[Super pasiūlymai!] Su kuponais net iki 245€ pigiau aukščiausios klasės graviravimo staklės: iki 50W, su fiksuotu lazeriu, dideliu darbiniu plotu ir unikaliu akių apsaugos sprendimu (Video, „Two Trees TOTEM S“ ir „LC400 PRO“)  (1)

Super geros kainos

Ribotas kiekis

Specialūs kuponai

Galioja iki 2022-08-31

Iš Vokietijos

1) „Two Trees TOTEM S“ - puikios galios, funkcijų bei kainos lazerinis graviruoklis

2) „LC400 PRO“ - net 50W, su fiksuotu lazeriu, dideliu darbiniu plotu ir unikaliu akių apsaugos sprendimu lazerinis graviruoklis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Two Trees TOTEM S“ 40W lazerinis graviruoklis

399€ -245,43€ 399€

153,57€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: CCEMS

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu šiuos lazerinius graviruoklius Cafago parduoda už itin gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio.

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą garantuojamas.

„Two Trees TOTEM S“ lazerinės graviravimo staklės - arba lazerinis graviruoklis - yra puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti jau turimus savo daiktus.

Labai gerai, kad pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir apžvalgininkas bei gamintojas tvirtina, kad iš esmės šis procesas užtruks 10-20 min.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas pabrėžia puikią „Two Trees TOTEM S“ pagaminimo kokybę.

Turime metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 300 x 300 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Taigi, „Two Trees TOTEM S“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti Benbox, GrblController, LiteFire, Laser GRBL ar kitą programą ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus.

Šis graviruoklis gali graviruoti plieną, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui.

Atkreipiame dėmesį, kad šis graviruoklis yra 40W galios.

Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau, palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Šaunus lazerinis graviruoklis ir plačiau apie „Two Trees TOTEM S“, kaip jį surinkti, bandymai su skirtingomis medžiagomis - šioje apžvalgoje:

 

   
Rekordinė kaina!

„LC400 PRO“ 50W lazerinis graviruoklis

386€ -200,01€ 386€

185,99€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: CC189

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu šiuos lazerinius graviruoklius Cafago parduoda už itin gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio.

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą garantuojamas.

Labai gerai, kad pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir gamintojas tvirtina, kad iš esmės šis procesas užtruks iki 20 min.

Gamintojas pabrėžia puikią „LC400 PRO“ pagaminimo kokybę.

Turime metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 400 x 400 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Viena iš unikalesnių „LC400 PRO“ savybių yra patentuotas akių apsaugos dizainas ir dėl to prie šio įrenginio iš esmės galime dirbti net be apsauginių akinių.

Žinoma, nors toks techninis sprendimas yra labai gerai, tačiau vis vien geriau užsidėti apsauginius akinius. Papildoma apsauga tikrai nepakenks.

Taigi, „LC400 PRO“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti LaserGRBL (nemokama) programą (arba LightBurn) ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows ir Mac operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus: NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kt.

Atkreipiame dėmesį, kad šis graviruoklis jau yra net 50W galios. Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau (graviravimo greitis siekia iki 3,000mm/min.), palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Plius, gamintojas pažymi, kad „LC400 PRO“ aprūpintas atnaujintu, fiksuotu lazeriu, kurio veikimo efektyvumas dar labiau paaugo. 

Šis graviruoklis gali graviruoti plieną, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui. Šaunus daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: