[Paskutiniai vienetai!] Beveik 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas, 0~200℃ valdymas, 600W galia ir didelis našumas  ()

Super gera kaina

Paskutiniai vienetai

Iš Vokietijos sandėlio

600W; 0~200℃; valdymo ekranas; spaudimo našumas apie 4kg ir kt.

Tinka apdoroti saulėgrąžų sėkloms, sojų pupelėms, linų sėkloms, žemės riešutams, moliūgų sėkloms, lazdynų riešutams, graikinių riešutų branduoliams, sezamo sėkloms ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Buitinis aliejaus spaudimo presas

355,99 € -186,50€ 355,99 €

169,49 €

Imu!

iš Vokietijos

2X pigiau nei Lietuvoje

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu šis buitinis aliejaus spaudimo presas parduodamas už labai gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti.

Beliko paskutiniai vienetai, tad jei ieškote tokio daikto - paskubėkite.

Ką sugeba ir kam skirtas toks buitinis aliejaus spaudimo presas?

Nerimaujate dėl perkamo aliejaus kokybės? Norite patys išbandyti aliejaus spaudimą ir turėti naminio, kokybiško ir sveiko aliejaus? 

Tada tikrai verta turėti štai tokį buitinį aliejaus spaudimo presą. Jis leis pasigaminto kokybiško aliejaus ir išsaugos visas vertingąsias medžiagas.

Kalbant apie specifikacijas, tai svarbiausi momentai yra tie, kad turi bešepetėlinį ir net 600W galios el. variklį.

Įrenginys jungiamas į 220V el. tinklą. Spaudimo našumas apie 4kg. Taip pat palaikomas šaltas ir karštas spaudimas. Ir prieš spaudimą galima sėklas papildomai pašildyti.

Analogiškų parametrų modeliai Lietuvoje kainuoja 2 kartus brangiau.

Plius, temperatūra pilnai valdoma su ant korpuso esančiais valdymo mygtukais ir viskas matyti dideliame ekranėlyje: 0~200℃ ribose.

Tikslus temperatūros pasirinkimas yra puikus dalykas, atsižvelgiant į skirtingo tipo aliejaus spaudimui naudojamas žaliavas. Taip maksimaliai išsaugomos vertingosios maistinės medžiagos ir gauname ekologišką bei maistingą aliejų.

Dar verta pažymėti, kad šilumai laidus žiedas (kaitinimo elementas) pagamintas iš gryno vario, tad jis užtikrina greitą ir tolygų šilumos laidumą bei išspaudžia aliejų be jokio prikepimo kvapo ar prieskonio.

Įrenginio korpusas ir pats presavimo strypas pagaminti iš nerūdijančio plieno, kurį nesunku valyti, prižiūrėti. Taip pat šios medžiagos užtikrina ilgalaikį naudojimą.

38 mm padavimo anga yra išties didelė. Pvz:, žemės ir kiti stambūs riešutai gali būti naudojami spaudimui tiesiogiai, be rankinio apdorojimo.

Tai yra puikus aliejaus spaudimo presas. Tinka apdoroti saulėgrąžų sėkloms, sojų pupelėms, linų sėkloms, žemės riešutams, moliūgų sėkloms, lazdynų riešutams, graikinių riešutų branduoliams, sezamo sėkloms ir t.t.

Pasinaudokite proga už puikią kainą įsigyti naudingą įrenginį ir pasigaminti ekologiško aliejaus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: