Mažai kam žinomas gamintojas sukūrė tokį telefoną, kad laimėjo tarptautinį Japonijos apdovanojimą: kuo toks ypatingas išmanusis „Smartisan U2 Pro“ (Video)  ()

„Smartisan U2 Pro“ arba dar kitaip vadinamas „Smartisan Nut Pro 2“ Kinijos rinkoje pasirodė prieš metus, o prieš gerą pusmetį paplito ir po visą pasaulį, bet per tą laiką šis „riešutėlis“ užsitarnavo tiek pirkėjų, tiek ir technologijų specialistų pripažinimą ir gerą vardą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Japonijos technologijų specialistai šį „Smartisan“ kompanijos išmanųjį telefoną „Smartisan U2 Pro“ apdovanojo prestižiniu „Good Design“ apdovanojimu.

Specialistai teigė, kad „Smartisan U2 Pro dizainas yra pagrįstas minimalistiškai estetiniais principais, kuriais pasižymi ir savo išmaniuosiuose telefonuose taiko Smartisan kompanija. Smartisan U2 Pro išmanusis telefonas skiriasi nuo kitų rinkoje esančių tuo, kad garantuoja vartotojui išskirtinai estetišką ir elegantišką patirtį. Nors rinkoje dominuoja išlenkti ir užapvalintus kampus turintys telefonai, bet stačiakampio formos išmanusis Smartisan U2 Pro telefonas atneša gaivos ir kokybiško grožio į šį segmentą.“

Išties, „Smartisan U2 Pro“ išmanusis telefonas atrodo gražiai ir stilingai. Tačiau šis „riešutėlis“ yra ne tik gražus, bet ir aprūpintas galingais techniniais parametrais.

Po savo tvirtu korpusu yra įtaisytas galingas „Snapdragon 660“ 8-nių branduolių ir 2,2 GHz procesorius su „Adreno 512“ vaizdo plokšte. Taip pat yra 6 GB LPDDR4X RAM ir net 128 GB ROM. Deja, bet papildomos atminties kortelės nepalaiko, tačiau tikriausiai daugumai ir 128 GB yra daugiau nei pakankamai.

„Riešutėlis“ darbuojasi su „Smartisan OS 4.x“, kurios pagrindas yra „Android 7.1.1 Nougat“ ir informuojama, kad ateityje ši operacinė sistema gaus atnaujinimą.

Liečiamas ekranas yra 5,99 colių įstrižainės FHD+, 18:9 santykio, 2160 x 1080 raiškos, 403 ppi ir apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu bei atsparus įbrėžimams. Ekrano santykis su visu telefonu siekia net 81,9 %, o kontrastas 1500:1.

Turi tris kameras, dvi gale – „SONY IMX386“ 12 MP su f/1.8 diafragma ir 5 MP su f/2.0 diafragma bei vieną 16 MP su f/2.2 diafragma priekyje. Taip pat palaiko 4K vaizdo filmavimą, HDR, Slow Motion – 120 fps ir t. t. Žinoma, turi galybę įvairių papildomų funkcijų ir sensorių: „Bluetooth 5.0“, „WiFi“ 2.4/5 GHz, GPS, GLONASS, Beidou, veido atpažinimo technologija, pirštų atspaudų nuskaitymas, vienu metu palaiko dvi nanoSIM korteles, C-tipo USB jungtis.

Dar vienas didelis „Smartisan U2 Pro“ privalumas yra tas, kad jis turi 3500 mAh talpos bateriją ir šis telefonas gali būti panaudotas kito įrenginio senkančios baterijos įkrovimui, kitaip tariant šis telefonas veiks kaip išorinė baterija. O dar geriau yra tai, kad „Smartisan U2 Pro“ palaiko greitąjį baterijos įkrovimą – 18 W „QC3.0“. Gamintojo teigimu baterija iki 80 % bus įkrauta per vieną valandą, o vos 5 minučių įkrovos užteks 3 valandų telefoniniam pokalbiui.

Taip pat yra teigiama, kad žaidžiant žaidimus, kas reikalauja itin daug baterijos energijos, dėl papildomos energijos nereikės rūpintis net 9 valandas. Toks rezultatas yra išties įspūdingas. Na, o pavyzdžiui kalbėtis telefonu galima net 38 valandas, o klausytis muzikos – 5 paras, tad šis telefonas yra puikiai subalansuotas ir efektyviai išnaudoja baterijos energijos resursus.

Kainuoja „Smartisan U2 Pro“ apie 387€, o kaip jis susitvarko su žaidimais galite pasižiūrėti šiame vaizdo reportaže:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai ()