Kinijos turgelio stebuklai: dar vienas trumpas ir itin geras roboto siurblio pasiūlymas - dvigubai pigiau atiduodamas „XShuai HXS - C3“ iš ES sandėlio su drėgno valymo funkcija, nuotoliniu valdymu ir net integruota kamera (Video)  ()

Išmanusis dulkių siurblys „XShuai HXS - C3“ daugelį pirkėjų žavi savo funkcionalumu. Tai yra bene pagrindinė priežastis, kuri „XShuai HXS - C3“ leido užsitarnauti populiarumą visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „XShuai HXS - C3“ - tai biudžetinės klasės ir vienas iš pirmųjų išmaniųjų dulkių siurblių rinkoje, kuris yra aprūpintas kamera.
  • Turi drėgno valymo funkciją, 300 ml valdens rezervuaras.
  • HEPA filtras, kuris pasirūpina maksimaliai švariu išmetamu oru ir taip pat padeda išvengti alerginių reakcijų.
  • Turi net dviejų tipų šepečius – vienas jų skirtas nešvarumams, o kitas gyvūnų plaukams siurbti.
  • „Nidec“ šerelių neturintis variklis yra itin tylus
  • 1000 Pa siurbimo galia.
  • 2600 mAh talpos bateriją, kurios pakanka 120 minučių nepertraukiamam darbui užtikrinti.
  • Automatiškai grįžta į įkrovimo stotelę.
  • Turi 4 skirtingus darbo režimus.
  • 9 cm aukščio, todėl gali lengvai pasiekti net ir tas vietas, kurias žmogui naudojantis paprastu dulkių siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.
  • Integruotas „Epson“ giroskopas garantuoja maksimalų „XShuai HXS - C3“ darbo tikslumą bet kokio tipo ir ploto patalpose.
  • Specialūs sensoriai, kurie padeda išvengti kliūčių ir taip pat leidžia identifikuoti laiptus ar kitas pavojingas vietas.
  • Nuotolinis valdymas per išmanųjį telefoną
  • Nuotolinis valdymas per specialų pultelį
  • Neturi virtualaus žemėlapio funkcijos.
  • Pas pirkėją iš karto atkeliauja su Europos rinkai pritaikytu elektros lizdo kištuku.

Kaina

Prieš įsigyjant „XShuai HXS - C3“ rekomenduojame atidžiai išanalizuoti skirtingų elektroninių parduotuvių pasiūlymus.

  • „Gearbest“ siūlo „XShuai HXS - C3“ su 50% nuolaida – 113,16 €, tiesa, siuntimas kainuos €4.83 ir bus vykdomas per „Expedited Shipping“.
    Šio metodo niekada nerekomenduotume perkant iš Kinijos sandėlio, nes labai didelė muitų tikimybė, tačiau šis „XShuai HXS - C3“ parduodamas iš sandėlio „fast-23“ - tai kodinis sutrumpinimas Čekijoje esančio sandėlio. Tai reiškia, kad siurblys jau yra ES teritorijoje ir muitų rizikos iš esmės pranyksta, o pats siurblys atkeliaus per kelias dienas.  
  • „GeekBuying“ šiuo metu taip pat taiko nuolaidą, bet šioje elektroninėje parduotuvėje už „XShuai HXS - C3“ tenka mokėti 202 €.
  • „AliExpress“ dabar šį išmanųjį dulkių siurblį parduoda už 288,41 €.
  • Pirkdami iš Gearbest galite sutaupyti iki 175€. 
    Pasiūlymas gali greitai baigtis - pavyzdžiui vakar aprašytas „Ecovacs CEN540 - LG“ buvo iššluotas per pusdienį, nors pati akcija turėjo baigtis tik rytoj. 

Išmanusis dulkių siurblys „XShuai HXS - C3“ maloniai stebina geru kainos, kokybės ir funkcionalumo balansu ir yra gan išskirtinės išvaizdos, jei lygintume su kitais kiniškais robotais.

Siurbti sausuoju būdu gali kiekvienas šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, tačiau drėgno valymo funkciją turi tik dalis iš jų. Ir labai retas robotas siurblys, kurį galite naudoti vaizdo pokalbiams ar tiesiog namų aplinkai stebėti. Tačiau tokios nestandartinės galimybės dabar tampa įmanomos įsigijus „XShuai HXS - C3“.

Iš kameros stebuklų nesitikėkite – ji nefilmuoja, paprasčiausiai fotografuoja, tačiau tai gali būti visai smagus priedas, jei planuojate įjungti robotą jums nesant namuose ir norėsite pažiūrėti, ką veikia jūsų atžalos ar naminiai gyvūnai.

Be to, „XShuai HXS - C3“ išmanusis dulkių siurblys daug pagyrimų taip pat susilaukia dėl integruoto „Epson“ giroskopo. Tai nėra identiška lazerinei pastato skenavimo sistemai, kokią turi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai sumažina chaotišką roboto blaškymąsi po patalpą. Būtent jo pagalba „XShuai HXS - C3“ geba automatiškai išanalizuoti patalpą ir remdamasis šia informacija susidaro patį geriausią maršrutą.

Pristatant „XShuai HXS - C3“ labai svarbu suprasti ir HEPA filtro privalumus. Paprasta HEPA filtrai būna naudojami oro valytuvuose, tačiau dėl gerų oro valymo savybių tampa itin svarbūs ir dulkių siurbliuose. Kitaip sakant, siurbimo metu HEPA filtras padeda maksimaliai išvalyti orą, todėl į aplinką patenka kur mažiau dulkių.

Toks filtras tampa dideliu privalumu ir tuo atveju, jeigu tenka susidurti su nemaloniomis alergijomis. Pavyzdžiui, kartais alergines reakcijas gali sukelti net ir naminių gyvūnų kailis, kuris šiuo atveju siurbiant sukelia papildomas dulkes aplinkoje. Būtent tokius kylančius pavojus išmanusis dulkių siurblys „XShuai HXS - C3“ eliminuoja praktiškai maksimaliai ir būtent panaudoto HEPA filtro dėka.

Įdiegti sensoriai apsaugo nuo nukritimo nuo laiptų ir atsitrenkimų į sienas.

Vertinimai

Šio išmaniojo dulkių siurblio populiarumą šiuo atveju patvirtina ir pirkėjų vertinimai. Pavyzdžiui šiuo metu „XShuai HXS - C3“ turi 4,77 žvaigždutes siekiantį įvertinimą iš 5 galimų. Toks įvertinimas reiškia, kad „XShuai HXS - C3“ įsigiję pirkėjai šiam išmaniajam dulkių siurbliui visuomet skiria ne mažiau nei 4 žvaigždutes. Iš trūkumų nurodoma, kad programėlė nepalaiko portugalų kalbos, kartais palieka neišsiurbtų vietų (taip būna su visais siurbliais, kurie neturi virtualaus žemėlapio galimybių) ar neužvažiuoja ant aukštesnio kilimo. Visgi daugelis kitų atsiliepimų yra teigiami.

Mateusz. „XShuai HXS - C3“ maloniai stebina didele dulkių surinkimo ir vandens talpa. Man taip pat labai patinka išmaniajame dulkių siurblyje integruotas ekranas, kuris darbo metu pateikia daug naudingos informacijos. Taip pat turiu pripažinti, kad „XShuai HXS - C3“ puikiai išvalo net ir patį didžiausią purvą.

Antonio. Puiki konstrukcija. Tai labai naudingas pirkinys. Perku šį išmanųjį dulkių siurblį jau trečią kartą. Man patinka, kad „XShuai HXS - C3“ turi nuotolinį valdymo pultelį, bei taikomąją programą, kuri šiuo atveju leidžia stebėti namus nuotoliniu būdu. Praktika taip pat patvirtina, kad „XShuai HXS - C3“ puikiai atlieka savo darbą virtuvėje ir vonioje.

Onedin. Puikiai valo bet kokius paviršius, yra pagamintas naudojant labai kokybiškas dalis, turi informatyvų ekraną ir nuotolinį valdymo pultelį. Mane taip pat labai maloniai stebina integruota kamera bei galimybė, kuri leidžia šį išmanųjį dulkių siurblį valdyti nuotoliniu būdų tiesiog per išmanųjį telefoną.

João. „XShuai HXS - C3“ siurbimo galia yra tiesiog puiki. Svarbu pabrėžti ir tai, kad pasinaudojus šiuo išmaniuoju dulkių siurbliu vėliau yra labai paprasta išvalyti tiek dulkių surinkimo talpą, tiek lengva nuvalyti „XShuai HXS - C3“ šerelius. Priekaištų taip pat neturiu ir šlapiam grindų valymo funkcionalumui. Šiek tiek galiuosi tik dėl to, kad pirkau netinkamu laiku - vos tik įsigijau „XShuai HXS - C3“, vėliau šiam išmaniajam dulkių siurbliui buvo pritaikyta didelė nuolaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()