Skelbiamos nuolaidos belaidžiam ir labai universaliam 120W galios dulkių siurbliui „Puppyoo WP536“ - turi išimamą bateriją, puikius vertinimus ir dabar kainuoja beveik 50€ pigiau (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

„Puppyoo WP536“ yra nedidelis belaidis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui. Kompaktiškas jo dydis reiškia, kad jis užims ne daug daugiau vietos nei paprasta šluota – jį tiesiog atremsite kur nors kampe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Puppyoo WP536“ specifikacijos

  • Galia: Elektrinė galia – 120 W, siurbimo galia - 6.36kPa. Du galios režimai – įprastas ir sunkiai pašalinamam purvui.
  • Garsas: 79 dB.
  • Filtras: standartinis dulkių filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 35 minučių darbui, išvalomas 100 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 2-2,5 val.
  • Antgaliai: 3 – įprastas grindims, minkštas šepetys užuolaidoms ir baldams, trumpas plokščias šepetėlis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 120.00 x 23.00 x 21.00 cm, 2,5 kg.

„Puppyoo WP536“ kaina

Moderniems įrankiams laidų jau nebereikia. Tai galima pasakyti apie suktuvus, pjūklus, šlifuoklius, bet tas pats galioja ir dulkių siurbliams. Belaidžiai dulkių siurbliai yra nelyginamai patogesni ir turi galybę privalumų. „Puppyoo WP536“ yra būtent toks dulkių siurblys - jis džiugina ne tik moderniu dizainu ir belaidžio įrenginio privalumais, bet ir nedidele kaina.

„Puppyoo WP536“ sveria 2,5 kg, todėl juo galėsite darbuotis ir iškeltu virš galvos, valydami dulkes iš užuolaidų. Tam net yra specialus antgalis. Dar vienas antgalis yra skirtas sunkiai prieinamoms vietoms, o pagrindinis efektyviai valo grindis.

Šis 120 W galingumo siurblys be vargo renka ir augintinių plaukelius, ir dulkes, ir įprastą purvą. Jokių maišelių „Puppyoo WP536“ nenaudoja, nes jie yra nepatogūs. Visos šiukšlės yra surenkamos į permatomą indą, todėl lengvai matysite, kada jis prisipildo. Vienas mygtuko paspaudimas jį atidarys ir viskas iškris į šiukšledėžę, o indą galėsite išplauti – paprasta ir greita.

Lengvai išimama ir baterija. „Puppyoo WP536“ turi 2200 mAh talpos bateriją, kurios pakanka 35 minučių darbui. Per tiek laiko suspėsite išvalyti bent jau porą kambarių - gamintojas tvirtina, kad tiek užtenka ir 100 m2 plotui, bet čia priklauso kaip skaičiuojama. Per tiek laiko tikriausiai pavyks išsiurbti ir automobilį – juk tai taip lengva, kai įrenginiui nėra būtini laidai.

Tada siurblį reikės kurį laiką įkrauti. Baterija iš siurblio yra išimama kartu su integruotu įkrovikliu - tai reta galimybė tarp tokio tipo siurblių, bet labai patogi. Galima krauti baterijos neišėmus arba išėmus iš siurblio, o jai susidėvėjus, galima įsigyti atskirą bateriją. Krovimas užtrunka 2-2,5 val., kroviklis yra 11W galingumo. 

Galiausiai, „Puppyoo WP536“ yra ne tik patogus ir efektyvus, bet ir pakankamai tylus – skleidžia tik 79 dB triukšmą. Aišku, prie tokio ūžimo pamiegoti nepavyks, bet kaimynai skųstis neturės kuo. Visos šios gerosios savybės yra sujungtos į patrauklų derinį, kurį mėgsta pirkėjai.

„Puppyoo WP536“ atsiliepimai

„Puppyoo WP536“ Gearbest.com portale yra vertinamas 5 žvaigždutėmis iš 5 - visi pirmieji 6 pirkėjai skyrė maksimumą. Štai ką keletas iš jų galėjo pasakyti:

  • Susan – „Labai lengvas ir patogus naudoti. Mano šuo nuolatos šeriasi, visus namus tenka valyti nuo jo plaukų. Šis siurblys yra tikrai geras ir kainuoja pigiau nei kitas, kurį buvau radusi prekybos centre“.
  • Alice – „Valo ir kietas grindis, ir kilimus. Šis siurblys yra kompaktiškas, jį lengvai galima paslėpti po baldais. Kol kas man jis labai patinka“.
  • Jane – „Myliu šį dulkių siurblį! Toks lengvas, paprastas naudoti. Ir siurbia puikiai!“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()