„Čia kažkas nerealaus! Aš už vieną profesionalią sesiją sumokėjau 500$, kai šis aparatas pusę tiek kainuoja. Jį rekomenduoju kiekvienai moteriai“ (Kuponas, Video, „JOVS Blacken“)  (1)

Labai gera kaina

Kuponas

Ribotas kiekis

Puikios galimybės ir apžvalgininkių pagyros


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„JOVS Blacken“ 

DPL odos priežiūros prietaisas

599,99€ -321,60€ 599,99€

278,39€

Imu!

iš Kinijos

Kuponas: MRYAS

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šie nuostabaus funkcionalumo ir apžvalgininkių giriami saugiai ir patogiai namuose naudojami grožio įrenginiai dabar parduodami už ypatingai gerą kainą ir į Lietuvą pristatomi greitai, sutvarkyti visi mokesčiai.

Aukščiau pateiktose Video apžvalgose galite pasižiūrėti, kaip veikia „JOVS Blacken“ prietaisas ir juos jau ir po 6 mėnesius išbandžiusios moterys dalijasi išsamia asmenine patirtimi ir atsiliepimai yra ypatingai pozityvūs.

Kas yra „JOVS Blacken“ ir ką jis sugeba?

Tiek apžvalgininkės, tiek ir gamintojas pažymi, kad tai yra naujausių technologijų įrenginys, leidžiantis namų sąlygomis gauti įprastai labai brangias grožio salonų teikiamas paslaugas ir vos per 4 savaites pašviesinti veido odą, sumažinti paraudimą, susitvarkyti su spuogeliais ir kitomis veido problemomis.

Svarbiausios „JOVS Blacken“ savybės:

Veikimo principas: naudojant DPL technologiją, 500–650 nm siauro spektro šviesa gali pagerinti melanino nusodinimo ir telangiektazijos problemas poraumeniniame paviršiuje. Po tokių procedūrų oda atrodo spindinti ir išlieka sveika.

Veido odos šviesinimas: įrankis skaldo melaniną ir jis pasišalina per medžiagų apykaitą, skatinamas kolageno ir elastinių skaidulų atsinaujinimas bei sintezė dermoje, atkuria odos elastingumą ir blizgesį, taip paryškina odos atspalvį.

Sumažinti paraudimą: jis priverčia išsiplėtusius kapiliarus koaguliuoti ir denatūruoti, užsidaryti ir atrofuotis, kurie galiausiai suyra ir absorbuojami žmogaus medžiagų apykaitos metu, kad būtų pasiektas telangiektazijos gydymo ir raudonojo kraujo pašalinimo tikslas.

Neskausminga odos priežiūra: veiksmingos smulkios filtravimo šviesos bangos beveik nepraleidžiamos per safyro kristalą ir efektyviai perduodamos į odos dermą. Safyro staigaus aušinimo technologija gali apsaugoti odos paviršių, išvengti karščio pažeidimų, suteikti patogią ir neskausmingą patirtį.

Nepertraukiamos blykstės režimas: nuspauskite šviesos mygtuką 2 sekundes, kad įjungtumėte išmaniosios nuolatinės blykstės režimą. Tvirtai priglauskite šviesos išleidimo angą prie odos, ji pradės mirksėti. Kiekvieną kartą slyskite 0,5 cm. Po 120 mirksėjimo kartų jis automatiškai išeis iš nuolatinio mirksėjimo režimo.

Galingas ir funkcionalus: 60W; 100–240V; 1-6 intensyvumo ir režimų pasirinkimas; mygtukas ir LED ekranėlis; geriausia naudoti 2-3 kartus per savaitę; ABS ir metalo korpusas; 18,7 * 7,0 * 5,7 cm; 271 gr.; pilna pakuotė.

Pastabos: negalima naudoti jaunesnėms nei 16 metų amžiaus, nėščioms moterims, žindymo bei menstruacinio ciklo laikotarpiais, turint odos dėmių, sergant diabetu, esant pažeistai, labai šviesiai ir jautriai odai. Įrenginio naudojimo metu negalima vartoti imunosupresantų, aspirino, izotretino rūgšties ir kitų vaistų. Venkite jį naudoti aplink akis, apgamus, spuogus, randus, uždegimines vietas, kaklą ir kitas, apart veidą, sritis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (1)