Geriausias išmanusis laikrodis už mažiau nei 200 eurų? Kodėl „Xiaomi Huami Amazfit Smartwatch 2“ sužavėjo apžvalgos autorių (Video, Apžvalga)  ()

Išmanieji laikrodžiai tapo kai kurių žmonių gyvenimo palydovais. Jie jų nepalieka ne tik sportuodami, bet ir keliaudami, sėdėdami biure ar net miegodami. Tačiau kuris laikrodis geriausias? Daugybė argumentų rodo, kad geriausias išmanusis laikrodis nekainuojantis nei 200 eurų yra „Xiaomi Huami Amazfit Smartwatch 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Xiaomi Huami Amazfit Smartwatch 2“ pasižymi minimalistiniu dizainu su subtiliai prabangos elementais. Apvalaus korpuso nugarėlė taip pat yra užapvalinta ir itin gražiai atrodo dėl anglies pluošto imitacijos. Ekrano apvadas yra pagamintas iš įbrėžimams atsparios poliruotos keramikos.

Pats laikrodis turi 50 metrų atsparumo vandeniui reitingą - su juo galėsite ne tik plaukioti, bet dar ir analizuoti savo plaukimo įgūdžius bei formą - taip pradedama „Amazfit Watch 2.0“ funkcijų ir parametrų apžvalga video siužete:

Apžvalgos autorius pastebi, kad šis išmanusis laikrodis turi 300X320 pikselių HD raiškos liečiamą ekraną, apsaugotą „Gorilla“ stikliuku - ši medžiaga dažnai naudojama išmaniųjų telefonų ekranams apsaugoti. Pats ekranas prisitaiko prie apšvietimo, todėl jį visada gerai matysite net ryškioje saulėkaitoje.

Pagrindinį ekraną, kuris rodo laiką, galėsite pasirinkti iš kelių pateikiamų dizainų - „Amazfit Smartwatch 2“ yra lengvai valdomas liečiamu ekranu ir trimis mygtukais korpuso šone.

„Amazfit Smartwatch 2“ turi bent 11 treniruočių režimų, priklausomai nuo sporto šakos, kurią praktikuojate. Savaime aišku, šis laikrodis taip pat fiksuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius ir sudegintas kalorijas. Visi duomenys lengvai pasiekiami tiek pačiame įrenginyje, tiek per tam skirtą „Amazfit Watch 2.0“ programėlę.

„Amazfit Watch 2.0“ turi 280 mAh bateriją. Jos pakaks maždaug 5 dienoms jei laikrodį naudosite įprastai. Jei jį naudosite nuolat - be pertraukų naršysite po laikrodžio meniu, naudositės sporto stebėjimo funkcijomis, GPS ir taip toliau - laikrodžio baterija išseks po 35 valandų. Baterijos tarnavimo laikas yra tiesiog neįtikėtinas - nedaug laikrodžių gali šiuo požiūriu varžytis su „Amazfit Watch 2.0“.

„Amazfit Watch 2.0“ turi 1,2 gHz procesorių ir 512 mb darbinės atminties. Labai gerai ir tai, kad šis laikrodis turi 4 gb vidinę atmintį, todėl jį galite panaudoti kaip MP3 grotuvą. Į laikrodį galite įrašyti muzikos, o vėliau ją klausytis per belaides ausines visiškai nesinešiodami telefono. Tai itin pravers sportuojant.

Apžvalgos autorius apibendrina, kad „Amazfit Watch 2.0“ yra tikrai įspūdingas išmanusis laikrodis tiek išore, tiek vidumi. Jis gražus, tinka ir prie sportinės apragos, ir prie kostiumo. O funkcijų gausa jis nenusileidžia niekam, net ir gerokai brangesniems analogams. 

Verta pastebėti, kad šiuo metu „Xiaomi Huami Amazfit Smartwatch 2“ taikoma 25 % nuolaida ir laikrodis kainuoja €154,79. Anonso metu už jį buvo prašoma 200-230€, o prieš kelis mėnesius mažiausia kaina, kokia buvo siūloma už šį laikrodį siekė bent 170€, tad dabartinis kainos sumažėjimas labai viliojantis. Tik neapsirikite su modelių pasirinkimu - mūsų nuorodoje pateiktas laikrodis yra su anglų kalba, tačiau būna ir tokių, kurie turi tik kinų kalbą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(20)
(2)

Komentarai ()