Masiškai perkamas garso stiprintuvas kone už Ačiū: 50W x 2 + 100W, Bluetooth 5.0 ir puikūs vertinimai - „Garso kokybė nepriekaištinga, o žemi tonai išvis fantastiški“ (Video, „ZK-MT21“ atsiliepimai)  ()

„ZK-MT21“ yra neįtikėtinai pigus ir tuo pačiu galingas garso stiprintuvas. Net sunku patikėti, kad toks daikčiukas gali būti toks pigus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„ZK-MT21“ garso stiprintuvas

30€ -13,48€ 30€

16,52€

Imu!

iš Čekijos

liko tik 15 vnt!

už 4,18€ Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šis funkcionalus ir labai pirkėjų perkamas garso stiprintuvas parduodamas už stulbinamai gerą kainą.

Ir tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad labai greitas pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

„ZK-MT21“ yra ypatingai populiarus garso stiprintuvas: daugybė pirkimų, arti 300 atsiliepimų ir 4,8 balų įvertinimas. Puiki statistika. Ir pirkėjų atsiliepimai yra labai pozityvūs:

Esu ypatingai patenkintas. Super geras stiprintuvas. Ir dar už tokią kainą. Garso kokybė nepriekaištinga. Minusai? Vienas dalykas svarbus paminėti, kad stiprintuvas atkeliauja nesurinktas. Šiaip nieko sudėtingo jį surinkti, bet atkreipkite į tai dėmesį. Taip pat dėl aušinimo man kyla klausimų. Visgi bendrai turime 200W, kas yra labai daug. Kol kas darbo metu aušinimas veikia gerai, neturiu priekaištų. Bus matyti ateityje :) Bendrai, rekomenduoju. Už tokią kainą čia puikus daiktas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Puikiai dirbantis daikčiukas. Labai geras ir stiprus garsas, o žemi tonai išvis fantastiški. Bet čia tuo atveju, kai prijungta prie 24V. Prie 12V garsas silpnokas. Surinkimas stiprintuvo absurdiškai paprastas. Net vaikas sugebėtų tą padaryti. Rekomenduoju.

Taigi, „ZK-MT21“ yra labai kompaktiškas ir kokybiškas garso stiprintuvas. Ir kaip jau galėjote suprasti iš pirkėjų atsiliepimų, už tokią kainą labai vertas dėmesio.

Surinkti šį garso stiprintuvą taip pat yra paprasta. Pakuotėje yra pateikiama instrukcija, tad viską atliksite greitai ir lengvai.

„ZK-MT21“ yra jungiamas prie DC12-24V/5A maitinimo šaltinio. Ir pasak pirkėjų prie 24V gauname visą tą 2.1 kanalų garso galią. Turime net 50W x 2 + 100W su 4-8 omų varža.

Stebėtinai aukšti galios skaičiai tokiame kompaktiškame įrenginyje.

„ZK-MT21“ ant korpuso turi svarbiausius valdymo ratukus, dėl ko galima pilnai valdyti garsą.

Taip pat yra AUX jungtis ir palaikomas Bluetooth 5.0 techninis sprendimas. Šį garso stiprintuvą prie įrenginių galima prijungti tiek laidiniu, tiek ir belaidžiu būdu. 

Apibendrinus, „ZK-MT21“ visas dėmesys galiai ir jokio bereikalingų žaisliukų. Toks „ūkiškai“ paprastas garso stiprintuvas, kuriems reikia labai geros kainos ir galingo garso stiprintuvo.

O čia „ZK-MT21“ surinkimo ir išbandymo Video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()