Su nuolaidomis siūlomas itin mažas ir mobilus, į kišenę telpantis vaizdo projektorius iš Kinijos  (2)

Įprastiniai vaizdo projektoriai yra pakankamai dideli ir ne itin kompaktiška, tačiau rinkoje galime rasti ir ne vieną itin kompaktišką projektorių. Mėgstantiems keliauti arba tiesiog ieškantiems itin kompaktiško vaizdo projektoriaus – „Ultramini DLP Portable“ projektorius bus puikus pasirinkimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir kitose Kinijos parduotuvėse, „Cafago“ taip pat šiuo metu vyksta „juodojo penktadienio“ išpardavimai - juose pastebėjome įdomų daiktą, kuris gali praversti naujoves mėgstantiems žmonėms.

Šioje internetinėje parduotuvėje siūlomas įdomus projektorius - nors oficiali matoma jo kaina su nuolaidomis siekia 75 JAV dolerius, tačiau ją galima dar labiau susimažinti - tam reikia panaudoti nuolaidos kodą DLP1. Pasinaudojus kuponu „Ultramini DLP Portable“ projektorius Jums kainuos tik 67,38 JAV dolerio.

Pažvelkime kuo išsiskiria šis vaizdo projektorius ir kodėl jis sudomino.

Vienas didžiausių šio mini projektoriaus privalumų – jo dydis. „Ultramini DLP Portable“ visos kraštinės yra beveik vienodo dydžio ir jo forma iš esmės yra kvadratinė. Ilgiausia šio vaizdo projektoriaus kraštinė neviršija 4,6 cm ilgio (matmenys yra 4,4 x 4,6 x 4,5 cm).

Verta atkreipti dėmesį į tai, jog šis įrenginys sveria vos 92 gramus, todėl yra ne tik kompaktiškas, tačiau ir kartu itin lengvas. Taigi, šis projektorius Jums bus naudingas ne tik namuose, tačiau ir kažkur keliaujant ar įvairiuose susitikimuose.

Tačiau esminis dalykas perkant vaizdo projektorių – yra vaizdas. Standartinė „Ultramini DLP Portable“ vaizdo projektoriaus rezoliucija siekia 640 x 360 (WVGA), tačiau vaizdas palaikomas ir Full HD formatu, todėl savo mėgiamus filmus ar vaizdo klipus galėsite stebėti maždaug 177 cm įstrižainės ekrane.

Tikriausiai dauguma kyla dar vienas klausimas – o kaip yra su šio projektoriaus baterija?

„Ultramini DLP Portable“ vaizdo projektorius turi integruotą 1000 mAh talpos bateriją. Baterija pilnai įkraunama per maždaug 2 valandas, o žiūrint filmus ji turėtų veikti maždaug 40 minučių. Dėl šios priežasties, jeigu ketinate žiūrėti ilgus filmus – Jums reikės papildomai įsigyti išorinę bateriją, kuri palaikyto vaizdo projektoriaus veikimą.

Verta paminėti ir tai, jog šis vaizdo projektorius palaiko atminties korteles iki 64 GB, o dėl šios priežasties Jums neturėtų kilti problemų dėl norimų peržiūrėti filmų. Juos galėsite saugoti tiesiog savo atminties kortelėje ir vėliau peržiūrėti pasinaudojant šiuo vaizdo projektoriumi. 

Tiems, kuriuos domina technologine prasme pažangesnės alternatyvos, „Cafago“ siūlo nuolaidas dar dviems populiariems projektorių modeliams: 8 colių ekraną turintis planšetės ir projektoriaus hibridas „D07 DLP WiFi Projector“ su nuolaidos kodu DLP3 atpigs iki €167.07, o štai itin didelio 700 liumenų šviesumo vaizdą atkuriantis ir gausybę išmaniųjų funkcijų palaikantis „XGIMI Z4 Aurora DLP Projector“ su nuolaidos kodu DLP6 kainuos €457.14. Negana to, į Lietuvą šis modelis pasirinkus "Priority Shipping" pristatomas nemokamai. Besidomintiems apie pastarąjį modelį pridedame papildomą video medžiagą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(6)
(13)
(-7)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: