Skelbiama ribotos trukmės nuolaida naujos kartos TV priedėliui iš „Xiaomi“: nauja „Android“ versija, pultelyje „Netflix“ mygtukas, o vaizdo ir garso kokybė tikrai nustebins - „DTS-HD“, „Dolby Stereo“ garso sistemos, 4K HDR raiška su 60 kadrų per sekundę („Xiaomi Mi Box S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

„Xiaomi Mi Box S“ - tai išmanusis televizoriaus priedėlis su „Android“ operacine sistema. Šis įrenginys leidžia tiesiai televizoriaus ekrane naršyti internete, naudotis „Netflix“ ir „Youtube“ paslaugomis. „Xiaomi Mi Box S“ valdomas pulteliu su balso komandomis, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir lengvai naudojama. Naudotojai taip pat džiaugiasi kaina ir aukšta vaizdo kokybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Box S“ specifikacija

  • Garsas ir vaizdas: „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemos, 4K HDR vaizdas, 60 kadrų per sekundę greitis.
  • Procesorius: 4 branduolių, 2.0 GHz „Cortex-A53“;
  • Vaizdo plokštė: „Mali 450“ 750 MHz vaizdo plokštė
  • Atmintis: 2 GB RAM, 8GB ROM
  • Ryšiai: „Wi-Fi“, „Bluetooth 4.2“.
  • OS: „Android  8.1“.
  • Išskirtinės savybės: valdymas balsu, „Google Assistant“, „Chromecast“, palaiko praktiškai visas programėles, kurias įprastai palaiko „Android“ sistemos, labai greitas įrengimas.
  • Kalba: tarptautinė versija su daugiakalbiu meniu.
  • Jungtys: HDMI 2.0, USB.
  • Pakuotėje: valdymo pultelis su balso komandomis, „Xiaomi Mi Box S“ TV priedėlis, maitinimo laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 9,52 x 9,52 x 1,68 cm, 300 g.

„Xiaomi Mi Box S“ kaina

„Xiaomi Mi Box S“ – tai naujos kartos išmanusis televizoriaus priedėlis su „Android  8.1“ operacine sistema, pakeitęs senąjį „Xiaomi Mi Box“. Pirmosios kartos „Xiaomi Mi Box“ jau nebegaminamas, o nusipirkti galima iš likučių sandėliuose. 

Kompaktiškas „Xiaomi Mi Box S“, kaip įprasta visiems TV priedėliams, seną televizorių gali paversti išmaniu. Jis „Wi-Fi“ ryšiu jungiasi prie interneto ir leidžia ekrane transliuoti įvairius internete patalpintus vaizdo įrašus. Tai reiškia, kad galima naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitų populiarių vaizdo įrašų portalų paslaugomis.

„Xiaomi Mi Box S“  valdomas patogiu pulteliu su balso komandų funkcija. Įrenginys turi ir „Bluetooth 4.2“ prieigą, todėl prie jo galima prijungti belaidę klaviatūra ar kitus prietaisus. Gerai ir tai, kad jis yra visai mažas - jo kraštinės ilgis siekia vos 9,52 cm.

O štai vaizdo ir garso kokybė tikrai nustebins. „Xiaomi Mi Box S“ gali pasigirti „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemomis ir 4K HDR vaizdu. Vaizdas yra ryškus ir detalus, o 60 kadrų per sekundę greičio dėka visi matomi judesiai yra sklandūs ir malonūs akiai.

Verta paminėti ir tai, kad „Xiaomi Mi Box S“ yra labai lengvai valdomas. Minimalistinis pultelis turi ir valdymo balsu funkciją, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir aiški. Taip ir turėtų būti, nes „Xiaomi Mi Box S“ yra pagerinta senesnio įrenginio versija. Pagerėjo garso kokybė, vartotojo sąsaja, įdiegta naujesnė „Android“ versija, o pultelyje atsirado „Netflix“ mygtukas.

„Xiaomi Mi Box S“ yra išties išmanus įrenginys. Tai, ką matote telefono ekrane, integruotos „Chromecast“ programos dėka galėsite lengvai perkelti į televizoriaus ekraną. Apskritai tai yra greitas ir patogus įrenginys, kuris pravers visuose namuose. Visos šios savybės „Xiaomi Mi Box S“ priedėlį pavertė vienu populiariausių Kinijos rinkoje - labai dažnai jis būna tiesiog išpirktas arba kaina be nuolaidos ir siekia 80€ su viršum. 

„Xiaomi Mi Box S“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „Xiaomi Mi Box S“ vidutiniškai yra vertinamas 4,62 žvaigždutėmis iš 5. Įvertinimus pateikė jau 327 pirkėjai. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • FNM: „Vieną „Android“ priedėlį naudojau du metus, o tada nusprendžiau išbandyti šį ir turiu pasakyti, kad esu patenkintas. Nors mano prieš tai turėtas priedėlis turėjo daugiau funkcijų ir nustatymų, šis tiesiog veikia. Juo lengva naudotis tiek pulteliu, tiek išmaniąja programėle. Kol kas neturėjau jokių problemų, bet naudoju dar tik savaitę. Jei jums nereikia gausybės funkcijų, šis prietaisas jums yra geras pasirinkimas“.
  • Demetrio: „Tai yra geras, greitas prietaisas. Šiek tiek nusivyliau pulteliu. Jie pakeitė mygtukų išdėstymą ir dabar jis yra kažkoks keistas. Prieš tai gamintas pultelis buvo puikus, jo dizaino keisti tikrai nereikėjo. Sunku priprasti, kai skirtinguose kambariuose naudoji skirtingus pultelius ir prie vieno dizaino per porą metų jau esi pripratęs. Visa kita su naujuoju „Xiaomi Mi Box S“ priedėlius yra gerai“.
  • Henrique: „Įrenginys veikia puikiai ir pasižymi gera kaina. Tai yra geras priedėlis, naudojantis „Android“ sistemą. Vartotojo sąsaja yra puiki. Vienintelis mažas nusiskundimas – kai priedėlis yra kelias dienas nenaudojamas, pultelis nenori jo įjungti. Tenka išjungti prietaisą ir jį vėl įjungti, po to vėl viskas gerai. Gera kokybė už gerą kainą“.
  • Student: „Labai lengvai įdiegiamas ir paprastas naudoti. Leidžia naudotis įvairiomis vaizdo įrašų paslaugomis ir turi daug privalumų. Veikia labai gerai. Norėčiau, kad pultelis turėtų kokią nors klaviatūrą naršymui internete ar belaidę pelę“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (3)