Kinijos turgelio stebuklai: speciali geriamo vandens pompa su 600 mAh talpos baterija, unikalus matavimo įrankis su liniuote, trijų ašių gulsčiuku ir lazeriu bei „Utorch U19A“ toršeras  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse visuomet gausu išpardavimų. Žodis išpardavimas dažnam pirkėjui dažniausiai asocijuojasi su nuolaidomis, tačiau svarbu suprasti, jog kinai išpardavimus taip pat naudoja naujų prekių pristatymams. Svarbu pabrėžti, kad anonso metu daugeliui naujų pasiūlymų yra taikomos nuolaidos, todėl laikas nuo laiko pasidomėti Kinijos elektroninių parduotuvių rengiamais išpardavimais yra tikrai verta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tai yra pagrindinė priežastis, kodėl šią savaitę rekomenduojame susipažinti su „Top Sellers Gear“ išpardavimo pasiūlymais.

Speciali buitinė geriamo vandens pompa su 600 mAh talpos baterija

Biuruose gerti vandenį iš didelės talpos tarų jau esame įpratę. Vis dėlto praktika rodo, jog šis įprotis pamažu keliasi ir į kasdieninę namų buitį. Kitaip sakant, 19 litrų talpos vandens butelius šiuo metu jau galime įsigyti bet kokioje didesnėje parduotuvėje. Čia svarbu suprasti tik tai, kad kartu su tokiu buteliu tenka įsigyti ir specialų mechanizmą, kuris leidžia lengvai vandenį iš didelės taros įsipilti į puodelį ar stiklinę.

Jeigu norite šią užduoti sau palengvinti, tuomet šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į su nuolaida už 13 eurų parduodamą vandens pompą „Wireless USB Charging Electric Drinking Water Pump Dispenser“, kurios 600 mAh talpos bateriją bet kada galėsite įkrauti naudodami standartinę USB jungtį.

Šiuo atveju norisi pabrėžti, kad bateriją įkrauti teks tikrai retai, nes, pasak gamintojo, ši vandens pompa su viena įkrova pajėgi „išpilstyti“ per 600 litrų vandens. Gamintojas dar akcentuoja, kad ši elektrinė vandens pompa yra suderinama su 4,5 l, 5 l, 7,5 l, 10 l, 11,3 l, 15 l ir 18,9 l vandens taromis.

Šiuolaikiškas „Utorch U19A“ toršeras

Jeigu ieškote šiuolaikiškai atrodančio šviestuvo, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Utorch U19A“ toršeru. Dar pavasarį už šį toršerą net su nuolaida tekdavo mokėti per 50 eurų, kai tuo tarpu šiuo metu su nuolaida jį galite įsigyti vos už 40 eurų. Taigi, turite puikią progą sutaupyti papildomus 10 eurų.

Priminsime, kad „Utorch U19A“ toršeras gali būti valdomas nuotoliniu komplekte pridedamu pulteliu ir taip pat ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes geba sukurti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (3000 – 6500 K), bet ir skirtingo ryškumo (5 režimai) patalpos apšvietimą.

Be to, „Utorch U19A“ stovas yra pagamintas iš lanksčios metalo apdailos, o tai šiuo atveju pirkėjui suteikia visišką laisvę reguliuoti sklindančios šviesos srauto kryptį.

Įdomu tai, kad šis tiršeras turi valdymo pultą, tad apšvietimą galima valdyti tiek paprastu, tiek nuotoliniu būdu.

Unikalus matavimo įrankis su paprastu standartiniu metru, liniuote, trijų ašių gulsčiuku ir lazeriu

Jeigu ieškote kompaktiško ir itin universalaus matavimo įrankio, tuomet skubame pranešti, kad vieną tokių šią savaitę Kinijoje galite įsigyti vos už 7 eurus – tai „Multipurpose Level Laser Measure Line Adjusted Standard Metric Ruler“.

Šis aksesuaras įdomus dėl tos priežasties, nes jame rasite ne tik paprastą standartinį metrą ir liniuotę, bet dar ir trijų ašių gulščiuką. Tenka sutikti, kad šie įrankiai statybų metu praverčia itin dažnai, o šiuo atveju visus juos galite turėti vienoje vietoje.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad šis aksesuaras ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi integruota lazerį. Pastarojo dėka ant sienos galėsite sukurti lygią linijos projekciją, kuri, pavyzdžiui, galės itin praversti tada, kai norėsite ant sienos pakabinti paveikslą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai ()