Su „Xiaomi“ karšto oro gruzdintuve kiekvienas gali tapti virtuvės šefu - sveikesnis ir skaniausias maistas akimirksniu (Video, „Xiaomi Mijia MAF01“)  ()

Labai gera kaina

Galioja iki 2022-06-13

Iš Čekijos

Super funkcionali

3.5L talpos ir su APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Mijia MAF01“ 3.5L karšto oro gruzdintuvė

122,42 € -28,25€ 122,42 €

94,17 €

Imu!

iš Čekijos

23% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3- 5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Štai čia labai šauni apžvalga, kurioje išsamiai papasakojama apie „Xiaomi Mijia MAF01“ karšto oro gruzdintuvę ir parodoma praktiškai, kaip joje pasigaminti maisto:

„Xiaomi Mijia MAF01“ yra puikios kainos ir kokybės karšto oro gruzdintuvė ir dabar į Lietuvą pristatoma tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas.

„Xiaomi Mijia MAF01“ yra karšto oro gruzdintuvė, kurioje be pridėtinio aliejaus galima pasigaminti skanių ir sveikesnių maisto patiekalų.

Tai kur kas sveikesnis ir netgi patogesnis būdas išsikepti vištienos ar kitų mėsos patiekalų, bulvyčių, daržovių, pyragaičių ir t.t.

„Xiaomi Mijia MAF01“ karšto oro gruzdintuvė jungiama į 220V elektros tinklą, yra 1500W galios ir 3,5l talpos.

Kaitinimo elementai įrengti viršutinėje gruzdintuvės dalyje ir paskirsto tolygiai karštį - 360 laipsnių kampu.

Metalo ir plieno korpusas, dengtas karščiui atsparia danga, ir patogia rankena įdėti/išimti gaminam maistui. Pati gruzdintuvė yra apie 5 kg svorio ir 30.40 x 25.20 x 33.50 cm dydžio.

Puiku yra tai, kad ant korpuso yra reguliuojamas ratukas su OLED ekranėliu. Galima rinktis tempertūrą 40-200 laipsnių diapazone bei atitinkamą režimą.

Su šia gruzdintuve galima kepti įvairius maisto produktus ir tuo pačiu pasigaminti jogurto, atitirpinti ir pašildyti maistą, džiovinti uogas bei vaisius ir t.t.

Dar vienas šaunus dalykas, kad yra įdiegtas laikmatis - iki 24 val., kas leidžia nustatyti konkretų laiką, kada produktas turi būti pagamintas. Baigęs gaminti, automatiškai išjungia maitinimą.

Ir taip, „Xiaomi Mijia MAF01“ karšto oro gruzdintuvė palaiko programėlę su daugiau kaip 50 skirtingų receptų ir kitomis papildomomis galimybėmis, kas dar labiau išplečia šio šaunus įrenginio galimybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: