2-4 kartus pigiau lietuvių šluojamas espreso kavos aparatas: „kavos skonis puikus! Visi klausinėja, kiek jis man kainavo :) O kaina tai juokinga“ (Video, „BlitzWolf BW-CMM2“ atsiliepimai)  ()

Nuostabi kaina

Bent 2-4 kartus pigiau nei Lietuvoje

Iš Čekijos

Super populiarus ir puikūs atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BlitzWolf BW-CMM2“ espreso kavos aparatas

108,27€ -26,58€ 108,27€

81,69€

Imu!

iš Čekijos

25% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu „BlitzWolf BW-CMM2“ kavos aparatas parduodamas už ypatingai gerą kainą. Analogai Lietuvoje kainuoja 2-4 kartus brangiau!

Taip pat „BlitzWolf BW-CMM2“ į Lietuvą pristatomi tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas. Tokie įrenginiai EU sandėliuose būna ypatingai retai, tad paskubėkite pasinaudoti proga.

„BlitzWolf BW-CMM2“ kavos gaminimo aparatus jau yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų.

Turime daugiau kaip 1 400 atsiliepimų ir ypatingai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Įspūdinga statistika.

Turime galybę patenkintų Lietuvos pirkėjų, kurie duoda aukščiausius balus:

Iki Lietuvos keliavo vos 7 dienas. Absoliučiai jokių problemų. Viskas savo vietose. Savo darbe naudoju profesionalų kavos gaminimo aparatą ir šis BlitzWolf BW-CMM2 man jį labai primena. Puikaus skonio kava. Labai lengva įrenginio priežiūra. Visi klausinėja, kiek jis man kainavo :) O kaina tai juokinga. Puikus daiktas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„BlitzWolf“ prekės ženklas jau daugelį metų yra mano namuose, nes naudoju kokybiškus šios kompanijos įkroviklius. Šis espreso kavos aparato modelis BW-CCM2 yra kažkas naujo. Pirmas įspūdis labai geras. Pramoninio lygio nerūdijančio plieno korpusas suteikia prabangią išvaizdą. Ji tikrai puikiai tinka mano virtuvei. LED ekranas yra kažkas naujo tokio tipo kavos aparatuose. Plius, kartu su priekyje esančiais jutikliniais mygtukais. Man buvo įdomu, kaip jutikliniai mygtukai reaguos į prisilietimą. Ir viskas vyksta labai sklandžiai. Tada antras ir galbūt svarbiausias dalykas - kavos skonis. Mano atveju palyginsiu su įprasta kavos gaminimo mašina. Ji taip pat turi ekraną ir pramoninės išvaizdos nerūdijančio plieno korpusą. Palyginimui naudojau LavAzza espresso itališką maltą kavą. Gaminant espresą įprastu aparatu, reikia žaisti su kavos ir vandens kiekiu. Šis „BlitzWolf BW-CMM2“ espreso kavos aparatas jau dozuoja reikiamą vandens kiekį ir yra lengviau nei bet kada anksčiau sukurti tobulą espreso kavos puodelį. Man patinka šios mašinos pagaminamos kavos skonis. Tačiau turiu pasakyti, kad kavos prekės ženklas daro didelę įtaką skoniui. Šalia mygtuko vienai ar kelioms porcijoms šiame aparate yra rankinis kiekio valdymo mygtukas. Puiku. Vandens rezervuaras yra nuimamas, todėl jį lengva papildyti. Taip pat galima atidaryti rezervuaro dangtį, kad užpildytumėte vandeniu. 1,5 litro užtenka ilgai darbo dienai namuose. Padėklą lengva išimti ir jis gerai priglunda. Yra raudonas plaukiojantis indikatorius, kad pamatytumėte, kada reikia išvalyti padėklą. Bendrai, rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

„BlitzWolf BW-CMM2“ yra ypatingai populiarus ir kaip jau galėjote suprasti - puikiai pirkėjų vertinamas ekspreso kavos aparatas.

Jungiamas į 220V elektros tinklą, 1100W galios, užtikrina 20Bar slėgį ir vienu metu galia pagaminti du puodelius espreso kavos bei tuo pačiu pagaminti latė kavos.

Įrenginyje įdiegtos įvairios apsaugos, o valdomas su ant korpuso priekyje esančia jutikline panele bei šone esančiu ratuku.

„BlitzWolf BW-CMM2“ yra puikios kainos, aukščiausios kokybės ir pirkėjų jau išbandytas bei įvertintas ekspreso kavos aparatas. 

Štai kelios šio puikaus įrenginio apžvalgos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(11)
(-8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: