TOP 5 labai pigūs ir tiesiog stebinantys daiktai iš Kinijos - kaip akimirksniu nuvalyti apledėjusį automobilio langą, ergonomiška elektrinė barzdaskutė, dar nematytas magnetinis rašiklis ir labai patogus lituoklis-pistoletas (Video)  (1)

Kinijos rinka visada domina įdomiais produktais. Kartais joje randame ir perkame tokius daiktus, apie kuriuos anksčiau net nebuvome pagalvoję. Štai 5 įdomūs daiktai iš Kinijos, kurie gali jus sudominti:

- vos kelis eurus kainuojantis elektrinis ledo grandiklis

- belaidė barzdaskutė (25 % nuolaida)

- magnetinis rašiklis (23 % nuolaida)

- USB įtampos matuoklis (53 % nuolaida)

- automatinis litavimo pistoletas (52 % nuolaida)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Heated Ice Scraper Auto Durable Snow Melter Shovel“

€6,26.

Tai - elektrinis ledo grandiklis. Taip, žiema dar artimiausiomis dienomis tikrai neprasidės, tačiau nesigailėsite pradėję ruoštis iš anksto. Šis įrankis tikrai pravers tuomet, kai pabudę rasite savo automobilį padengtą sniego ir ledo sluoksniu.

Iš tiesų, tai yra labai paprastas įrenginys. Jis turi 1,8 metrų ilgio laidą su įprastu automobiliniu kištuku. Po šio ledo grandiklio korpusu slepiasi kaitinimo elementas, kuris greitai įšyla ir ima tirpdyti ledą.

Taigi, šis įrankis taupo laiką. Jis veikia ir kaip įprastas grandiklis, ir kaip aktyvus ledo tirpdiklis. Jis turo vos vieną mygtuką ir, jei būsite atsargūs, yra visiškai saugus. Kitoje pusėje grandiklis turi ir paprastą lankstų valytuvą šlapiam sniegui nubraukti.

Žinoma, kaip ir visi grandikliai, šis kada nors susidėvės, tačiau tai nėra didžiulė problema, nes be jokių nuolaidų jis kainuoja €6,26. Tai, beje, yra žemiausia Gearbest.com užfiksuota šio daikto kaina, o ir siuntimas nieko nekainuos.

2. „Alfawise RHC5000 Men Electric Razor Beard Shaver“

25 % nuolaida | €10,44.

Tai - vandeniui atspari elektrinė barzdaskutė. Ji atitinka IPX4 standartą, todėl drėgnos odos ji tikrai nebijo. „Alfawise RHC5000“ turi ir kitų privalumų. Šio skustuvo galvutė yra dvipusė ir pakankamai lanksti, o rinkinyje rasite 1, 3 ir 5 mm antgalius, jei barzdą norite tik šiek tiek patrumpinti.

Pats įrenginys yra belaidis - „Alfawise RHC5000“ turi 320 mAh bateriją, kurios pakanka maždauh 60 minučių. Pilnai ši baterija įkraunama per porą valandų.

„Alfawise RHC5000“ pasižymi ryškiu dizainu su vos vienu mygtuku. Rankena yra neslystanti, net kai rankos yra šlapios. Įrenginys sveria 87 gramus, nes yra pagamintas iš ABS plastiko. „Alfawise RHC5000“ skleidžia vos 65 dB triukšmą ir stipriai nevibruoja, o gamintojas teigia, kad šis įrenginys tinka ir jautriai odai.

„Alfawise RHC5000“ tiksliai formuoja barzdą, tačiau tinka ir kitoms kūno vietoms - rankoms, krūtinei, pažastims ar ką tik galite panorėti nusiskusti. Tai yra tiesiog praktiška ir paprasta belaidė barzdaskutė.

Gearbest.com šiuo metu „Alfawise RHC5000“ taikoma 25 % nuolaida ir ji kainuoja €10,44. Į Lietuvą šis daiktas atkeliaus nemokamai.

3. „2 in 1 Magnetic Electronic Screen Writing Pen Stylus“

23 % nuolaida | €8,26.

Jūs žinote, kaip kartais malonu kuo nors pažaisti pirštais. Tam buvo sukurti įvairūs žaislai, kuriuos malonu sukioti tarp pirštų. Tarp jų yra ir šis rašiklis, turintis visą eilę magnetinių žiedų.

Šio rašiklio korpusą sudaro magnetiniai žiedai, o dėžutėje surasite dar kelis apvalius magnetus. Jais labai malonu žaisti - juos galima sukioti tarp pirštų, sujungti į įvairias figūras ar net priversti juos levituoti ant rašiklio šerdies.

Įdomu ir tai, kad šis rašiklis atlieka dvi funkcijas. Vienas jo galas rašo įprastai - ant popieriaus. O kitas turi lietimui jautriems ekranams pritaikytą antgalį ir gali darbuotis išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ekrane.

Šis rašiklis yra ir žaislas, ir naudingas įrankis, o ir atrodo neprastai. Pirkėjai gali rinktis iš trijų spalvų. Šiuo metu šiam rašikliui taikoma 23 % nuolaida ir jis kainuoja €8,26. Į Lietuvą šis rašiklis siunčiamas nemokamai.

4. „SB Voltage Current Capacity Detector Charger Tester“

53 % nuolaida | €5,22.

Tai - USB įtampos matuoklis. Šis įrenginys įprastai naudojamas įsitikinti, kad išmanieji įrenginiai yra tinkamai įkraunami ir apsaugoti. Šio matuoklio LCD ekrane pamatysite įvairius svarbius duomenis, tokius kaip įkrovimo laikas, baterijos talpa, temperatūra, valandes, srovę ir, žinoma, įtampą.

 

Šis prietaisas yra naudojamas labai paprastai - tereikia jį įjungti į USB lizdą, o į kitą galą įstatyti įkrovimo laidą. LCD ekranas įsijungs automatiškai ir leis realiu laiku stebėti įkrovimo procesą. Pateikiami duomenys padės įsitikinti naudojamų įrenginių patikimumu ir efektyvumu.

Šis įtampos matuoklis yra saugus naudoti, nekenkia įkraunamiems prietaisams ar naudotojui. Jis pats yra labai mažas ir lengvas - sveria vos 30 gramų. Šiuo metu jam taikoma 53 % nuolaida ir jis kainuoja €5,22, siuntimas į Lietuvą kainuos dar 39 centus.

5. „NL - 106A Manual Soldering Gun“

52 % nuolaida | €10,44.

Jei domitės elektronika, žinote, kaip vyksta litavimas. Prie įkaitusios lituoklio galvutės (ar ant įkaitinto paviršiaus) glaudžiamas lydmetalis, kuris lydosi, sukurdamas tvirtą jungtį įvairiems elektronikos elementams. Pats procesas, nors ir reikalauja įgūdžių, iš principo nėra sudėtingas, bet jį galima dar labiau palengvinti.

NL-106A - tai automatinis lituoklis-pistoletas. Iš esmės jis veikia kaip ir įprastas lituoklis, tačiau skirtumas tame, kad jo gale montuojama lydmetalio ritė, todėl viena ranka visada lieka laisva.

Žinoma, kad ir koks patogus būtų įrankis, pirmiausia jis turi gerai atlikti savo darbą. Šio lituoklio galvutė įkaista iki 3-4 šimtų laipsnių pagal Celsijų, temperatūra iki darbui tinkamo lygio pakyla per 3-5 minutes. Tai - pakankamai vidutiniškas laikas, tačiau jis tikrai nėra per ilgas.

Gale galima įstatyti standartinio dydžio lydmetalio ritę - šiam lituokliui tinka 0,8 - 1,2 mm storio viela. Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko ir nerūdijančio plieno, todėl yra gana tvirtas ir lengvas.

Šis 60 W lituoklis yra naudingas ir pradedantiesiems, ir jau pažengusiems elektronikos mėgėjams. Šiuo metu jam taikoma 52 % nuolaida ir jis kainuoja €10,44. Į Lietuvą šis įrankis siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(11)
(0)

Komentarai (1)