Dar vienas „Xiaomi“ gaminys, kuris gavo tarptautinį „IF“ apdovanojimą: tai stilingiausia ir patogiausia pasaulyje belaidė kolonėlė? (Video)  (3)

Ne veltui yra sakoma, kad „genialu tai, kas paprasta“. „Xiaomi“ kompanija puikiai naudojasi šia visiems žinoma tiesa ir kuria net specialistus žavinčias belaides garso kolonėles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mi Bluetooth Speaker“ yra itin šauni belaidė garso kolonėlė, kurios funkcionalumą ir puikius dizaino sprendimus pastebėjo ir Vokietijos specialistai. Jie ne tik pastebėjo, bet ir įvertino „Mi Bluetooth Speaker“ prestižiniu tarptautiniu „IF“ apdovanojimu.

O čia pateikiame ir specialistų komentarą: „Šios belaidės garso kolonėlės dizaino stiliaus koncepcija yra klasikinio rotacinio garso grotuvo retro versija. Rutulio formos pasukama garso rankenėlė skatina intuityvią vartotojo sąveiką su Mi Bluetooth garso kolonėle. Pasukus rankenėlę reguliuojamas garso stiprumas, ilgiau paspaudus įjungiama ir išjungiama garso kolonėlė, o trumpai paspaudus – sustabdoma ir vėl paleidžiama muzika. Xiaomi specialistai siekdami stiliaus paprastumo, tiesiog kolonėlės viršuje įrengė metalinę rutulio formos pasukamą rankenėlę, kuri apsupa jos viduje esantį garsiakalbį. Kolonėlė turi 1200 mAh bateriją, kurios užtenka 7 valandoms nepertraukiamam darbui ir jos skleidžiama muzika kambario aplinkoje yra itin maloni. Abi belaidės kolonėlės versijos (juoda ir balta aut. past.) yra priderinamos prie daugelio gyvenamų ir darbo patalpų interjero, taip pat ir puikiai tinkamos nešiotis su savimi, kad ir kur beeitumėte.“

Pagrindiniai „IF“ apdovanojimą įteikusios specialistų komandos vertinimo kriterijai buvo: estetika, praktiškumas, patogumas ir ergonomika.

Akivaizdu, kad „Xiaomi“ kompanija eilinį kartą pasirinko itin puikų būdą sujungti klasikinius dizaino sprendimus su šiuolaikinėmis technologijomis.

Juk „Xiaomi Mi Bluetooth Speaker“ garso kolonėlė pasižymi itin geromis funkcijomis:

1) palaiko „Bluetooth 4.1“ technologiją ir gali būti naudojama su įvairiais įrenginiais (išmanieji telefonai, planšetės, kompiuteriai) iki 10 metrų atstumu;

2) integruotas mikrofonas užtikrina, kad ši belaidė garso kolonėlė veikia, kaip laisvų rankų įranga. Tad net ir vairuojant jūsų rankos visada išliks ant vairo ir tuo pačiu metu nepraleisit svarbaus skambučio;

3) komplekte yra 1200 mAh talpos baterija, kurios energijos pilnai užteks iki 7 valandų;

4) kolonėlė yra ganėtinai nedidelė, jos išmatavimai yra 60 x 60 x 93,3 mm, o didžiausia pasiekiama galia yra 5 W;

5) garsiakalbių varža siekia 4 ohm‘us, 20 Hz – 20 kHz ir 53 dB;

6) kolonėlės priekyje ir nedidelis LED indikatorius.

„Xiaomi Mi Bluetooth Speaker“ yra itin kompaktiška ir stilingai atrodanti garso kolonėlė. Ji yra puikiai suderinama su „Bluetooth 4.1“ technologiją palaikančiais įrenginiais ir yra per maždaug 3 valandas įkraunama per USB laidą. Ją teigiamai vertina ir pirkėjai – 666 Gearbest.com vartotojai šiai belaidei garso kolonėlei skyrė 4,84 balus iš 5 galimų – tai tikrai geras įvertinimas. 

Šiuo metu kolonėlė įtraukta į 4-ojo gimtadienio išpardavimą, tad su 18% nuolaida kainuoja €22

Šiame video reportaže išsamiai apžvelgiama „Xiaomi Mi Bluetooth Speaker“ belaidė kolonėlė:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (3)