„Asus“ pristatė vaizdo plokštę su dvejais grafiniais procesoriais bei aušinimu skysčiu  (0)

Artėjant naujos kartos grafiniams posistemiams iš abiejų pusių, tiek AMD, tiek ir „nVidia“, kompanijų partneris „Asus“ panoro pristatyti dar ką nors iš esamos kartos. O tai yra vaizdo plokštė su dvejais grafiniais procesoriais, kurie dar ir yra aušinama skysčiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Asus ROG Ares II“ vardą turintis produktas pasižymi dvejais „AMD Radeon HD 7970” grafiniais procesoriais viename vaizdo posistemyje. Nors dažniausiai tokių produktų dažniai būna mažesni, „Asus“ čia pasielgė kitaip ir padidino grafinių procesorių spartą 50MHz.

Technikos entuziastus nustebino ir tai, jog vaizdo plokštė tėra dviejų aukštų tipo (angl. dual-slot), o ne trijų, kaip įprasta, kas jai nereikalauja specialaus korpuso ar ypač daug vietos. Tiesa taip iš dalies yra dėl to, jog dvigubas vaizdo posistemis yra aušinamas skysčiu ir turi papildomą radiatorių, o ne oru, kaip yra įprasta.

„Asus“ galiūnas reikalaus ir galingo maitinimo bloko, kompanijos teigimu, bent jau 850W. „ROG Ares II“ kainuos apie 1500 JAV dolerių, o tokių vaizdo plokščių bus išleista vos 1000. O štai dvi atskiras „AMD Radeon HD 7970” galima įsigyti vos už maždaug 850 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)