[Premjera!] Karinių standartų ir stulbinamų galimybių išmanusis laikrodis tik 31€ (Video, „Rogbid Mille“)  ()

Naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

Puiki kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Įspūdingos galimybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Rogbid Mille“

tvirtasis išmanusis laikrodis

76,99€ -46,31€ 76,99€

30,68€

Imu!

iš Kinijos

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: naujausi „Rogbid Mille“ išmanieji laikrodžiai šiuo metu parduodami už stulbinamai gerą kainą ir su greitu bei saugiu pristatymu į Lietuvą.

Galima rinktis juodos arba auksinės spalvos laikrodį. Dirželiai keičiami.

Kuo pasižymi „Rogbid Mille“ išmanusis laikrodis?

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti esmines naujausio kompanijos išmaniojo laikrodžio savybes.

Ir viena labiausiai stulbinanti yra ta, kad už tokią žemą kainą gauname karinius standartus atitinkantį produktą: IP69K ir MIL-LTD-810 sertifikatai.

Tai reiškia, kad „Rogbid Mille“ yra atsparus smūgiams, dulkėms, purvui, šalčiui, karščiui, druskingam vandeniui ir apskritai drėgmei bei vandeniui. Su juo drąsiai galite ne tik plaukioti, bet ir nardyti. Stulbinama.

Kitas labai geras ir vis dar ganėtinai retas dalykas tarp pigių išmaniųjų laikrodžių yra tas, kad „Rogbid Mille“ palaiko Bluetooth skambučius. Tai reiškia, kad su laikrodžiu galėsite atsiliepti/atmesti skambučius, kas yra itin patogu.

Taip pat išmanusis laikrodis informuoja apie gaunamus soc. tinklų, programėlių, SMS ir kitus pranešimus.

Nuostabaus dizaino, ypatingai tvirtas ir lengvai naujuoju Bluetoth 3.2 ryšiu su Android/iOS įrenginiais poruojamas „Rogbid Mille“ palaiko daugiau kaip 100 sporto režimų. To užteks net ir didžiausiems sporto fanatikams.

Nuostabus dalykas ir tas, kad 520mAh talpos baterijos užtenka 15-20 dienų, čia prie įprastų sąlygų ir per daug netaupant. O budėjimo režime iki 75 dienų. Pilnai baterija įkraunama vos per 1,5 val. Puikūs rodikliai.

„Rogbid Mille“ aprūpintas naujos kartos lustu bei gausa jutiklių, kurie leidžia nuolat fiksuoti širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, miego kokybę ir kitus rodiklius.

Visa informacija pateikiama ryškiame (320*385) 1,91 colių dydžio ekrane, o išsami informacija randama Da Fit programėlėje. Tiek pats laikrodis, tiek ir APP palaiko įvairias kalbas.

Ir čia tik pagrindiniai „Rogbid Mille“ išmaniojo laikrodžio privalumai. Tad už tokią stulbinamai žemą kainą gauname ypatingai pažangų ir funkcionalų įrenginį. Paskubėkite pasinaudoti išskirtine proga ir „Rogbid Mille“ įsigyti vos už 30,68€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()