TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos pigiau nei už 20€: naujos kartos, itin pigus ir kompaktiškas TENS masažuoklis, pati perkamiausia išmanioji rozetė, fantastiškai patogus telefono laikiklis ir retai kur sutinkamo rankinis oblius formavimui  (2)

Kinijos rinka nenustoja stebinti prekių gausa ir įvairove. Štai 5 įdomiausi daiktai, nekainuojantys nei 20 eurų:

- išmanus kištukinis lizdas su 19 % nuolaida už €11,57;

- lankstus planšetės ar telefono laikiklis net 60 % pigiau už €15,13;

- elektroimpulsinis masažuoklis su 7 % nuolaida už €12,46;

- belaidė mini klaviatūra su integruota pele – 12 % pigiau už €6,23;

- formuojantis oblius – vos už €6,32.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausias išmanusis lizdas namams - „Alfawise PE1004T“

19 % nuolaida | €11,57

Tai - išmanus kištukinis lizdas namams. Jis yra gana mažas, todėl per daug nekris į akis. „Alfawise PE1004T“ prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir gali būti valdomas išmaniąja programėle „Tuya“ arba išmaniaisiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Taigi, „Alfawise PE1004T“ galima valdyti ir balsu.

Kad ir kaip nuspręsite valdyti „Alfawise PE1004T“, galėsite per atstumą išjungti ir įjungti kištuką. Taip bet kokiam prie „Alfawise PE1004T“ suteiksite šiek tiek daugiau išmanumo. Dar daugiau – programėlė leidžia nustatyti laikmatį, kada kištukas turėtų įsijungti. Jei prie jo prijungsite elektrinį kavinuką, kiekvieną rytą galėsite džiaugtis karštos kavos puodeliu vos pabudę. Arba galėsite nustatyti oro drėkintuvą taip, kad jis darbo imtųsi tuomet, kai namai yra šildomi ir oras yra sausiausias.

„Alfawise PE1004T“ turi tik vieną mygtuką ir gali būti įrengtas per kelias sekundes. Tai yra paprastas ir labai naudingas prietaisas kiekvieniems namams.

Šiuo metu „Alfawise PE1004T“ taikoma 19 % nuolaida ir jis kainuoja vos €11,57. Dar €0,20 kainuos siuntimas. Gal dėl to, o gal dėl kitų priežasčių jis tapo pačiu populiariausiu išmaniuoju jungikliu iš Kinijos. 

„Alfawise PE1004T“ yra puikiai vertinamas pirkėjų Gearbest.com platformoje – vidutiniškai jie šiam prietaisui skiria 4,74 žvaigždutes iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Krammers: „Alfawise PE1004T“ yra kokybiškas ir kompaktiškas, lyginant su kitais prietaisais. Šis daiktas atkeliauja su instrukcijomis, bet net jų neskaičius pirminis nustatymas yra labai lengvas. „Google Home“ programėlė automatiškai surado prietaisą. Šis išmanus kištukas gali būti integruotas ir į kitas išmanių namų programėles. Už tokią kainą tikrai rekomenduoju“.
  • Bilderberg: „Mažas, bet naudingas pagalbininkas. Jį galima panaudoti su daugybe prietaisų. Labai gera kaina – panaši į įprastų kištukų, kurie kartais būna ir brangesni“.
  • Beni: „Labai kokybiškas daiktas, kompaktiškas, paprastas naudoti. Instrukcijos buvo aiškios ir labai paprastos. Labai lengva prisijungti. Gera kokybė, graži balta spalva, tinka standartiniams EU lizdams“.

Lankstus ir universalus išmaniųjų prietaisų laikiklis „Gocomma Metal Long Arm Mobile Phone Bracket“

60 % nuolaida | €15,13

Tai – lankstus išmaniųjų prietaisų laikiklis. Paprastas prie stalo be jokių skylių ir varžtų tvirtinamas laikiklis gali išlaikyti 4-11 colių prietaisus. Šio laikiklio ilgis – 70 centimetrų, todėl jį galima naudoti ir sėdint prie stalo, ir atsistojus.

Šio laikiklio paskirtis – įrenginio laikymas taip, kad naudotojo rankos būtų laisvos. Tai labai praverčia. Pavyzdžiui, virtuvėje galite ruošti maistą, o planšetė su receptu visada bus prieš akis. Arba galite mokytis groti gitara, o įrenginio ekrane tuo pačiu žiūrėti pamoką.

Šis „Gocomma“ laikiklis turi tvirtas jungtis su spyruoklėmis, kurios amortizuoja judesius ir laikikliui suteikia stabilumo. Visos svarbiausios detalės yra pagamintos iš metalo, todėl šis daiktas tarnaus labai ilgą laiką ir nesukels papildomo galvos skausmo staiga sulūžęs.

Šiam išmaniųjų prietaisų laikikliui šiuo metu taikoma 60 % nuolaida ir jis kainuoja €15,13. Į Lietuvą šis daiktas siunčiamas nemokamai.

Itin kompaktiškas TENS masažuoklis „Alfawise JCE 208“

7 % nuolaida | €12,46

Tai - transkutaninio elektrostimuliavimo (TENS) technologijos pagrindu paremtas masažuoklis. „Alfawise JCE 208“ naudojimas yra labai paprastas – įrenginį tereikia priklijuoti prie skaudančios vietos ir jis ims stimuliuoti nervų galūnėles labai silpnais elektros impulsais. Tai padeda šalinti raumenų įsitempimą ir po treniruočių likusį skausmą.

Kas tai yra transkutaninio elektrostimuliavimo technologija jau rašėme, kai kalbėjome apie itin populiaraus „LERAVAN Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ veikimą. „LERAVAN Mi Home“ apžvalgos yra labai teigiamos, tad nekeista, kad dabar tai itin populiarus masažuoklis su labai gerais atsiliepimais, o dabar kainuoja vos 20€

Toks populiarus daiktas anksčiau ar vėliau turėjo sulaukti savo konkurento, o tiksliau kalbant - kopijos. „Alfawise JCE 208“ realiai ir yra kopija, tik mažesnė ir aišku, dar pigesnė. Kaip kitaip vilioti pirmuosius pirkėjus, jei ne kaina?

Tik deja, kol kas nelabai aišku, kaip „Alfawise JCE 208“ veikia realybėje ilguoju periodu - pirmieji pirkėjų atsiliepimai teigiami, bet tolesnė situacija aiškės po pusmečio ar metų. Visgi kaina tokia, kad galima nesukant galvos surizikuoti ir išbandyti. 

„Alfawise JCE 208“ turi 6 režimus ir kiekvienas iš jų turi 15 intensyvumo nustatymų. Taigi, masažą tikrai lengvai pritaikysite prie savo poreikių. Įrenginys yra nustatytas taip, kad vienas masažo seansas truktų 15 minučių – tuomet „Alfawise JCE 208“ išsijungs automatiškai.

„Alfawise JCE 208“ turi integruotą 200 mAh bateriją, kurios po 2,5 val. įkrovimo užteks 4 valandoms. Tai yra geras būdas atpalaiduoti įsitempusius ir skaudančius raumenis. Šiuo metu „Alfawise JCE 208“ parduodamas su 7 % nuolaida ir kainuoja €12,46. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Vidutinis „Alfawise JCE 208“ pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale – 4,8 žvaigždutės iš 5, tačiau atsiliepimus kol kas pateikė tik 5 žmonės. Štai ką kai kurie iš jų sakė:

  • Katherine Ross: „Toks pat geras kaip ir didesni kūno masažuokliai. Šis gali būti pritvirtintas prie bet kurios kūno vietos, jo nereikia laikyti ar tvirtinti dirželiais. Dievinu jį!“
  • Mathew: „Puikiai tinka tiems, kurie sportuoja. Geras masažuoklis atpalaiduoti po treniruotės įsitempusiems raumenims. Galima naudoti bet kur“.
  • Paul: „Patogus. Jį lengva nešiotis, galima bet kuriuo metu pasimėgauti masažu“.

Itin pigi belaidė klaviatūra su integruota pele „Alfawise A8“

12 % nuolaida | €6,23

Tai – belaidė klaviatūra su integruota pele bei tradiciniais televizoriaus pultelio mygtukais. Šis įrenginys yra specialiai sukurtas išmaniesiems televizoriams ir televizorių priedėliams valdyti. Tiesiai televizoriaus ekrane galima naršyti internete, galima naudotis įvairiomis programėlėmis, bet kaip tai padaryti, kai įprasti pulteliai neturi klaviatūros?

Tam ir sukurta belaidė „Alfawise A8“ klaviatūra. Ji turi pilną raidyną, taip pat papildomus mygtukus, kuriuos surastumėte ir įprastame televizoriaus pultelyje. Tikriausiai naudingiausia „Alfawise A8“ funkcija – integruota pelė, primenanti tas, kurias turi nešiojamieji kompiuteriai.

„Alfawise A8“ nereikia jokios programinės įrangos – klaviatūra galėsite naudotis vos ją prijungę. Ji naudoja dvi AA standarto baterijas arba įkraunamus elementus – baterijos nėra pridedamos.

Šiuo metu „Alfawise A8“ klaviatūrai taikoma 12 % nuolaida ir ji kainuoja €6,23. Dar €0,20 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Vidutinis „Alfawise A8“ pirkėjų įvertinimas Gearbest.com platformoje siekia 4,88 žvaigždutes. Štai kas rašoma keliuose iš atsiliepimų:

  • Sirocco: „Šis įrenginys turi ir pelę, ir klaviatūrą, todėl juo paprasta naudotis. Veikia su TV priedėliais. Kompaktiška ir lengvai prijungiama. Galima naudoti įprastas arba įkraunamas baterijas“.
  • Ojar: „Tai yra mano ketvirta mini klaviatūra ir kol kas ji geriausia. Ji mažesnė už likusias 3, todėl ja lengviau naudotis. Pelė veikia greitai, nors tokio tipo pelės nešiojamuose kompiuteriuose man nepatinka“.
  • Noah: „Mano kompiuteris yra prijungtas prie televizoriaus, todėl anksčiau naudojau įprastą belaidę klaviatūrą ir pelę. Bet šie įrenginiai yra dideli ir erzina juos nešiotis, kai nori pažiūrėti filmą. Ši maža klaviatūra puikiai išsprendžia problemą“.

Retas daiktas parduotuvėse - formuojantis rankinis oblius „9 inch Bird Planing Flat Trimming Adjustable Hand Push Plane Cutter“

11 % nuolaida | €6,32

Tai – formuojantis rankinis oblius, skirtas mechaniniam medienos apdirbimui. Šiuo įrankiu galima apdailinti kampus, formuoti apvalias lentų briaunas, skaptuoti įdubimus. Tai – kelių šimtų metų senumo dizainas, kurio iki šiol niekas nepralenkė.

Pjūvio gylis yra reguliuojamas dviem varžtais – vienoje pusėje galima nustatyti gilesnį pjūvio gylį greitesniam obliavimui, o kitoje – mažesnį paviršiaus išlyginimui. Visas įrankis yra pagamintas iš metalo, todėl yra tvirtas ir atsparus dėvėjimuisi.

Ašmenis, aišku, galima išimti ir pagaląsti – tai padaryti labai paprasta. Apskritai, tai yra įrankis, kuriuo lengva ir labai saugu naudotis.

Šis formuojantis oblius dabar parduodamas su 11 % nuolaida ir kainuoja €6,32. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (2)