Oficialu: PC skirtas Grand Theft Auto V pasirodys rudenį (Video)  (11)

Pagaliau sulaukėme. Kaip ir buvo tikėtasi, renginyje E3 2014 kompanija Rockstar Games oficialiai pareiškė, kad Grand Theft Auto V pasirodys ne tik PC, bet ir naujos kartos konsolėse Xbox One ir PlayStation 4.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norintys jau dabar gali rezervuoti naują žaidimo versiją oficialiame kūrėjų puslapyje.

Rockstar praneša, kad žaidimas pilnai išnaudos PC ir naujos kartos konsolių galią. Pareikšta, kad žaidime bus žymiai tobulesnė technologinė sudedamoji dalis ir grafika apskritai. Pažadėta, kad bendras aplinkos vaizdas bus atvaizduojamas daug toliau, nei senoms konsolėms skirtoje versijoje, atsiras aukštos raiškos tekstūros, ekranų su didele raiška palaikymas ir daug tankesnis transporto priemonių eismas.

„Atnaujinimas“ įtakos ir nuolat besikeičiančią daugelio žaidėjų režimo dalį – Grand Theft Auto Online.

Visas naujas turinys ir žaidybiniai elementai, kurie buvo skirti GTA Online nuo jo debiuto momento, įskaitant naujus profesijų tipus, ginklus, automobilius ir nuosavybės rūšis, bus prieinami ir PC bei next-gen konsolėms.

PC versija gaus unikalų vaizdų redaktorių, o tai leis žaidėjams kurti aukšto lygio vaizdo klipus, demonstruojančius žaidybinius momentus.

Priminsime, kad senos kartos konsolėms skirtas Grand Theft Auto V debiutavo dar 2013 m. rugsėjo 17 d. Žaidimas iš karto tapo bestseleriu, o uždirbtos sumos leido patekti į Gineso rekordų knygą. Ką gi, dabar galima lengvai atsikvėpti ir ramiai laukti rudens.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(41)
(2)
(39)

Komentarai (11)