Kinijos turgelio stebuklai: su nuolaida siūlomos išmaniosios svarstyklės „Yunmai Mini 2“ – subtilus aukštos klasės dizainas, stiklinis paviršius, itin gera kaina, o funkcijų – tiek pat, kiek ženkliai brangesnės „Xiaomi“ (Video)  ()

„Yunmai Mini 2“ - tai tarptautiniu mastu visame pasaulyje jau pripažintos išmaniosios svarstyklės, apie kurias šiuo metu labai gerai atsiliepia tiek pirkėjai, tiek apžvalgininkai - pagal galimybes prilygsta garsiausioms „Xiaomi Smart Weight“, bet kainuoja kur kas pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Matuojami parametrai: 10 skirtingų parametrų. Kūno svoris matuojamas tiesiogiai. Likę 9 papildomi parametrai nustatomi integruotų elektrodų pagalba: kūno riebalai, KMI, bazinis metabolizmo rodiklis (BMR), raumenų masė, kaulų masė, visceraliniai riebalai, fizinis amžius, baltymai, skysčių masė. 
  • Išskirtinės savybės: 4 nerūdijančio 304 plieno elektrodai, BIA technologija - per žmogaus kūną siunčia silpną, nejuntamą elektros srovę ir taip matuojami papildomi kūno parametrai.
  • Svėrimo diapazonas: 3-150 kg.
  • Tikslumas: 0,1-0,3 kg.
  • Ekranas: baltos spalvos LED, rodo svorį. Kiti parametrai pateikiami programėlėje. 
  • Maitinimas: 3 AA tipo keičiamos baterijos, kurių energijos pakanka maždaug vieneriems metams.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Programėlė: YUNMAI, HAOQING. Atvaizduoja visus 10 parametrų, kaupia indivudualią statistiką, pateikia duomenų analizę. 
  • Didžiausias skirtingų naudotojų kiekis: 16. Jų užfiksuotus kūno parametrus vėliau atitinkamai perduoda į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.
  • Medžiagos: „Yunmai Mini 2“ paviršius yra pagamintas iš stiklo – tai šioms išmaniosioms svarstyklėms suteikia išskirtinį prabangos ir kokybės įvaizdį.
  • Matmenys ir masė: 26 x 26 x 2,6 cm; 1,2 kg.

Kaina

Išmaniosios svarstyklės „Yunmai Mini 2“ jau yra laiko patvirtintas produktas, todėl jas šiuo metu galite įsigyti daugelyje Kinijos elektroninių parduotuvių. Šiuo atveju visuomet rekomenduojame palyginti kainas bent keliose skirtingose vietose, kadangi priklausomai nuo įvairių aplinkybių bei taikomų nuolaidų pirkdami „Yunmai Mini 2“ galėsite ženkliai sutaupyti.

  • „Yunmai Mini 2“ išmaniąsias svarstykles šiuo metu su 14% nuolaida pigiausiai galima įsigyti „Gearbest“ – 38,01 €. Į Lietuvą siunčia nemokamai registruotu paštu.
  • „AliExpress“ dabar „Yunmai Mini 2“ siūlo už 43,81 €.
  • „eBay“ už „Yunmai Mini 2“ prašo 59,62 €.
  • Išmaniąsias svarstykles „Yunmai Mini 2“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 20 €.

Svarstyklės tikrai nėra būtinas aksesuaras. Vis dėlto praktika rodo, kad daugelis iš mūsų bent jau preliminariai laikas nuo laiko įvertinti savo svorį tikrai norime. Į šią rinką įžengus kinams papildomai atsivėrė labai daug naujų įdomių galimybių. Kitaip sakant, išmaniosios svarstyklės dabar gali pateikti kur kas daugiau informacijos apie mūsų kūnus, o kas svarbiausia, šią informaciją taip pat labai lengva peržiūrėti išmaniajame telefone.

Dauguma Kinijoje pagamintų išmaniųjų svarstyklių pasižymi labai panašiu funkcionalumu. „Yunmai Mini 2“ šiuo atveju tikrai nėra išimtis. Vis dėlto šios išmaniosios svarstyklės sugebėjo patraukti apžvalgininkų bei pirkėjų dėmesį, o tą, patikėkite, pavyksta padaryti tikrai ne visiems. Daugelis sutinka, kad bene labiausiai „Yunmai Mini 2“ tai padėjo padaryti subtilus aukštos klasės dizainas.

Kitu reikšmingu akcentus taip pat tapo kaina. Pavyzdžiui, „Yunmai Mini 2“ ir kitos garsios išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Smart Weight“ pasirodė labai panašiu metu. Įdomu, kad tiek „Yunmai Mini 2“, tiek „Xiaomi Smart Weight“ pirkėjui siūlo analogišką funkcionalumą, tačiau šiuo atveju už „Xiaomi“ išmaniąsias svarstykles tenka mokėti vidutiniškai 25 eurais daugiau.

Tenka pripažinti, kad to daryti dažniausiai nėra jokio pagrindo, nes kaip jau buvo minėta anksčiau, visos Kinijoje gaminamos išmaniosios svarstyklės yra sukurtos naudojant tą pačią platformą, todėl atitinkamai taip pat siūlo lygiai tokį patį funkcionalumą. Skiriasi tik duomenų surinkimo programėlės galimybės, bet čia jau priklauso nuo individualaus naudotojo – vieniems patogesnė viena, kitiems kita programėlė. Žinoma, iš „Xiaomi“ programėlės galia tikėtis dažnesio atnaujinimo ir daugiau galimybių, bet ne visiems to reikia. 

Galiausiai atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Xiaomi Smart Weight“ yra pagamintos iš ABS plastiko, kai tuo tarpu „Yunmai Mini 2“ svarstyklių paviršius yra padengtas stiklu.

Maloniai stebina ir tai, kad „Yunmai Mini 2“ yra itin optimalių matmenų ir išsiskiria nedideliu svoriu. Šis aspektas tampa dideliu privalumu tiems pirkėjams, kurie svarstykles naudoja tik periodiškai, o įprastai jas laiko spintoje ar spintelėje. Būtent ten „Yunmai Mini 2“ užims tikrai nedaug vietos lyginant, pavyzdžiui, su „Xiaomi Smart Weight“ išmaniosiomis svarstyklėmis (30 x 30 x 1,5 cm, 1,63 kg).

Vertinimai

Išmaniųjų svarstyklių populiarumą šiuo metu bene geriausiai patvirtina geri pirkėjų atsiliepimai. „Yunmai Mini 2“ šiuo metu turi 4,78 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Tai reiškia, kad dauguma pirkėjų „Yunmai Mini 2“ skiria maksimalų įvertinimą.

  • Vlad. „Yunmai Mini 2“ tai itin kokybiškos ir tvirtos svarstyklės, kurios veikia belaidžiu būdu per Bluetooth. Man labai patinka tai, kad taikomojoje programoje galiu matyti kaip keičiasi mano svoris per tam tikrą laikotarpį. Tuo tarpu svarstyklėse integruoti elektrodai leidžia stebėti ir kitą naudingą kūno informaciją apie kurią anksčiau pats niekada nesusimąstydavau.
  • Marrrs. Pirmasis įspūdis yra labai geras. Šias svarstykles labai lengva naudoti ir susieti su išmaniojo telefono taikomąja programa. Maloniai nustebino ir tai, kad „Yunmai Mini 2“ taip pat gali būti naudojamos su „Google Fit“ ir „Samsung Health“ taikomosiomis programomis.
  • Agus. Tai tiesiog nuostabus produktas, neturiu visiškai jokių priekaištų. Vienintelis trūkumas su kuriuo teko susidurti – tai pakankamai ilgai užtrukęs siuntimas. Vis dėlto tai priklauso nuo šalies. Tačiau nepaisant to aš bet kokiu atveju tikrai rekomenduoju įsigyti „Yunmai Mini 2“.
  • Léo. Labai gerai veikianti originali taikomoji programa. Susieti su išmaniuoju telefonu išmaniąsias svarstykles yra labai paprasta. Būtent to pilnai pakanka, kad galėtume sekti daugybę savo kūno parametrų, o rezultatus vėliau peržiūrėti taikomojoje programoje pateiktuose laiko skalės grafikuose.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()