Skelbiamos nuolaidos „Alfawise SV - 829“ - itin lengvas, galingas ir pigus rankinis dulkių siurblys, kurio nereikia įkrauti, o dabar kainuoja dvigubai pigiau nei pas konkurentus (Video)  ()

„Alfawise SV - 829“ yra rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui. Jis neturi akumuliatoriaus - turi maitinimo laidą iš standartinio 220 V tinklo, todėl yra kur kas lengvesnis už akumuliatorinius siurblius ir kur kas galingesnis nei panašios kainos analogai. Pagrindinis jo privalumas, kurį pažymi pirkėjai - labai geras kainos ir kokybės santykis, o pagal kokybę aplenkia daug panašios kainos konkurentų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Alfawise SV - 829“ yra rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.
  • „Alfawise SV - 829“ nėra belaidis – jis yra maitinamas 3,5 m ilgio laidu.
  • Skaidraus dulkių konteinerio talpa – 0,5 l.
  • Oras išvalomas ciklonu ir plaunamu filtru.
  • Elektrinė galia – 700 W, siurbimo galia – 13 kPa.
  • Galima naudoti su ilgu teleskopiniu vamzdžiu arba be jo.
  • Trys antgaliai – įprastas didelis antgalis grindims su besisukančiu šepečiu, apvalus nailoninis šepetys sienoms, luboms, užuolaidoms ir baldams, trumpas plokščias sulankstomas šepetėlis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Skleidžiamas triukšmas – 70 dB.
  • Sveria tik 1,36 kg.

Kaina

  • Gearbest taiko 11 % nuolaidą – „Alfawise SV - 829“ siurblys kainuoja €43,93. Pristatymas į Lietuvą kainuos €3.49 Priority Line metodu.
  • Aliexpress skelbia net 42% nuolaidą, bet siurblys kainuoja €117,66.
  • Ebay siūlo už beveik 85€ (įskaitant pristatymo kainą).
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Perkant iš Gearbest galite sutaupyti iki 74€.

„Alfawise SV - 829“ yra vienas iš pigiausių rinkoje esančių rankinių dulkių siurblių, išsiskiriančiu didele galia (700 W) ir maitinimu tiesiai iš tinklo. Tai labai lengvas ir patogus dulkių siurblys, kuris pravers valant namus ir automobilį.

Rankiniai dulkių siurbliai dabar yra ypač populiarūs. Jų patogumas yra neabejotinas – nors visą įrenginio svorį tenka nešti rankoje, jis yra kompaktiškas, lengvas ir labai patogus naudoti.

Tokio tipo dulkių siurblių būna ir akumuliatorinių. Štai „Puppyoo WP536“ laido nereikia, tačiau neskubėkite manyti, kad belaidis dulkių siurblys yra universaliai geresnis.

„Puppyoo WP536“ tikrai turi privalumų. Jis turi du galios režimus, yra kompaktiškas, o tai, kad jis neturi laido, reiškia, kad jį labai lengva pasiimti į automobilį. Tačiau „Puppyoo WP536“ sveria 2,5 kg, kai tuo tarpu „Alfawise SV - 829“ sveria tik 1,36 kg. Toks skirtumas kyla todėl, kad „Puppyoo WP536“ turi 2200 mAh bateriją, kurios pakanka net 100 kvadratinių metrų plotui. „Alfawise SV - 829“ baterijos neturi, todėl yra gerokai lengvesnis.

Jis taip pat yra gerokai galingesnis. „Alfawise SV - 829“ galia siekia 700 W, kai akumuliatorinis „Puppyoo WP536“ turi tik 120 W. Tai matoma ir siurbimo galioje - 13 kPa prieš 6,36kPa laimi „Alfawise SV - 829“. Galiausiai, „Puppyoo WP536“ kelia šiek tiek didesnį triukšmą – 79 prieš 70 dB. Reikėtų paminėti ir tai, kad „Alfawise SV - 829“ yra dvigubai pigesnis.

„Alfawise SV - 829“ yra geras įrodymas, ne viskas privalo būti su baterijomis. Šis dulkių siurblys turi ilgą 3,5 m laidą, kurio šiam įrenginiui tikrai pakanka. Teleskopinis vamzdis leidžia pasaugoti nugarą ir per stipriai nesilenkti. Jo gale galima montuoti vieną iš 3 galvučių – pagrindinę, skirtą grindims, mažesnę apvalią, skirtą sienoms, luboms, užuolaidoms ir baldams, ar mažą plokščią, kuri yra pakankamai siaura ir leidžia pasiekti nedidelius tarpelius. Teleskopinio vamzdžio galima ir nenaudoti, kai valote baldys ar automobilį.

Oras yra išvalomas ciklonu – oro sūkurys išspjauna dulkių daleles, kurios tuomet krenta į skaidrios 0,5 l talpos dugną. Tuomet oras yra filtruojamas per plaunamą filtrą. Tai yra ekologiškas ir paprastas būdas išvalyti įrenginį.

„Alfawise SV - 829“ yra lengvai prižiūrimas, akiai malonus ir patogus dulkių siurblys. Būtent dėl šių savybių jį pamėgo ir pirkėjai.

Vertinimai

Gearbest.com portale „Alfawise SV - 829“ vidutiniškai vertinamas 5 žvaigždutėmis iš 5 (įvertinimus pateikė 20 pirkėjų). Štai ką keletas iš patenkintų pirkėjų norėjo pasakyti:

  • M.J. – „Tikrai lengvas įrenginys ir valo kaip priklauso. Net nekelia daug triukšmo. Man patinka antgaliai. Tiesa, laidas galėtų būti bent metru ilgesnis. Bet kuriuo atveju, valdyti namus su šiuo siurbliu yra kur kas paprasčiau ir greičiau“.
  • Massimo – „Tai – maloni staigmena. Lengvas ir patogus naudoti, siurbia labai gerai, turint omenyje, kad nekainuoja nei 50 eurų. Jis tikrai aplenkia daug žemos ir vidutinės kainos konkurentų, įskaitant garsius prekės ženklus. Rekomenduoju“.
  • João – „Geras kokybės ir kainos santykis. Lengvas ir praktiškas, siurbimo galios puikiai pakanka buitiniam naudojimui. Gera gaminio kokybė, o ir keliamas triukšmas nėra didelis“.
  • slava_fad123 – „Pagal savo kainą ir dydį, šis dulkių siurblys veikia puikiai. Pirkau jį specialiai nedideliems darbams. Jei jūs valote didesnius kambarius, jums tikriausiai reikėtų galingesnio siurblio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(7)
(-6)

Komentarai ()