Kinijos turgelio stebuklai: išmanusis LED projektorius su TV priedėlio funkcijomis, speciali teleskopinė lazda daiktų gelbėjimui ir automobilio remontui bei 100€ kainuojantis NUC kompiuteris su „Windows 10“ (Video)  ()

Norime priminti, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ praeitą savaitę pradėjo švęsti ketvirtąjį gimtadienį, kurio minėjimas šiais metais tęsis net iki balandžio 9 dienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, antrąją savaitę „Gearbest“ pirkėjus ruošiasi stebinti išpardavimų gausa, todėl dabar tikrai turite puikią progą norimą daiktą iš Kinijos įsigyti pigiau nei įprastai. Skaitytojus, kuriems toks pasiūlymas yra aktualus, šią savaitę būtinai kviečiame pasidomėti „Gearbest 4th Anniversary Sale“ išpardavimu.

„Alfawise A8“ – išmanusis LED projektorius su TV priedėlio funkcijomis

Jeigu domitės projektoriais, tuomet šį kartą būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį su nuolaida už 87 eurus parduodamą išmanųjį projektorių „Alfawise A8“.

Šis projektorius gali pasigirti ne tik integruotais IEEE 802.11ac WiFi bei Bluetooth 4.0 ryšio moduliais, bet ir įdiegta „Android 6.0“ operacine sistema. Toks sprendimas įdomus dėl tos priežasties, nes iš pažiūros „Alfawise A8“ leidžia naudoti labai panašiai kaip ir TV priedėlį. Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad toks sprendimas yra ženkliai pigesnis, kadangi vaizdą šiuo atveju sukuria pats projektorius, o paprasto TV priedėlio atveju reikia pasirūpinti dar ir televizoriumi ar monitoriumi.

„Alfawise A8“ projektorius maloniai stebina dar ir dėl to, nes yra aprūpintas keturių branduolių „Amlogic S905X“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąja RAM atmintine, 8 GB vidine NAND Flash tipo atmintimi, garso kolonėlėmis, išsiskiria 1000:1 kontrastu ir taip pat yra komplektuojamas su 1800 liumenų ryškumo LED lempa, kurios tarnavimo trukmė, pasak gamintojo, siekia daugiau nei 20000 valandų.

Verta pastebėti, kad projektorius palaiko 4K raiškos vaizdo signalą:

Speciali teleskopinė lazda daiktų gelbėjimui ir automobilio remontui

Greičiausiai sutiksite, kad įvairūs daiktai turi sugebėjimą nukristi ten, kur juos pasiekti yra itin sudėtinga. Tokiose situacijose kiekvienam iš mūsų gali padėti speciali teleskopinė lazda, kuri Kinijoje su nuolaida šiuo metu kainuoja vos 8 eurus. Pasak ją įsigijusių pirkėjų, ji itin praverčia ir tada, kai tenka atlikti automobilio remonto darbus.

Ši teleskopinė lazda ypatinga dėl tos priežasties, nes gali pasigirti lanksčia korpuso konstrukcija, gale integruotu LED žibintuvėliu bei magnetu. Šiuo atveju maloniai stebina ir šioje teleskopinėje lazdoje integruoti specialūs čiuptuvai, kurie iš sunkiai prieinamų vietų leis ištraukti net ir tuos daiktus, kurie neturi metalinio paviršiaus.

Itin pigus NUC kompiuteris su „Windows 10“

Jeigu kompiuteriui nekeliate itin didelių reikalavimų, o namuose jį naudojate tik filmams žiūrėti ar žiniasklaidos naujienoms skaityti, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti 100 eurų kainuojančiu NUC tipo kompiuteriu „Acepc T9“.

Kiekvieną pirkėją šis kompiuteris stebina ne tik kompaktiška korpuso konstrukcija (11,2 x 11,2 x 1,5 cm), bet ir iš karto įdiegta „Windows 10“ operacine sistema.

Šiuo atveju dar norisi pridėti ir tai, kad kompiuteris „Acepc T9“ yra aprūpintas keturių branduolių „Intel Cherry Trail Z8350“ centriniu procesoriumi, 4 GB operatyviąja RAM atmintine, WiFi bei Bluetooth ryšio moduliais, HDMI vaizdo išvestimi, USB 2.0 ir USB 3.0 jungtimis bei 32 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()