TOP 5 įdomių ir pigių daiktų iš Kinijos: visiškai belaidės ausinės su labai gerais atsiliepimais iš pirkėjų, vienas geriausių pagal kainą ir kokybę kasdienybei skirtų peilių ir automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija (Video)  ()

Naujas mėnesis kviečia apsipirkti naujais daiktais. Juolab, kad Kinijoje galima rasti patrauklių nuolaidų:

- automatinis muilo dozatorius su 30 % nuolaida;

- kišeninis peilis su 55 % nuolaida;

- tikrai belaidės ausinės su 28 % nuolaida;

- kelioninių dėklų rinkinys su 23 % nuolaida;

- miniatiūrinė belaidė „Xiaomi“ kolonėlė su 18 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

30 % nuolaida | €15,30

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto. Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui. Šiuo metu šiam įrenginiui taikoma 30 % nuolaida ir jis kainuoja €15,30. Į Lietuvą šis muilo dozatorius atkeliaus nemokamai.

Vienas populiariausių kiniškų peilių - „Ganzo Firebird F759M – BK“ iš 440C klasės nerūdijančio plieno ir labai geru kainos/kokybės santykiu

55 % nuolaida | €8,10

Tai – sulankstomas vienašmenis kišeninis peilis, su 6,6 cm ilgio ašmenimis. „Ganzo Firebird F759M–BK“ sveria vos 67 gramus, todėl jį visada patogu pasiimti su savimi. Jis turi kišenei skirtą sagtį, o pakuotėje rasite ir paprastą dėklą.

„Ganzo Firebird F759M–BK“ ašmenys yra pagaminti iš 440C klasės nerūdijančio plieno. Jie yra pakankamai kieti ir patvarūs. Ašmenyse pamatysite ir skylę – ji padeda atidaryti peilį viena ranka. Tiesa, norint jį sulankstyti reikės paspausti užraktą.

„Ganzo Firebird F759M–BK“ ašmenys yra pagaminti iš 440C klasės nerūdijančio plieno. Jie yra pakankamai kieti ir patvarūs. Ašmenyse pamatysite ir skylę – ji padeda atidaryti peilį viena ranka. Tiesa, norint jį sulankstyti reikės paspausti užraktą.

Šis peilis turi stiklo pluošto rankeną, kuri yra tekstūruota, kad peilis neslystų iš rankos. Tai yra patogus įrankis ruošiantis stovyklauti, žvejoti ar tiesiog laiką leisti gamtoje. Šiuo metu „Ganzo Firebird F759M–BK“ taikoma 55 % nuolaida ir jis kainuoja €8,10. Dar 7 centus kainuos siuntimas į Lietuvą.

„Ganzo Firebird F759M–BK“ yra vienas iš populiaresnių peilių Gearbest.com portale, kur yra surinkęs 4,9 žvaigždučių vidutinį įvertinimą (atsiliepimus paliko 628 pirkėjai). Štai ką pasakojo pirkėjai:

  • Hans Wurst: „Kaip ir kiti šio gamintojo peiliai, šis pasižymi puikia kokybe. Aišku, nėra tobulumo, kuriuo pasižymi brangesni peiliai, ašmenys nėra automatiniai ir juos tenka pirštu atlenkti iki galo. Tačiau man tai yra tobulas kasdienis peilis, nes yra kompaktiškas ir lengvas. Kadangi jis yra toks pigus, jo tikrai nesaugau. Net jei sulūš, jo pakeitimas kainuos mažiau nei apsilankymas „McDonald‘s“.
  • József: „Lengvas, bet geras peilis kasdienėms užduotims. Jis pagamintas iš kokybiškų medžiagų, o 440C klasės plienas yra pakankamai tvirtas ir lengvai prižiūrimas. Peilis yra labai ergonomiškas, nepaisant jo kompaktiško dydžio. Dizainas primena „Spyderco Delica“.
  • Jon: „Aukštos kokybės peilis su minimalistine konstrukcija ir plastiko rankena. Jis yra patogus ir lengvas, jį nesunku atidaryti viena ranka. Tiesa, atidarymui skirta piršto skylė turi aštrias briaunas – jas nušlifavau pats“.

Visiškai belaidės ausinės „Alfawise V6 TWS“ su labai gerais atsiliepimais iš pirkėjų

28 % nuolaida | €24,30 | 5 balai iš 5

Tai – visiškai belaidės ausinės. Tai reiškia, kad net skirtingų ausinių pusių nejungia joks laidas. Tai yra stilingas ir patogus būdas klausytis muzikos ar kalbėti telefonu. Jos turi 50 mAh bateriją, kuri užtikrina kelių valandų veikimą, tačiau geriausia tai, kad kartu su ausinėmis atkeliauja ir specialus dėklas su integruota 2600 mAh baterija, kuri bet kuriuo metu gali įkrauti ausines.

Tai reiškia, kad ausinės bus įkraunamos net kai nešiositės jas kišenėje. Šis dėklas taip pat gali įkrauti ir kitus prietaisus, kurie naudoja USB jungtis. Gerai ir tai, kad ausines jis įkraus net 18 kartų, o jos pačios „Bluetooth 5.0“ ryšiu susisies vos ištrauktos iš dėklo.

„Alfawise V6 TWS“ ir groja neblogai. Jos turi 8 mm garsiakalbius su grafeno diafragma ir triukšmo slopinimo technologija. Ant korpuso yra sumontuotas mygtukas, kuris leidžia sustabdyti ir paleisti dainą, pakelti ragelį ar baigti pokalbį. Pačios ausinės nebijo vandens (IPX7 standartas), todėl jas galima naudoti bet kokiu oru. Šiuo metu „Alfawise V6 TWS“ taikoma 28 % nuolaida ir jos kainuoja €24,30. Į Lietuvą šios ausinės siunčiamos nemokamai.

Gearbest.com portale „Alfawise V6 TWS“ šiuo metu turi tik 5 atsiliepimus, tačiau visi nuomones palikę pirkėjai šiam gaminiui skyrė maksimalų įvertinimą. Štai ką keletas iš jų sakė:

  • Brad V.: „Vos tik prisijungiau buvau nustebintas garso kokybės – jis toks aiškus ir detalus. Beveik niekada neišnaudoju visos šių ausinių siūlomos galios. Triukšmo slopinimo galimybės taip pat yra nuostabios“.
  • clay selleck: „Man šios ausinės labai patinka. Jas lengva prijungti. Tačiau geriausia tai, kad dėklas gali įkrauti ir kitus prietaisus – galiu įkrauti ir ausines, ir savo telefoną vienu metu“.
  • Luiggina Boiano: „Abejojau, kad už tokią kainą galima gauti geras ausines, bet buvau maloniai nustebinta. Mygtuko suteikiamas funkcionalumas yra labai naudingas, o muziką šios ausinės groja geriau nei tikėjausi už tokią kainą“.

Itin patogūs daiktų rūšiavimui skirti neperšlampami kelioniniai krepšiai „Waterproof Portable Travel Storage Bag Set“

23 % nuolaida | €12,60

Žinote, kokia netvarka dažnai būna kelioniniuose lagaminuose. Visi rūbai kažkaip susimaišo ir tenka po visą lagaminą medžioti kojines. Šias problemas išsprendžia paprastų medžiaginių krepšių rinkinys.

 

Tai – 7 skirtingo dydžio ir formos krepšiai, kurie gražiai sutilps į jūsų lagaminą. Į atskirus dėklus galite sudėti skirtingus rūbus ar kitus daiktus, kad lagaminas būtų tvarkingesnis.

Šie krepšiai yra pasiūti iš poliesterio ir yra atsparūs vandeniui. Jie turi užtrauktukus ir rankenas, todėl yra labai patogūs naudoti. Rinkinyje yra ir mažesnis dėklas kosmetikai.

Šiam krepšių rinkiniui šiuo metu taikoma 23 % nuolaida ir jis kainuoja €12,60. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Itin lengva balaidė kolonėlė „Xiaomi AI Portable Bluetooth 4.2 Wireless Speaker“

18 % nuolaida | €11,70

Tai – 6 cm skersmens, 3W galios apvali belaidė kolonėlė. Šis „Xiaomi“ įrenginys naudoja „Bluetooth 4.2“ technologiją, kuri užtikrina stabilų ryšį tarp įrenginio ir kolonėlės. Ji yra pagaminta iš plastiko, yra atspari vandeniui ir sveria vos 52 gramus, todėl ją labai lengva visada pasiimti su savimi.

Šis kolonėlė turi 480 mAh bateriją, kuri užtikrina 4 muzikos klausymo valandas. Ji groja stebėtinai garsiai, turint omenyje mažą įrenginio dydį. Ji taip pat palaiko ir pokalbius telefonu. Įdomu ir tai, kad Kinijoje ši kolonėlė turi virtualų asistentą, tačiau jei nekalbate kiniškai šiuo metu jis jums nėra naudingas.

Dydis, žinoma, yra didžiausias šios kolonėlės privalumas. Ją tiesiog visada norėsis pasiimti su savimi. Ji tarnaus kaip raktų pakabutis ar tiesiog kasdienis aksesuaras.

Šiai „Bluetooth“ kolonėlei šiuo metu taikoma 18 % nuolaida ir ji kainuoja €11,70.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()