Naujų kompiuterių su „Vista“ europiečiams nepavyks atnaujinti į „Windows 7“  (18)

Europos Sąjungos vartotojai, iki šių metų spalio 22 dienos įsigiję naujus kompiuterius su „Windows Vista“ OS, negalės jų atnaujinti į „Windows 7“, praneša „Techradar.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie negalės pasinaudoti „Windows 7 Upgrade Option“ programa. Norintys pereiti prie „Windows 7“ bus priversti „nuo pradžių“ savo kompiuteriuose instaliuoti „Windows 7“, taip prarasdami anksčiau įdiegtas programas, kompiuterio nustatymus ir neišsaugotus duomenis, sakoma pranešime.

Tokį nepatogumą „Microsoft“ atstovai aiškina bendrovės sprendimu laikytis Europos Komisijos nurodymo nepateikti kartu su OS interneto naršyklės „Internet Explorer“. Kadangi IE yra taip stipriai integruotas į „Windows Vista“, esą dabar neįmanoma pateikti tokio OS atnaujinimo į „Windows 7“, kuris galėtų pašalinti „Internet Explorer“.

Pranešama, kad su šia problema susidurs visi ES vartotojai, kurie nusipirks kompiuterius su „Windows Vista“ iki spalio 22 dienos, kai rinkai bus pateikta „Windows 7“ OS.

Tuo tarpu ne ES gyventojai nuo 2009 m. birželio įsigyję kompiuterius su „Windows Vista“, galės ją nemokamai atnaujinti į „Windows 7“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: