„Intel“: Mūsų strategija dėl keičiamų procesorių nesikeičia  (1)

Pasirodo, kad gandai, jog didžiausias lustų gamybos gigantas „Intel“ pereis tik prie BGA standarto, kas reiškia, jog procesoriai būtų nebe įdedami, bet įlituojami, buvo netikra tam tikrų šaltinių išmonė. „Intel“ patvirtino, kad nekeičia savo strategijos dėl procesorių keičiamumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai kompanija padarė iškart diena po to, kai konkurentas AMD pasakė, jog tikrai nežada pereiti tik prie BGA standarto ir toliau įprastus bei APU tipo procesorius siūlys dabartinio formato pagrindinių plokščių lizduose, kas reiškia, jog juos bus galima keisti laisvai, kaip ir ankščiau.

Nors „Intel“ atstovo Danielio Snyderio pasisakymas yra gana aiškus, jog jo kompanija tikrai visiškai nepereis prie BGA standarto, tai vis tiek gali reikšti, jog vis daugiau gamintojo procesorių pasirodys BGA standarte, o kompanija ir toliau tieks entuziastams skirtus procesorius, kurie bus dabartinio formato pagrindinių plokščių lizduose. Visgi ir tai tik tėra spėliojimai, kas galėtų įvykti nuo 2014 metų pasirodžius „Broadwell“ lustams, kurių „Intel“ nekomentuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: