Netikėta naujiena iš „Xiaomi“ – klasikinio dizaino mygtukinis telefonas su tiek technologijų, kad maža nepasirodys: 7 dienas laikanti baterija, 4G, Stereo garsiakalbiai ir net GPS („Xiaomi Youpin Qin 1S+“ kaina, Specifikacijos)  (3)

„Xiaomi Youpin Qin 1S+“ – tai fizinius mygtukus turintis telefonas, kuris yra aprūpintas tiek spalvotu 2,8 colių įstrižainės ekranu, tiek 4G ryšio moduliu. Šis telefonas taip pat turi Bluetooth ir WiFi ryšio modulius, yra įkraunamas naudojant USB C tipo jungtį ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi du garsiakalbius bei iki 7 dienų be papildomos įkrovos atlaikančią 1480 mAh talpos bateriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ specifikacija

  • Ekranas: spalvotas, 2,8 colių (240 x 320).
  • Procesorius: „Cortex-A53“.
  • Atmintis: 512 MB RAM ir 4 GB ROM (palaiko 32 GB Micro SD korteles).
  • Baterija: 1480 mAh.
  • Ryšiai: WiFi; Bluetooth 4.2; 2G/3G/4G; GPS.
  • Jungtys: Micro SD; USB C.
  • Operacinė sistema: „Mocor 5“.
  • Papildomos funkcijos:
    • palaiko dvi SIM korteles;
    • turi du garsiakalbius;
    • integruotas dirbtiniu intelektu pagrįstas balsu valdomas asistentas;
    • gali būti naudojamas kaip nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir svoris: 13,2 x 5,38 x 0,85 cm; 90 g.

„Xiaomi Youpin Qin 1S+“ kaina

  • Gearbest“ – 63,35 €.
  • Dabar parduodamas su 35% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanieji telefonai dominuoja rinkoje ir to paneigti jau tiesiog yra neįmanoma. Vis dėlto „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Youpin“ šį kartą žengė įdomų žingsnį – pristatė fizinius mygtukus turintį telefoną „Xiaomi Youpin Qin 1S+“.

Nors dizaino aspektu šis telefonas primena senuosius telefonus, tačiau pagal funkcionalumą jis tikrai yra gerokai pranašesnis ir netgi turi daugelį išmaniojo telefono funkcijų. Gana neįtikėtinai atrodo ir tas faktas, jog „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ turi ne tik 2G, bet taip pat ir 3G bei 4G ryšio modulius.

Šiuo atveju būtina pabrėžti ir tai, kad „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ turi 240 x 320 raiškos spalvotą 2,8 colių įstrižainės ekraną. Svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, jog šis ekranas nėra lietimui jautrus, todėl visas „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ telefono valdymas atitinkamai turi būti atliekamas naudojant žemiau integruotus fizinius mygtukus.

Telefonas „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ tikrai patiks tiems skaitytojams, kurie vis dar neįprato kasdien įkrauti išmaniojo telefono baterijos. Pasak gamintojo, „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ turi 1480 mAh talpos bateriją, kurios energijos šiuo atveju pakanka maždaug 7 dienoms. Tuo tarpu, šį telefoną be papildomos įkrovos naudoti vien tik pokalbiams galima maždaug apie 7 valandas.

Fizinius mygtukus turintis „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ telefonas maloniai nustebinti dar turėtų ir dėl dviejų integruotų garsiakalbių bei triukšmą pašalinančio mikrofono.

Šis techninis sprendimas leidžia mėgautis kokybiškai atkuriamu garsu, o tai tampa pakankamai svarbu, nes „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ turi tiek 4 GB vidinę atmintį, tiek taip pat palaiko 32 GB talpos Micro SD korteles. Kitaip sakant, vietos muzikai tikrai pakaks, todėl esant kritinei situacijai šis telefonas lengvai galės atstoti nešiojamą muzikos grotuvą.

Svarbu pridėti, jog  „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ dar turi ir integruotą IR siųstuvą, o tai reiškia, kad esant poreikiui šį telefoną galima naudoti kaip nuotolinį valdymo pultelį. Gamintojas tvirtina, kad naudojant „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ galima valdyti tiek televizorius, tiek TV priedėlius, tiek oro drėkintuvus, tiek kondicionierius, tiek kitus įvairius įrenginius su IR imtuvais.

Be to, šis telefonas taip pat turi integruotą GPS ryšio modulį bei pakankamai lanksčią įdiegtą „Mocor 5“ operacinę sistemą. Žinoma, šiuo atveju „Google Maps“ prilygstančių žemėlapių „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ tikrai nerasite, tačiau prireikus šis telefonas bent jau bazinio lygmens navigaciją tikrai atstos.

Galiausiai džiugina ir tai, jog „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ yra integruota USB C tipo jungtis. Kadangi ši jungtis pamažu tampa įprastu standartu, „Xiaomi Youpin Qin 1S+“ bateriją lengvai galėsite įkrauti tiesiog naudodami savo išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (3)