TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: iš Lenkijos sandėlio galingasis „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukas, „Ziyoujiguang T18“ elektrinis dviratis ir rekordiškai atpigęs „Dibea D18“ siurblys iš Čekijos sandėlio (Video, 2019 m. 19 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- Naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukas (iš Lenkijos sandėlio)

- 20 % nuolaida elektriniam dviračiui „Ziyoujiguang T18“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 28 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“

- 25 % nuolaida TV priedėliui „Alfawise A9“

- 21 % nuolaida „Google“ sertifikuotam TV priedėliui „MECOOL KM3“

- 31 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi Youpin So White EX3“

- 27 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Dibea D18“ (iš Čekijos sandėlio)

- 59 % nuolaida prie galvos tvirtinamam LED žibintuvėliui su 900 mAh baterija, trimis ryškumo lygiais ir raudonos šviesos režimu „Nitecore NU10“

- 10 % nuolaida belaidžiam langų siurblui „Xiaomi JIMMY VW302 – 1“

- 21 % nuolaida nerūdijančio plieno šiaudelių rinkiniui


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Galingiausias „Xiaomi Mijia Pro“ iš Lenkijos sandėlio arba iš Kinijos su nuolaidos kuponu

590.59€ | iš Lenkijos sandėlio„Xiaomi Mijia Pro“ specifikacijos

518.70€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas BGPRO0001

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, dabar siūlomas už pačią geriausią kainą iki šiol. „Xiaomi Mijia Pro“ arba tiesiog „Xiaomi M365 Pro“ - buvo pristatytas šių metų vasario 18 dieną. Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis modelis. Kokias naujas funkcijas užtikrina „Pro“ versija.

Geriausias elektrinis paspirtukas už tokią kainą? Diskiniai stabdžiai, itin gerai veikianti energijos rekuperavimo sistema, 3 važiavimo režimai ir kur kas didesnė galia nei „M365“: galingiausio „Xiaomi“ elektrinio paspirtuko apžvalga ir praktinis išbandymas

TOP 5 priežastys, kodėl „Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija taps perkamiausiu paspirtuku pasaulyje 2019 metais: kuo geresnis už „Xiaomi M365“ ir kas darosi su kaina

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 590.59€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Gearbest - 518.70€
  • Nuolaidos kuponas BGPRO0001
  • Į Lietuvą siunčia nemokamai.
  • Aliexpress - geriausia kaina su pristatymu į Lietuvą - 536.95€

Pirmiausiai greitai prisiminkime kuo pasižymi šis, neįtikėtinai visame pasaulyje populiarus elektrinis paspirtukas (angl. scooter - Lietuvoje vieni jį vadina motoroleriu, o kiti paspirtuku. VLKK išaiškinimas aut. past.).

„Xiaomi M365“ turi 250W galios (momentinė jėga 500W) variklį, kurio didžiausias sukimo momentas siekia 16nm.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o su pilna baterija galima nuvažiuoti iki 30 kilometrų (įjungus taupymo režimą).

Paspirtuką maitina įkraunam 280Wh ličio jonų baterija (pagaminta „LG“). Jai įkrauti nuo 0 iki 100 proc. reikia maždaug 5,5 val. ir baterijos talpos būklę galima stebėti ant vairo esančiuose LED indikatoriuose.

Vienas iš pagrindinių šio elektrinio paspirtuko privalumų yra jo kompaktiškas dydis ir galimybė jį sulankstyti. Tad su juo patogu keliauti į darbą, mokslus ir tiesiog važinėtis po miestą bei neapriboti savo judėjimo galimybių.

Saugumas šiame paspirtuke taip pat yra labai svarbus faktorius ir jis turi pneumatines padangas, dvigubą stabdžių sistemą, LED priekinius ir galinius žibintus. Tad saugumo priemonės yra aukščiausio lygio.

„M365“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 100 kg svorio žmonės ir palyginus su kitais konkurentais, tai yra vienas geriausių elektrinių paspirtukų. Todėl jis ir yra toks populiarus.

Tai kuo gi „Xiaomi M365“ skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Pro“? Turbūt viską geriausiai pasako ši palyginamoji elektrinių paspirtukų lentelė.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer.

Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra lengvesnis ir sveria 14,2 kg., o tai yra dar vienas jo privalumų.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą, turi valdymo ekraną ir yra lengvesnis už pirmtaką. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos. Tačiau už tai gaunama papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir tikėtina, jog bus labai populiarus elektrinis paspirtukas.

2. Iš Lenkijos sandėlio siūlomas elektrinis dviratis „Ziyoujiguang T18“

335.79€ | 20 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio„Ziyoujiguang T18“ specifikacijos

„Tai įžymusis elektrinis dviratis Ziyoujiguang T18. Sakote, kad ne toks jau įžymus? Gerai, galbūt. Bet po mano apžvalgos šis mažas sulankstomas elektrinis dviratis tikrai tokiu taps.“ Kuo gi šis elektrinis dviratis taip sužavėjo apžvalgininką? Ar malonu su juo važiuoti? Kuo jis gali pasigirti? Visą tai ir sužinosime šioje „Ziyoujiguang T18“ apžvalgoje.

„Labai gerai įsibėgėja, puikiai važiuoja į įkalnes ir nuokalnėmis, galingas variklis, stabdymas varikliu, lengvai pasiekiamas 25-30 km/h greitis ir tokiu greičiu galima važiuoti ilgą laiką“

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Gearbest - 335.79€:
  • nemokamas siuntimas iš Lenkijos sandėlio,
  • nėra rizikos dėl muito mokesčių ir pristatys per 5-7 darbo dienas.
  • turbūt pats geriausias pasiūlymas šiam dviračiui, pasiūlymų kiekis ribotas
  • bendrai - tai vienas iš pačių pigiausių elektrinių dviračių visoje rinkoje
  • Geekbuying - 379.09€ iš EU sandėlio, su nemokamu pristatymu

Esminiai bruožai šio dviračio yra tokie: jis turi 250 W galios motorą, 6 Ah talpos bateriją, gali pasiekti iki 30 km/h greitį ir „kuo puikiausiai įveikia įkalnes bei labai gerai pagreitėja.“

Pakuotėje be pačio elektrinio dviračio yra ir visi reikalingi raktai, skirti surinkti dviračiui bei patikrinti ar visi varžtai yra pakankamai priveržti. Dviračio sėdynę bei purvasaugius teks pritvirtinti patiems.

Taip pat yra ir baterijai įkrauti skirtas įkroviklis bei „dviračio užvedimo raktelis“. Be šio rakto elektrinis dviračio variklis neveiks.

Ant vairo yra LED ekranas, tačiau jame galima matyti tik kiek yra likę baterijos energijos. Greičio, nuvažiuojamo atstumo ir kitų dalykų jis nerodo.

Kairėje pusėje galima įjungti galinį ir priekinį žibintus bei yra garsinis signalas. Spaudžiant stabdį, galinis žibintas pradeda mirksėti.

Gamintojas nurodo, kad su vienu įkrovimu ir tik naudojant elektrinį variklį jis gali nuvažiuoti iki 25-30 kilometrų, o jei dar ir žmogus mins pedalus ir elektrinį variklį naudos kaip pagalbinę priemonę, tai baterijos užteks iki 50 km.

Realybėje skaičiai yra kiek mažesni ir vien tik elektriniu varikliu apžvalgininkas galėjo nuvažiuoti 17-20 km. Verta atkreipti dėmesį, kad visą atstumą važiavo maksimaliu greičiu ir esant didžiausioms dviračio apkrovoms. Taip pat atkreipiamas dėmesys į padangų slėgį ir rekomenduojama, kad jis siektų 3ATM - „taip nuvažiuojamas didesnis atstumas“.

Kadangi apžvalgininkas per dieną nuvažiuoja didelius atstumus, tai jis dar papildomai įsigijo 6 Ah talpos bateriją, ją pritvirtino prie dviračio ir dabar turi dvigubai didesnės talpos „Ziyoujiguang T18“ bateriją (6 Ah + 6 Ah). Tad gali nuvažiuoti 40 kilometrų vien elektros varikliu ir dar šiek tiek lieka energijos.

„Ziyoujiguang T18“ turi ir dar keletą privalumų, kaip turimi priekiniai ir galiniai diskiniai stabdžiai - „jie veikia puikiai ir stabdo labai sklandžiai. Dviračio sėdynė yra minkšta bei patogi.“

Taip pat gale yra amortizatorius, kurį galima reguliuoti, tad kiekvienas asmeniškai gali prisitaikyti dviratį ir pagal tai, kokiais keliais važinėja. „Man labai patinka ši galimybė ir per duobėtą kelią važiuoju minkštai bei sklandžiai.“

3. Su 28 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“

163.80€ | 28 % nuolaida„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 163.80€
  • 28 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 8.13€
  • Mažiausia kaina iki šiol
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (136.13€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 140€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis. 

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

Dabartinė 163.80€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

4. Su 25 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

27.30€ | 25 % nuolaida | „Alfawise A9“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise A9“ – tai pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi, kuris pas pirkėją atkeliauja jau su įdiegta „Android 8.1“ operacine sistema. Šis TV priedėlis taip pat palaiko AirPlay, Miracast ir DLAN standartus ir garsėja savo itin kompaktiškais korpuso matmenimis (8 x 8 x 1,5 cm).

Greitas pristatymas, geras supakavimas, kokybiškos korpuso gamybai panaudotos medžiagos. Kas mane itin nustebino, tai šio TV priedėlio sparta. Prieš jį įsigydamas tikrai nesitikėjau, kad jis bus toks greitas ir funkcionalus. Manau, kad tai vienas iš geriausių biudžetinių TV priedėlių šiuo metu esančių rinkoje. (Michael)

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“27.30€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad programinės įrangos atnaujinimai visiškai neįtakojo šio TV priedėlio kainos – ji šiuo metu yra pilnai konkurencinga senesnės kartos TV priedėlių atžvilgiu.

„Android 8.1“ operacinė sistema taip pat ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes naudoja ženkliai mažiau operatyviosios RAM atminties. Dėl šios priežasties daugiau RAM atminties lieka pagrindinėms multimedijos pramogos. Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl „Alfawise A9“ be jokių didelių sunkų apdoroja net ir 4K raiškos 60 kadrų per sekundę spartos (FPS) vaizdo įrašus.

Būtina paminėti, jog kartu su „Android 8.1“ taip pat atsirado papildomos galimybės, kurios leidžia lengvai dalintis turiniu su televizoriumi naudojant išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

Trumpai tariant, „Alfawise A9“ palaiko ne tik populiarųjį DLNA duomenų perdavimo standartą, bet ir AirPlay bei Miracast techninius sprendimus. Šių techninių sprendimų pagalba esant poreikiui lengvai galėsite dubliuoti išmaniojo telefono ekrane matomą vaizdą ir jį rodyti televizoriaus ekrane.

Programinės įrangos galimybėmis „Alfawise A9“ TV priedėlį šiuo metu galimai lenkia turbūt tik naujos kartos „MECOOL KM3“ (kainuoja 63€). Šis TV priedėlis pas pirkėją atkeliauja su „Android 9.0“ operacine sistema ir taip pat priklauso Google Certified įrenginių serijai.

Vis dėlto jis lyginant su „Alfawise A9“ kainuoja bene dvigubai brangiau. Įdomu ir tai, kad „Alfawise A9“ yra iš tiesų labai kompaktiškas TV priedėlis, kurio korpuso matmenys siekia vos 8 x 8 x 1,5 cm. Palyginimui „MECOOL KM3“ korpuso matmenys yra gerokai didesni – 10,9 x 10,8 x 1,66 cm.

Apibendrinus tampa aišku, kad „Alfawise A9“ TV priedėlį turėtų rinktis tie pirkėjai, kurie ieško maksimaliai našaus ekonominio varianto. Tuo tarpu, apie „MECOOL KM3“ įsigijimą greičiausiai vertėtų pagalvoti tik tiems skaitytojams, kurie Google Cast palaikymą laiko būtinybe ir dideliu privalumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (17 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.264, H.265, H.263, HD MPEG4.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 2 GB DDR3 tipo RAM; 16 GB ROM; Micro SD kortelė iki 64 GB.
  • Ryšiai: WiFi, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 8.1“.
  • Išskirtinės savybės: AirPlay, Miracast ir DLAN palaikymas; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 2 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 8 x 8 x 1,5 cm, 102 g.

Dabartinė 27.30€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

5. Su 21 % nuolaida siūlomas „Google“ sertifikuotas TV priedėlis TV priedėlis „MECOOL KM3“

62.79€ | 21 % nuolaida | „MECOOL KM3“ specifikacijos, atsiliepimai

„MECOOL KM3“ – tai „Google“ sertifikuotas TV priedėlis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ ir taip pat atkeliauja su naujausios kartos „Android 9.0“ operacine sistema, kuri ateityje atnaujinimus gaus tiesiog automatiškai. Į šį TV priedėlį gali būti įdiegta dauguma populiariausių „Android“ taikomųjų programų, o „Google Home“ funkcionalumas nuotoliniu būdu leidžia valdyti kitus įrenginius.

Vertinant kainos ir kokybės santykį rasti priekaištų „MECOOL KM3“ praktiškai neįmanoma. Negana to, kad šis TV priedėlis leidžia žiūrėti filmus ir serialus, jis taip pat puikiai tinka ir tiesioginės televizijos transliacijoms. Be to, „MECOOL KM3“ puikiai susidoroja su aukštosios raiškos vaizdo įrašais. (Audrey)

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“62.79€.
  • Parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

Vertinant kainos ir kokybės santykį rasti priekaištų „MECOOL KM3“ praktiškai neįmanoma. Negana to, kad šis TV priedėlis leidžia žiūrėti filmus ir serialus, jis taip pat puikiai tinka ir tiesioginės televizijos transliacijoms. Be to, „MECOOL KM3“ puikiai susidoroja su aukštosios raiškos vaizdo įrašais. (Audrey)

Daugelis TV priedėlių Kinijoje siūlo panašų funkcionalumą. Vis dėlto kai kurie iš jų yra išskirtiniai dėl tos priežasties, nes yra sertifikuoti „Google“ korporacijos. Būtent tokį statusą turi ir labai palankiai vertinamas naujos kartos TV priedėlis „MECOOL KM3“.

Pradėti norėtųsi nuo to, kad „MECOOL KM3“ yra vienas iš pirmųjų TV priedėlių rinkoje, kuris iš karto atkeliauja su įdiegta „Android 9.0“ operacine sistema. Negana to, gamintojas jau dabar pažada, jog „MECOOL KM3“ ir toliau sulauks oficialių „Android“ platformos atnaujinimų iš „Google“.

Tuo tarpu „Google“ sertifikavimas patvirtina, kad „MECOOL KM3“ turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ techniniu sprendimu. Šios technologijos pagalba galima lengvai perduoti įvairaus tipo skaitmeninį turinį iš išmaniojo telefono, kompiuterio ar planšeto į TV priedėlį vos kelių mygtukų paspaudimu. Taigi, šiuo atveju už tą pačią kainą tarsi pavyksta įsigyti du įrenginius. Trumpai tariant, „MECOOL KM3“ – tai TV priedėlis, kuris taip pat atstoja ir „Google Chromecast“ adapterį.

TV priedėlis pas pirkėją iš karto atkeliauja su nuotoliniu valdymo pulteliu, kuris itin praverčia dėl tos priežasties, nes leidžia valdyti „MECOOL KM3“ balsu. Šis sprendimas praverčia ne tik ieškant filmų ar serialų, bet net ir tada, kai norite sužinoti orų prognozes. Kitaip sakant, paieška balsu šiuo atveju veikia kaip išmanusis „Google“ asistentas.

Galiausiai norisi pridėti, kad naujausios kartos „Android 9.0“ operacinė sistema „MECOOL KM3“ TV priedėliui suteikia prieigą prie itin plataus taikomųjų programų asortimento. Gamintojas tvirtina, kad šis TV priedėlis yra pilnai suderinamas su tokiomis taikomosiomis programomis, kaip „YouTube“, „Spotify“, „HBO“ ar „VEVO“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.265, HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X2“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD kortelė iki 32 GB.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.1, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“, su galimybe atnaujinimus gauti ir ateityje.
  • Išskirtinės savybės: Google Certified kategorijai priklausantis įrenginys; Google Cast palaikymas, OS atnaujinimai; HDR palaikymas; Google Home integracija; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 10,9 x 10,8 x 1,66 cm, 130 g.

6. Su 31 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

13.55€ | 31 % nuolaida | „Xiaomi Youpin So White EX3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin So White EX3“ – tai ekonominės klasės elektrinis dantų šepetėlis, kuris užtikrina maksimalų 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį ir be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų. Šis dantų šepetėlis sveria vos 50 gramų ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais.

Oho, iš tiesų prieš įsigydamas šį dantų šepetėlį neturėjau jokių didelių vilčių. Vis dėlto rezultatas po kelių bandymų mane labai maloniai nustebino. Gerai laikanti baterija, pakankamas vibracijos dažnis. Man patinka, kad šio šepetėlio galvutės yra pakankamai mažos, todėl puikiai išvalo net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „So White EX3“. (Ives)

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“13.55€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 31 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“. Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnisu su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį. „So White EX3“ lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais jis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvutė su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“. Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės. Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirtos į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių. Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja, kas praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Galiausiai reikia pridėti, kad pagal kainą „So White EX3“ yra labai artimas „Alfawise SG – 949“ dantų šepetėlio konkurentas. Vis dėlto panašu, kad „Alfawise SG – 949“ sulaukė labai rimto konkurento.

„So White EX3“ šiuo atveju reikšmingą pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ atveju šį patogumą tektų užmiršti, nes šis dantų šepetėlis yra įkraunamas per USB jungtį ir komplekte neturi jokio pridedamo stovo. Tai nėra kritinis dalykas, bet stovas visada yra patogiau. Tiesa, jei dažnai keliaujate, tada tai bereikalingas svoris ir tokiu atveju privalumas atitienka „Alfawise SG – 949“.

„Alfawise SG – 949“ pagirti galima tik už tai, jog šis dantų šepetėlis siūlo 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį („So White EX3“ – 31000 k./min). Vis dėlto jeigu ieškote labiau mobilaus dantų šepetėlio kelionėms, tuomet „So White EX3“ greičiausiai taps kur kas geresnius pasirinkimu, nes jis sveria vos 50 gramų, kai tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ svoris siekia 79 g.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 31000 arba 27000 kartų per minutę.
  • Baterija: 700 mAh; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai: 3 režimai (Standard mode, Soft mode, Massage mode).
  • Galvutės: gaminamos JAV gamintojo „Dupont“ su nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: nenurodoma.
  • Išskirtinės savybės: priminimas, kuris nurodo kada laikas pereiti prie kitų dantų valymo; automatinis išjungimas po 2 min., kai pasiekiamas rekomenduojamas dantų valymui skiriamas laikas; labai lengvas lyginant su kitais šepetėliais.
  • Dydis ir svoris: 3,7 x 9,9 x 25,4 cm; 50 g.

Dabartinė 13.55€ kaina yra mažiausia šio elektrinio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

7. Iš Čekijos sandėlio su 29 % nuolaida siūlomas belaidis dulkių siurblys „Dibea D18“

81.90€ | 29 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Dibea D18“ specifikacijos, atsiliepimai

„Dibea D18“ - tai tylus belaidis dulkių siurblys su 2200 mAh baterija, 120 W varikliu ir 9 kPa maksimalia siurbimo jėga. Šis įrenginys turi besisukantį šepetį, kuris pakelia gyvūnų plaukus ir smulkias dulkes, o antgalyje esantis LED apšvietimas leis geriau apžvelgti ant grindų esančius nešvarumus. Pirkėjams patinka ilgas baterijos veikimo laikas, žemas triukšmo lygis ir stipri siurbimo jėga.

Mažas, lengvas ir galingas siurblys! Siurbimo jėgos visiškai pakanka buitiniam naudojimui. Turi du režimus. Tinka ir kilimo bei baldų valymui. Antgalyje turi apšvietimą, todėl, jei norite, galite naudoti ir tamsoje. Baterijos pakanka išvalyti keliems kambariams. Visada  jį laikau įkrautą, kad galėčiau naudoti bet kuriuo metu. Tai labai patogu, nes nereikia jungti į elektros lizdą. Vertas kainos! (Russel)

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 81.90€.
  • iš Čekijos sandėlio
  • 29 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 4.97€.

Palyginimui:

  • „Alfawise FJ166A“ - 80.08€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 24 % nuolaida, siuntimas 8.65€

Jei šiuo metu ieškosite gerą kainos ir kokybės santykį turinčio belaidžio dulkių siurblio ir susidomėsite pasiūlymais Kinijos parduotuvėse, iš karto pastebėsite du labai įdomius pasiūlymus - dabar du labai panašius siurblius „Dibea D18“ ir „Alfawise FJ166A“ parduotuvė „Gearbest“ savo gimtadienio proga organizuojamo išpardavimo metu siūlo už tą pačią kainą ir abu galima pirkti iš ES sandėlių. Kuo jie skiriasi, kuo panašūs ir kurį rinktis?

Apie „Alfawise FJ166A“ jau esame rašę detalų pristatymą ir išsamias testavimo apžvalgas. Iš jų buvo aišku, kad veikia dar tyliau nei nurodo gamintojas, o praktiniai siurbimo testai labai geri. Kuo pasižymi „Dibea D18“?

„Dibea D18“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas namų ir automobilio švarinimui. Tai yra lengvas ir kompaktiškas įrenginys su 2200 mAh baterija, kurios pakanka 45 minutėms naudojant silpnesnį nustatymą arba 25 minutėms nustačius stipriausią siurbimą. „Dibea D18“ turi ilgą vamzdį, kuris praverčia valant grindis, sienas ir užuolaidas. Tačiau jį pašalinus galima labai patogiai išvalyti automobilio saloną.

„Dibea D18“ turi cikloną su penkių lygių filtravimo sistema. Pagrindinis filtras yra plaunamas, jo nereikės keisti. Geriausia tai, kad „Dibea D18“ 120 W variklis užtikrina pakankamai stiprią siurbimo jėgą – galima pasirinkti 4 arba 9 kPa nustatymą, priklausomai nuo jūsų poreikių.

Palyginimui, „Alfawise FJ166A“ turi 130 W variklį, tačiau jis užtikrina tik 7 kPa siurbimo jėgą. Pagal specifikacijas šis dulkių siurblys kelia šiek tiek didesnį triukšmą (83 dB prieš 75), tačiau kaip yra iš tikrųjų kol kas neaišku - praktiniai testai rodo, kad „Alfawise FJ166A“ yra tylesnis nei nurodo gamintojas, bet ar pasiekia „Dibea D18“ lygį, paaiškės tik iš palyginamųjų apžvalgų, kurių kol kas nėra.

Be to, „Alfawise FJ166A“ baterija, nors yra tokios pat talpos (2200 mAh), užtikrina trumpesnį darbą (20-40 min. prieš 25-45). Tiesa, „Alfawise FJ166A“ turi ir privalumų prieš „Dibea D18“.

Minėjome, kad „Dibea D18“ turi penkių lygių filtravimo sistemą. Ji yra pakankamai gera, tačiau „Alfawise FJ166A“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina net mažiausias daleles.

Neskaitant šių skirtumų, „Alfawise FJ166A“ ir „Dibea D18“ yra labai panašūs įrenginiai. Abu siūlo kelių pakopų filtravimo sistemas su ciklonu, abu rinkinyje turi besisukančius šepečius, platų antgalį baldams ir užuolaidoms bei siauresnį sunkiai pasiekiamoms vietoms. Šiuo metu šie siurbliai net kainuoja vienodai. Tai kaip pasirinkti?

Jei filtravimas jums yra labai svarbus ir norite atsikratyti alergenų, „Alfawise FJ166A“ yra geras pasirinkimas. Tačiau jei norite potencialiai tylesnio, bet kartu šiek tiek stipresne jėga siurbiančio įrenginio, reikėtų rinktis „Dibea D18“. Juolab, kad šį siurblį puikiai vertina ir pirkėjai, ir apžvalgininkai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (105 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 120 W, siurbimo galia – 4-9 kPa.
  • Filtras: ciklonas su plaunamu filtru.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,55 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 25-45 darbo minutes.
  • Triukšmas: 75 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys: 104 x 24 x 21 cm.

8. Su 59 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis su 900 mAh baterija, trimis ryškumo lygiais ir raudonos šviesos režimu „Nitecore NU10“

14.56€ | 59 % nuolaida„Nitecore NU10“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore NU10“ - prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis su 900 mAh baterija, trimis ryškumo lygiais ir raudonos šviesos režimu. Šis žibintuvėlis pravers ir naktį keičiant ratus, ir renovuojant namus, ir einant į žygį. Jis yra atsparus vandeniui ir smūgiams, o šviesti nenustoja ir kai yra įkraunamas. Pirkėjams patinka ir platus 170 laipsnių apšvietimo kampas.

Žibintuvėliai su plačiu apšvietimo kampu yra labai naudingi. Nereikia visada stengtis pasukti galvą taip, kad apšviestum ką nors, ką nori pamatyti. Šis žibintuvėlis puikiai tinka renovuojant namus, nes leidžia pamatyti daugiau. Aš su juo naudoju savo elektroninę knygų skaityklę, bet, aišku, tik vidutiniu režimu. Taip pat naudoju šį šviestuvą vedžiodamas šunį – abu matome daugiau. Džiaugiuosi įsigijęs šį NU10, nes ir taip turiu daug žibintuvėlių, kurių spindulys yra siauresnis. (Alex)

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 14.56€.
  • 59 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Pati mažiausia kaina iki šiol - paprastai kainuoja apie 20€

„Nitecore NU10“ – tai prie galvos tvirtinamas LED šviestuvas, skirtas darbui lauke, kai reikalingos abi rankos. Tai yra prietaisas, kurį norisi visada turėti automobilyje, kad naktį sustojus su pradurta padanga nereikėtų bandyti pasišviesti telefonu. Jis taip pat gali lydėti į žygį, padėti tvarkantis kieme ar tiesiog lendant į neapšviestą rūsį.

„Nitecore NU10“ turi 5 LED elementus – 4 baltus ir vieną raudoną. Šviesa skleidžiama itin plačiai – 170 laipsnių kampu. Tai yra labai svarbi savybė prie galvos tvirtinamam žibintuvėliui, nes nereikia nuolat bandyti galva nukreipti žibintuvėlio į konkretų tašką. „Nitecore NU10“ turi tris ryškumo lygius – žemą (1 lm), vidutinį (35 lm) ir aukštą (160 lm). Jis taip pat gali šviesti raudonai (13 lm) ir mirksėti SOS signalą. Geriausia tai, kad šis žibintuvėlis gali dirbti pakankamai ilgą laiką.

„Nitecore NU10“ turi 900 mAh bateriją. Naudojant žemą režimą jos pakaks net 150 valandų, tačiau jo nepakanka realiam apšvietimui (žemas režimas yra labiau skirtas vietos pažymėjimui). Naudojant maksimalų 160 lm režimą baterija tarnaus apie 7 valandas. Apie senkančią bateriją NU10 praneša mirksinčiu įjungimo mygtuku. Baterija įkraunama per „Micro USB“ lizdą. Geriausia tai, kad žibintuvėliu galima naudotis ir kol baterija yra įkraunama. Tai reiškia, kad kartais išgelbėti gali ir išorinė baterija.

„Nitecore NU10“ yra pagamintas iš polikarbonato. Tai yra itin tvirtas plastikas – šis prietaisas nesuges nukritęs iš 1,5 m aukščio. NU10 atitinka IP66 standartą, todėl nebijo lietaus. Žinoma, dirželis yra reguliuojamas, o pats žibintuvėlio korpusas gali būti pasuktas žemyn net 60 laipsnių kampu. Įdomu ir tai, kad NU10 turi užblokavimo funkciją – kurį laiką palaikius abu mygtukus žibintuvėlis užsirakina, taip užkirsdamas kelią netyčiniam įjungimui. Tai pravers, kai NU10 kuriam laikui keliaus į kuprinę ar gulės automobilio daiktadėžėje.

„Nitecore NU10“ yra lengvas, patogus ir funkcionalus žibintuvėlis, todėl nieko keisto, kad jis labai patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.84 balai iš 5 (114 vertinimai)
  • Tipas: prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis.
  • Maksimalus ryškumas: 160 liumenų.
  • Nustatymai: trys šviesos lygio (žemas, vidutinis ir aukštas), raudonos šviesos ir SOS.
  • Spindulio nuotolis: 50metrų.
  • Reflektorius: 170 laipsnių.
  • Baterija: 900 mAh; veikimas iki 150 valandų, 7 valandos įjungus maksimalų ryškumą, įkrovimas per „Micro USB“.
  • Korpusas: polikarbonatas.
  • Atsparumas: kritimui iš 1,5 m, vandeniui ir dulkėms – IP66.
  • Išmatavimai ir svoris: 6 x 3 x 3 cm, 46 gramai.

Dabartinė 14.56€ kaina yra mažiausia šio žibintuvėlio kainų istorijoje:

9. Su 10 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas belaidis langų siurblys „Xiaomi JIMMY VW302 – 1“

49.14€ | 10 % nuolaida | „Xiaomi JIMMY VW302 – 1“ specifikacijos, atsiliepimai

Patogus naudoti, įkraunamas su įprastu USB laidu, talpi baterija, galima plauti namų langus, automobilių langus, plyteles ir pačius įvairiausius stiklinius paviršius. Į apžvalgininko rankas pateko naujasis belaidis langų siurblys „Xiaomi JIMMY VW302 – 1“ ir yra juo labai patenkintas. Nejaugi belaidis langų siurblys „JIMMY VW302 – 1“ yra be trūkumų?

„Ne idealus, bet veikia puikiai“. Kaip galima greitai ir patogiai nuplauti langus su „JIMMY VW302 – 1“: kas tai yra, kaip veikia ir kuo jis toks patogus?

Kaina

Tikrinta 2019 05 07

  • Gearbest - 49.14€;
  • Tai mažiausia kaina
  • 10 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą kainuos 0.11€.
  • Aliexpress - 54.68€
  • 3.32€ siuntimo išlaidos į Lietuvą per paštą.

Keletą tam tikrų trūkumų Valendar pastebi, tačiau pradėkime nuo pakuotės ir jos turinio.

„JIMMY VW302 – 1“ atkeliauja tvarkingoje ir įprastoje kartotinėje dėžėje, o pastaroji įdėta į dar vieną dėžę, tad „Xiaomi tikrai saugo savo produktus“.

Viduje randame viską gerai ir kompaktiškai supakuota.

Įdėta naudojimosi instrukcija kinų kalba, USB + micro USB laidas, skirtas siurblio baterijos įkrovimui, mikropluošto šluostė (24,5 x 6 cm.), siurblio valymo galva, vandens talpa ir pats belaidis langų valymo siurblys „JIMMY VW302 – 1“.

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad pakuotėje yra viena mikropluošto šluostė, kurios uždėjimas nėra itin patogus ir rekomenduoja įsigyti dar vieną mikropluošto šluostę. „Tiesiog taip bus patogiau ir išpurvinus šią šluostę, nereikės iškart eiti jos plauti, o uždėję naują ir švarią šluostę – galėsite tęsti darbą.“

Iš esmės pakuotėje yra visi reikalingi priedai, kuriais galima langus valyti dviem būdais: pripildžius talpą vandeniu ir pritvirtinus mikropluošto šluostę, nuvalyti langus, o tada su pačiu „JIMMY VW302 – 1“ siurbliu siurbliuoti ir plauti langus.

„JIMMY VW302 – 1“ siurblio galva yra 27 centimetrų ir dengta itin minkšta guma. Prie pačio siurblio jungiama specialia jungtimi, kuri taip pat dengta guma ir fiksuojančiu laikikliu.

Pats siurblys yra lengvas ir sveria apie 700 gramų. Jo apačioje yra įtaisyta micro USB įkrovimo jungtis, kurią dengia guminis dangtelis. Per šią jungtį yra įkraunama siurblio turima 2000 mAh talpos baterija. Apžvalgininkas teigia, kad jis darbavosi valandą laiko ir tik po to išseko baterija.

„JIMMY VW302 – 1“ siurblys turi 100 ml talpos nešvaraus vandens talpą. Tai tarsi atliekų dėžutė ir siurblys susiurbia nešvarumus, vandenį ir langų valymo skystį, kurį paskleidžiame ant lango.

Priekyje yra dangteliu uždengta speciali anga, per kurią yra išpilamas susiurbtas nešvarus vanduo.

Valendar atkreipia dėmesį, kad „JIMMY VW302 – 1“ apačioje yra ir viena speciali ertmė ir iš esmės prie prie šio siurblio galima pritvirtinti „šluotos kotą (turima galvoje specialų kotą) ir įjungus šį siurblį plauti aukštai esančius langus. Tačiau mano pakuotėje nėra šio priedo.“

Dabartinė 49.14€ kaina yra mažiausia šio langų siurblio kainų istorijoje:

10. Su  21 % nuolaida siūlomas nerūdijančio plieno šiaudelių rinkinys

4.55€ | 21 % nuolaida | 4.81 balai iš 5 (111 vertinimai)

Tai – nerūdijančio plieno šiaudelių rinkinys („AEOFUN Stainless Steel Straws Reusable with Cleaning Brushes 10PCS / Set“) – keturi tiesūs šiaudeliai, keturi lenkti ir pora plovimo šepetėlių. Vienkartiniai plastiko šiaudeliai labai teršia gamtą ir kada nors tikrai bus visiškai uždrausti, tačiau jų atsisakyti reikėtų jau dabar. Būtent tam ir skirti šie šiaudeliai.

Šiuos šiaudelius galima saugiai naudoti tiek su šaltais, tiek su karštais gėrimais (ko negalima pasakyti apie plastikinius). Kiekvienas iš jų yra labai standus ir ilgaamžis. Lygus paviršius užtikrina lengvą valymą.

Šių šiaudelių ilgis – po 24 cm. Briaunos yra užapvalintos, todėl jokių nepatogumų naudotojas patirti neturėtų. Na, o pridedami šepetėliai yra lankstūs, todėl šiaudelius išplausite per kelias akimirkas.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: