[Kuponas] Jis tarnaus bent 20 metų! Ypatingai geros kainos ir funkcionalumo portabilus 4K DLP projektorius: Android 9.0, WiFi, Bluetooth, APP, su baterija ir t.t.  ()

Labai gera kaina

Kuponas

Iš Vokietijos

Greitas pristatymas + sutvarkyti mokesčiai

4K DLP; Android 9.0; WiFi; Bluetooth; APP; su baterija; portabilus ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

4K DLP portabilus vaizdo projektorius + trikojis

289,99€ -84,60€ 289,99€

205,39€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: LITHU

ribotas kiekis

už 5,89€ pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šie nuostabaus funkcionalumo portabilūs vaizdo projektoriai parduodami iš Vokietijos sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šio portabilaus projektoriaus savybes ir galimybes.

Jis aprūpintas RK3228A CPU; Mali400 MP2 vaizdo plokšte; 2GB RAM; iki 32GB vidine atmintine; darbuojasi su originaliais Android 9.0, kas suteiks prieigą prie visų populiariausių programėlių ir jas galima atsisiųsti bei puikiai naudotis.

Taip pat palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi 2.4/5GHz belaidžius ryšius, dėl ko turime Eshare/Airplay/MiraCast palaikymą. Puikus dalykas.

Plius, yra ir APP palaikymas. Tereikia iš čia (nuoroda) atsiųsti bei įsidiegti programėlę (palaikoma Android/iOS/Windows).

Prie belaidžių ryšių dar turime ir svarbiausias reikalingas jungtis, kaip: USB C-tipo; USB; HDMI, Audio.

Dėka jų, prie šio vaizdo projektoriaus galima laidiniu būdu prijungta kone bet kurį reikalingą papildomą elektronikos įrenginį: telefoną, planšetę, kompiuterį, žaidimų konsolę, garsiakalbius, ausines ir t.t.

Kalbant apie vaizdo kokybę, šis projektorius taip pat turi daug kuo pasigirti. Gamintojas ypatingai pažymi tą faktą, kad čia naudojama DLP(0.2''DMD) technologija, kuri yra pažangesnė už daugelio projektorių turimą LCD, tad gausime dar ryškesnį 4K vaizdą. Palaikomas ir 3D režimas.

Įmontuota LED lempa švies net iki 30 000 val. Iš esmės to užteks dešimtmečiams.

100 Ansi liumenų ryškumas taip pat yra labai sveikintinas ir padorus rodiklis. 

Maksimaliai galima turėti iki 100 colių įstrižainės ekraną. Geriausiai projekcija gaunasi esant 0,5-3 metrų atstumui.

Ant korpuso yra reikiami valdymo ratukai, kurie ir leidžia reguliuoti projekciją, jos kampą, fokusą ir kt. būtinus nustatymus.

Ypatingai kompaktiškas ir portabilus projektorius valdomas su ant korpuso esančiais ratukais, į prisilietimus reaguojančia panele, su pakuotėje pridedamu distanciniu pulteliu ir per APP.

Vaizdo projektorius yra su įkraunama 7000mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka 2 valandoms. Visada projektorių galima prijungti prie el. tinklo ar kito papildomo energijos šaltinio.

Verta pažymėti ir tai, kad projektorius turi integruotą 3W garsiakalbį. Įrenginys patogiai montuojamas ant trikojo, tad iš esmės šį projektorių galite drąsiai pasiimti su savimi į kelionę, pas draugus, žiūrėti filmą sodyboje, gamtoje ir kur tik norite.

Apibendrinus, puikios kokybės ir kainos 4K vaizdo projektorius. Superinis funkcionalumas, tiek laidinės, tiek ir belaidės pajungimo/naudojimo galimybėmis; su originaliais Android 9.0; galima pasiimti su savimi į kelionę ir t.t.

Paskubėkite pasinaudoti išskirtine proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: