Kinijos turgelio stebuklai: ypatingos konstrukcijos belaidė kolonėlė – galima padalinti į dvi dalis, vėl atpigintos sportinės belaidės magnetinės ausinės „Bluedio TN“ ir saulės energija maitinamas automobilio salono aušintuvas (Video)  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės garsėja itin plačiu asortimentu. Kitaip sakant, čia galima rasti ne tik išmaniųjų telefonų, bet ir daugybę kitų praktiškų aksesuarų, kurie šiuo atveju akivaizdžiai praturtina mūsų kasdienybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokių pasiūlymų šią savaitę tikrai netrūksta „Summer's Smartest Spends“ išpardavime, o kas svarbiausia, jiems šiuo metu taip pat yra taikomos ir ženklios nuolaidos.

Unikalaus dizaino belaidė garso kolonėlė – gali būti padaliname į dvi atskiras dalis

Jeigu ieškote šiuolaikiškos išskirtinio dizaino belaidės garso kolonėlės, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į visiškai neseniai anonsuotą ir už 44 eurus su nuolaida parduodamą naujos kartos belaidę garso kolonėlę „Shunpad Bluetooth Speaker“.

Pastaroji garso kolonėlė iš pažiūros primena įprastą „soundbar“ tipo garso kolonėlę, tačiau ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes dėl specialios korpuso konstrukcijos gali būti padalijama į dvi atskiras garso kolonėles.

Šiuo atveju dar norisi pridėti tai, kad „Shunpad Bluetooth Speaker“ yra pagaminta iš patikimo ABS plastiko ir dar yra aprūpinta 3,5 milimetrų ausinių jungtimi, FM radijo imtuvu bei USB ir Micro SD kortelės lizdu. „Shunpad Bluetooth Speaker“ taip pat dar gali pasigirti integruotais keturiais 5W garsiakalbiais, Bluetooth 4.2 ryšio moduliu, 2000 mAh talpos baterija, deklaruojamu 80 dB signalo ir triukšmo santykiu bei atkuriamu 20 Hz – 20 kHz dažnių diapazonu.

Ir vėl atpigusios „Bluedio TN“ ausinės su itin stipriais magnetais

Jeigu aktyviai leidžiate savo laisvalaikį, tuomet greičiausiai gana dažnai klausotės ir muzikos. Pavyzdžiui, bėgiojant gerai ausyje besilaikančios ausinės yra didelis privalumas. Apie „Bluedio TN“ į ausį įstatomas ausines jau esame rašę anksčiau, tačiau pastarąsias dar kartą norime priminti dėl tos priežasties, nes po trumpo pabrangimo jos vėl įtrauktos į naują išpardavimą ir kainuoja vos 13 eurų. Palyginimui – Aliexpress jos kainuoja 19,32€.

Priminsime, kad „Bluedio TN“ į ausį įstatomos ausinės yra aprūpintos 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėse tikrai nėra sutinkami dažnai.

„Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

Štai ką apie jas sakė vienas pirkėjas: „Įspūdingos „Bluetooth“ ausinės su įstabia baterija, kurios pakanka daugiau nei 12 valandų. Puikios ausinės sporto klubui. Galimybė ausines pakabinti ant kaklo suteikia daug patogumo. Iš tikrųjų, magnetiniai korpusai yra tiesiog būtini tokio tipo ausinėms ir šios turi labai stiprius magnetus. „Type C“ lizdas taip pat yra labai geras sprendimas“.

Saulės energija maitinamas automobilio salono aušintuvas

Jeigu turite šiek tiek senesnį automobilį ar vasarą daug laiko praleidžiate gamtoje, tuomet net neabejojame, kad jums gali praversti už 7 eurus su nuolaida parduodamas specialus aksesuaras „R – 8030“.

Šis aksesuaras yra ypatingas dėl tos priežasties, nes salono vėdinimą gali užtikrinti tiesiog naudodamas saulės energiją. Kaip veikia tokio tipo aušintuvai, labai gerai parodyta šiame video siužete

Gamintojas rekomenduoja „R – 8030“ tvirtinti prie šoninio automobilio lango, kadangi taip šis aksesuaras gauna pakankamai saulės šviesos bei gali užtikrinti geriausią automobilio salono vėdinimą. Vis dėlto pirkėjai taip pat pabrėžia, kad „R – 8030“ pakanka labai minimalios saulės šviesos, todėl šis aksesuaras itin praverčia ir stovyklaujant gamtoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: