TOP 10 „Facebook“ tinkle populiariausių daiktų iš Kinijos - nuo daugiafunkcio kampainio ir laidų ieškiklio iki nardymo kaukės (Video)  (1)

Gearbes parduotuvė pastaruoju metu reguliariai nustebina išplatintais įdomių daiktų TOP 10 rinkiniais. Dabar surinko tokius daiktus, kurie per pastarąsias birželio mėnesio savaites sulaukė daugiausiai dėmesio parduotuvės pasaulinėje „Facebook“ paskyroje. Daiktų tikrai yra įdomių, o ir nemažai jų - visiškai nauji, tad dalinamės šiuo rinkinuku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Daugiafunkcis kampainis

€13,78.

Šiais laikais labai daug darbų atliekama kompiuteriu. Visgi, seno gero kampainio kompiuterinės modeliavimo programos visiškai išstumti negali. Šis kampainis yra ypatingas tuo, kad turi net kelias funkcijas. Visų pirma - tai 30 metrų liniuotė, kampainis, matlankis, gulsčiukas ir centro ieškiklis. Tačiau paieškoję kampainio korpuse rasite ir rėžtuką, kuris pravers braižant detales ant metalo ar akmens.

Šis kampainis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno - jis specialiai sukurtas žmonėms, kurie daug dirba lauke ar drėgnose patalpose. Konkrečiu metu nereikalingus priedus galima lengvai nuimti, o paskui sugrąžinti - jie tvirtai laikosi vietoje didelių varžtų dėka.

Šis daugiafunkcis kampainis kainuoja €13,78.

2. Telefono laikiklis su siurbtuku

€7,83.

Šis keistai atrodantis daiktas yra išmaniojo telefono laikiklis. Jo pagrinde yra siurbtukas, kuris leidžia laikiklį pritvirtinti praktiškai prie bet kokio lygaus paviršiaus - panelės ar priekinio stiklo. Vieno mygtuko paspaudimu laikiklis išsiskleidžia, o paskui gali būti vėl sulankstytas į šią automobilį primenančią formą.

Šis laikiklis mielai palaikys ir navigacijos įrangą, ir daugelį telefonų modelių. Jis gali būti sukiojamas apie savo ašį, todėl telefoną gali laikyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai. Galima rinktis net iš keturių spalvų.

Šis automobilinis telefono laikiklis kainuoja €7,83.

3. Elektros laidų ieškiklis BSIDE FWT81

€22,78.

Elektros remonto darbai yra ne juokas - jie gali būti pavojingi. Tačiau blogiausia tai, kad dažnai laidai būna apskritai paslėpti ar taip surazgyti, kad net sunku pasakyti, kuriuo teka elektros srovė. BSIDE FWT81 prietaisas padeda tiksliai nustatyti, ar laidu teka elektra, ar ne - nuimti izoliacijos nereikia.

BSIDE FWT81 sistema, kurią sudaro siųstuvas ir imtuvas, tinka ir telefono linijoms tikrinti. Įrenginys turi IP40 atsparumo aplinkai reitingą ir yra pagamintas iš ABS plastiko. BSIDE FWT81 kainuoja €22,78.

4. Nardymo kauke „Zanmax SNK01“

€22,59.

Vasara Lietuvoje nėra labai ilga, todėl norisi suskubti pasimėgauti vandens pramogomis. „Zanmax SNK01“ yra labai paprasta nardymo kaukė, leisianti geriau patyrinėti povandeninį pasaulį. Tereikės kaukę tinkamai užsidėti ant veido ir pritrūkus oro priartėti prie paviršiaus - už nardytojo galvos yra vamzdelis, kuris leis įkvėpti oro.

Minėtame vamzdelyje yra plastiko kamuoliukas, kuris plūduriuoja - juda kartu su vandens paviršiumi. Tai reiškia, kad panėrus oro paėmimo angos bus uždarytos ir netyčia neįkvėpsite vandens. Siūlomi du „Zanmax SNK01“ kaukės dydžiai, nepamirškite išsirinkti jums tinkamesnį. „Zanmax SNK01“ kainuoja €22,59.

5. Daržovių pjaustyklė

€27,08.

Maisto ruoša yra ir malonumas, ir būtinybė. Ši daržovių pjaustyklė leidžia lengviau supjaustyti kai kuriuos produktus. Ji turi keletą privalumų prieš įprastą peilį ir pjaustymo lentelę. Visų pirma, ji yra saugesnė - ja gali naudotis ir vaikai. Antra, ji produktus gali supjaustyti plonesniais griežinėliais. Galiausiai, kartu su šia pjaustykle komplektuojami keli skirtingi ašmenys - daržoves galėsite pjaustyti keturiais būdais.

Ši pjaustyklė pasižymi ergonomišku dizainu, tvirtu plastiku ir lengvai plaunamu korpusu. Ji kainuoja €27,08.

6. USB įtampos matuoklis

€12,34.

Daugybė mūsų įrenginių yra įkraunami ne specializuotais įkrovikliais, o paprastais USB laidais. Tam, kad žinotumėte, kaip vyksta įkrovimo procesas, galite pasitelkti štai tokį matuoklį, kuris parodo įtampą, srovę, temperatūrą ir kitus svarbiausius rodiklius. Dar daugiau - šis įrenginys gali apsaugoti nuo perkrovimo.

Šis matuoklis taip pat turi laikmatį - leidžia pasirinkti, kada bus sutabdytas krovimas. Jis kainuoja €12,34.

7. Mobili klaviatūra H18

€17,40.

Šiais laikais daug žmonių keliauja su planšetiniais kompiuteriais, o ir televizoriai būna išmanūs. Šiuos įrenginius labai patogu valdyti belaidėmis klaviatūromis. H18 yra patogi jutiminė belaidė klaviatūra su apšvietimu, pelės mygtukais ir 300 mAh baterija, kurios pakanka savaitei.

Klaviatūros mygtukai kartu yra ir pelė, todėl H18 yra labai patogus įrankis kitiems įrenginiams valdyti. Kadangi mygtukai yra jutiminiai, juos lengva nuvalyti. Geriausia tai, kad šiai klaviatūrai nereikia jokio specialaus instaliavimo - ji iš karto veikia su „Android“, „Windows“ ir „iOS“ įrenginiais.

H18 klaviatūra kainuoja €17,40.

8. Stabilizuojantis „Zhiyun“ telefono laikiklis

32 % nuolaida, €85,26.

Keliaudami visada filmuojame ir fotografuojame telefonu, tačiau vaizdai dažnai nebūna aukštos kokybės jau vien todėl, kad mūsų rankos nėra labai stabilios. Šis „Zhiyun“ įrenginys yra stabilizuojantis trijų ašių laikiklis, kuris jūsų vaizdo įrašams suteiks sklandumo 

Stabilizuojantis „Zhiyun“ laikiklis turi talpias baterijas, kurių pakaks net 12 valandų darbui - šis įrenginys gali pasitarnauti ir kaip išorinė baterija. Ant rankenos yra ir kamerai valdyti skirti mygtukai - galėsite priartinti vaizdą, pasirinkti vieną iš kelių režimų ar pasukti telefoną.

Stabilizuojantis „Zhiyun“ telefono laikiklis kainuoja  €85,26.

9. „Mini DisplayPort“ į  HDMI, VGA ir DVI adapteris

€8,43.

Senesni „Apple“ kompiuteriai naudojo „Mini DisplayPort“ jungtis, kurios nėra labai populiarios. Jei turite tokį kompiuterį, tikėtina, kad susiduriate su problemomis, norėdami jį prijungti prie televizoriaus. Šis adapteris gali būti prijungtas prie kompiuterio per įprastą ar MINI DP jungtį, o tuomet galima naudotis jo HDMI, VGA ir DVI lizdais.

Šis adapteris leis televizorių naudoti kaip kompiuterio ekraną ar antrą monitorių. Jis kainuoja €8,43.

10. „HakkaDeal“ daugiafunkcis įrankis

€6,52.

Šis įrankis - tai 10 įrankių viename. Jis turi kelis trikampius (kokie dažnai naudojami elektros instaliacijos dėžių užraktuose) ir keturkampius veržliarakčius. Ant trumpo troso taip pat pritvirtintas ir atsuktuvas su plokščiu ir kryžminiu galais.

Šis įrankis yra pagamintas iš cinko lydinio, todėl nerūdyja. Geriausia tai, kad jis yra visai mažas, todėl telpa kišenėje ar net gali tarnauti kaip raktų pakabutis. Šis daugiafunkcinis įrankis kainuoja €6,52.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai (1)