Kinijos turgelio stebuklai: europiečiams skirta specialių pasiūlymų akcija – nuo juokingos kainos aktyvumo asistentų iki visai simpatiškų vaizdo kamerų  ()

Po intensyvaus gruodžio mėnesio dauguma elektroninių parduotuvių sausį tarsi užmiega žiemos miegu. Tačiau šis verslininkų poilsis po itin aktyvių marketingo kampanijų pirkėjams netgi išeina į naudą - sausį vartotojai įgauna kur kas daugiau ramybės rinktis tai ko jam tikrai reikia, kadangi mirgančių ir viliojančių pasiūlymų šiuo laikotarpiu interneto platybėse gerokai sumažėja. Net ir visada turintys ką pasiūlyti kinai kol kas yra pakankamai ramūs, todėl įdomių ir vertų dėmesio produktų ar akcijų tenka ieškoti kur kas akyliau, tačiau kas ieško – randa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, viena didžiausių Kinijos elektroninių parduotuvių „Gearbest“ organizuoja 2016 metais populiariausių produktų specialius pasiūlymus priklausomai nuo regiono. Kadangi „Gearbest“ turi savo sandėlius tiek Kinijoje, tiek Honkonge, tiek Amerikoje, tiek Europoje, tai leidžia šiai elektroninei parduotuvei labiausiai pamėgtų prekių asortimentą išlaikyti kiek įmanoma arčiau potencialių pirkėjų.

Apsižvalgyti po šiuos pasiūlymus galite specialiame puslapyje „The Best Brands Consumer Electronic Flash Sale“. Bent jau šio pasiūlymo ribose nerasite išmaniųjų telefonų ar kompiuterių – lentynose karaliauja dėvima elektronika ir vaizdo kameros.

Įvertinus esamą prekių pasiūlą Europos sandėlyje matyti, kad mūsų regione pirkėjus bene labiausiai domina fiziniai aktyvumo asistentai, veiksmo kameros bei mobilios IP kameros, todėl ir jų asortimentas yra gan įvairus.

Pagal pardavimų apimtis, daugiausiai dėmesio šiuo metu susilaukia fizinis aktyvumo asistentas „Elephone ELE MGCOOL Band 2“.

Pastarasis „Elephone“ produktas labiausiai pirkėjus domina dėl savo funkcijų gausos bei itin kuklios kainos, kuri šiuo metu neviršija nei 20 eurų. „Elephone ELE MGCOOL Band 2“ atsparumą dulkėms ir vandeniui patvirtina IPX7 sertifikatas, o kas įdomiausia pastarojo asistento funkcionalumas tikrai niekuo nenusileidžia gerokai brangesniems „Fitbit“ ar „Jawbone“ asistentams.

Tuo tarpu 4K raiška galinti filmuoti veiksmo kamera „Q6“ europiečius taip pat domina ne ką mažiau nei fiziniai aktyvumo asistentai.

Kadangi „Q6“ kaina šiuo metu neviršija nei 40 eurų, tikėtis stebuklo iš šios veiksmo kameros turbūt neverta, tačiau jos galimybių tikrai pakaks kiekvienam entuziastui, kuris dar tik pradeda domėtis veiksmo kamerų teikiamomis galimybėmis. Juk pradedant niekada neaišku, kiek idėja pasiteisins ir ar bus naudojama dažnai. O jei neaišku, kam investuoti didelius pinigus? Be to, čia svarbu pabrėžti, kad kartu su „Q6“ kamera komplekte taip pat yra pridedamas ir vandeniui atsparus dėklas.

Galiausiai mobili IP kamera „Sricam SP012“ teigiamų pirkėjų atsiliepimų susilaukia ne tik dėl mažesnės nei 25 eurų kainos, bet ir dėl labai gero funkcionalumu.

„Sricam SP012“ prie namų tinklo gali būti prijungta belaidžiu WiFi ryšiu, o vėliau nuotoliniu būdu stebima naudojantis išmaniuoju telefonu. Be to, ši IP kamera taip pat turi naktinį pašvietimą, integruotą mikrofoną bei valdomą PT mechanizmą, kas leidžia kameros apžvalgos kampą keisti tiesiog nuotoliniu būdu.

Jeigu ieškote nešiojamo kompiuterio, tuomet vertėtų pasižvalgyti po kitą akciją, kurioje siūlomi geriausi Voyo hibridiniai kompiuteriai.

Tai 360 laipsniu kampu atverčiami du viename tipo nešiojami-planšetiniai kompiuteriai. Itin universalūs, itin mobilūs ir nors kaina jau siekia 300€ diapazoną, bet vistiek, Europoje analogiški modeliai kainuoja vos ne dvigubai daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai ()