ir P2P. O jei uždarys vieną, atsidarys kitas. Net ir bandymas pristabdyti piratavimą yra beviltiškas ir pasiremiama tik valdžios "jėga" bei gasdinimu, kad tau gresia milijoninės baudos, kaip ypač pasireiškia toje pačioje amerikėje. Tas sopa yra visiškas nemąstančių kvailių įstatymas. Nes kovoti prieš piratavimą yra tas pats, kas kovoti prie vėjo malūnus. Turi būti einama keliu, o ne kvailais įstatymais.
Vytax 2012-01-24 16:33
Nėra priežasčių kodėl taip turėtų atsitikti. Nes per visą laiką visame pasaulyje nė vienai teisinei ir techninei priemonei nepavyko to padaryti. Tik šis bandymas yra per daug desperatiškas. Praktiškai tas pats kas infekcijos užkrėstą pirštą gydyti nupjaunant visą ranką. Tačiau po tokio gydymo vis tiek išlieka tikimybė, kad infekcija iš piršto bus pasklidusi po visą organizmą, o gydymo žala bet kuriuo atveju yra neadekvačiai didelė. Taip ir čia, gal būt išjungtų vieną kitą piratinę svetainę, kuri kaip mat atsiras kitu adresu ar kitoje šalyje, tačiau tai atsilieptų tūkstančiams kitų „cloud“ tipo svetainių. Kurios be galimybės laisvai įkelti vartotojų failams privalėtų užsidaryti.
Myslius 2012-01-24 17:33
kionig, oho kiek kvailiu, nuo eiliniu zmoniu iki valdzios. Remi wikileaks - vadinasi esi kvailys (nemastantis)? (jus tai pasakete tiesa?), o anonymous remia wikileaks ir megaupload. Isvada - vadinasi juos remdamas irgi esi kvailys. kionig pats protingiausias, zino kaip sprest viska, o gi paprastai... nekovojant. Jei neimanoma sustabdyt - geriau nekovot. Daug blogybiu nesustabdomos, bet nereiskia kad nereikia kovot. Tai tegul iveda SOPA vistiek tie visiskai nemastantys kvailiai nieko nepakeis, jug kova su vejo malunais
kionig 2012-01-24 18:02
Taip ir visiems ten tiems idiotams siūlau persišviesti galvas arba pamąstyti su ta vieta, kuria reikia. P.S. Mysliau, įdomu kodėl gi tau nepaėmus ir filantropiškai nueiti į lanvą ir pareikšti, kad tavo toks ir anoks draugas turi piratinės info ar naudoja W7 piratke ? P.S. Nori, kad piratavimo neliktų ? Padaryk jį legaliu ir piratavimas netaps prasmės. Na ir čia pamatysime, kaip visi tokie Mysliai turės tame protinių gabumų įgyvendinti tai, o ne remtis vien jėga. Jei jau pasirinkai vieną dalyką kontroliuoti, tada turėsi kontroliuoti viską. Kito kelio nėra.
Tarkvinijus Išdidusis 2012-01-24 18:28
Aha, kokias pasakas paseksite dar? Jis įsigalios 2012-03-01. Kokios naudos norite iš neegzistuojančio įstatymo? Beje, įstatymas pats naudos niekada neduoda, nauda atsiranda tada, kai daugelis jo laikosi. Čia ne burtažodis - lydekai paliepus, man panorėjus.
Myslius 2012-01-24 18:38
kionig, per daug linksti i krastutinumus. O visu tokiu kionigu kitu iseidinejimas yra parodymas jog nesugebi diskutuoti. Aciu, neturiu noro reiksti savo nuomones. Tu teisus.
kionig 2012-01-24 18:47
Tai kas čia per dvigubi standartai ? Taip įnirtingai palaikantys tą SOPA, neskuba išduoti savo draugų ir tuos nusikaltėlius nubausti ! Čia ir pasibaigia visas didvyriškumas už SOPĄ. Ir ne joks čia kraštutinumas, o tai parodo jūsų vidines prieštaras, kad galvojate vieną, o sakote kitą. Tokiu būdu atsifutbolindami nuo atsakomybės. Tipo aš nepiratauju, ir manęs tai neliečia. Bet va mano draugai pumpuoja torentuose ir visiškai kitaip galvoja. Klausimas, ką tokio padarei, kad pakeistum jų nuomonę ? Aš tau daviau pavyzdį kaip panaikinti(reliai sumažinti bent) piratavimą, o tu šauki vis apie SOPĄ, kaip vienintėlį sprendimo būdą prieš piratavimą.
Tarkvinijus Išdidusis 2012-01-24 18:55
1. Tai gerai, kionig, jis nėra skirtas tam, kad užkirstų kelią piratavimui, čia žurnalistai tai sumąstė! Jis yra skirtas sušelpti netalentingus autorius. 2. Taip bent jau turėtų būti pagal įstatymus. Sukuriama komisija, kuri aiškinasi, konsultuodamasi su suinteresuotais visuomenės atstovais, kokia bus žala ir kokia bus nauda.
kionig 2012-01-24 19:11
Tai čia viskas gražu, bet kažkodėl įstatymai kuriami dažnai iš pasekmių, o ne priežasčių. P.S. Nori užkirsti piratavimą tai ir daryk, kad taip būtų, nukirpk visiems kabelius, cenzūruok, sek, statyk prie kiekvieno po žandarą. Va tada tikrai užkirsi kelią piratavimui
Tarkvinijus Išdidusis 2012-01-24 20:50
Ai, prisiminiau dar kai ką. Gal nuskambės kiek ir kvailai, bet... Mano galva, jeigu USB, atmintinių, HDD ir kitų įrašančių laikmenų nekeičiate kaip konių (panaudojate, kol atsibosta - po to perkate galingesnį agregatą), tai uždėtas antkainis neturėtų labai jau gąsdinti jūsų ar kirsti per kišenę. Čia manau labiau aktualu tiems, kurie seka paskui naujausias madas ir perka kažką, kas vos tik pasirodo prekyboje. Tačiau su mūsų atlyginimais - ne retas jų negali įpirkti, o jeigu ir perka, tai dažnas iš antrų rankų, kuriems "antkainiai" negalioja. Beje, įstatyme neparašyta, ar iš užsienio pirkti įrašomieji įrenginiai yra apmokęstinami. Vadinasi, kaip kažkas sakė vienam portale - Lenkija netoli, o ir iš to pačio Ebay ar Amazon gali nusipirkti vos ne tris, du kartus pigiau