Kinijos turgelio stebuklai: pilnai metalinio korpuso itin galingas nešiojamas kompiuteris „VOYO i7“ su „Intel Core i7“ ir 8 GB RAM už lietuviškais masteliais tiesiog juokingą kainą  (8)

Išmaniuosius telefonus įsigyti Kinijos elektroninėse parduotuvėse ryžtasi vis daugiau pirkėjų. Nepaisant to, kur kas įdomiau yra tai, kad šių metų pabaigoje taip pat jau galima pastebėti ir augantį tautiečių susidomėjimą kiniškais nešiojamais kompiuteriais. Vis dėlto, kaip ir buvo galima tikėtis, tiek amerikiečiai, tiek europiečiai šiuo klausimu gan išrankūs, todėl nieko nuostabaus, kad jie linkę rinktis tik itin kokybiškus kiniškus nešiojamus kompiuterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokius keliamus potencialių pirkėjų reikalavimus šiuo metu bene puikiausiai atitinka naujos kartos nešiojamas kompiuteris „VOYO i7“. Aukščiausius keliamus rinkos standartus „VOYO i7“ atitinka jau vien dėl to, nes yra aprūpintas pilnai metaliniu korpusu bei pilna skaičių klaviatūra su baltu LED pašvietimu.

Vis dėlto, net ir su 15,6 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920×1080) ekranu šis nešiojamas kompiuteris išlaiko optimalius korpuso matmenis (37,50×24,50×1,80 cm) bei santykinai mažą svorį (1,9 kg).

Taigi, dizaino aspektu šiam kiniškam nešiojamam kompiuteriui rasti argumentuotų priekaištų tikrai sunku. Vis dėlto, Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymus sekantys skaitytojai greičiausiai sutiks, kad kokybišką korpusą turintis nešiojamas kompiuteris Kinijoje jau tikrai nėra naujiena. Kitaip sakant, potencialius pirkėjus kur kas labiau intriguoja šalia patrauklaus dizaino siūloma konkurencinga aparatūrinė įranga už visiems prieinamą kainą.

Būtent šį pirkėjų norą „VOYO i7“ nešiojamas kompiuteris išpildo su kaupu, kadangi jis yra aprūpintas „Intel Core i7-6500U“ centriniu procesoriumi, 2 GB atmintį turinčia „NVIDIA GeForce 940MX“ vaizdo plokšte, 1 TB talpos HDD disku bei 8 GB DDR3L tipo operatyviąją RAM atmintine.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad operatyviąją RAM atmintį galima didinti iki 16 GB, o vidinę kompiuterio atmintį pralėsti dar 1 TB, naudojant M.2 PCIe tipo SSD diską.

Galiausiai kalbant apie technines nešiojamo kompiuterio „VOYO i7“ savybes taip pat norisi paminėti ir tai, kad jis yra aprūpintas Micro SD kortelių skaitytuvu, HDMI vaizdo išvestimi, bei net penkiomis USB jungtimis (2×USB 3.0, 2×USB 2.0, 1×USB-C).

Įdomu ir tai, kad akivaizdų pranašumą bendrame nešiojamų kompiuterių kontekste „VOYO i7“ taip pat įgyja ir dėl savo kainos. Šiuo metu šį nešiojamą kompiuterį Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima įsigyti už maždaug 560 eurų. Tuo tarpu jeigu panašių techninių charakteristikų nešiojamą kompiuterį nuspręstumėte įsigyti Lietuvoje, tuomet reikėtų nusiteikti ne mažesnėms nei 900 eurų išlaidoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(31)
(10)

Komentarai (8)