Nebijo nei šalčio, nei karščio, palaiko IP65 standartą, WiFi tinklą, 1080P raišką, 20-30 metrų naktinį pašvietimą ir net dirbtinį intelektą žmonių aptikimui: specialus pasiūlymas išmaniajai saugumo kamerai „Stalwall L860“ (Pirkėjų atsiliepimai)  (3)

Labai gera kokybė, lengvas įrengimas, patogus naudojimasis ir daug naudingų funkcijų. Pirkėjai yra įsitikinę, kad „Stalwall L860“ išmanioji stebėjimo kamera jų gyvenimus padarė kur kas saugesnius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Stalwall L860“ stebėjimo kamera parduodama už 61,85 €;
  • taikoma 8 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Stalwall L860“ yra labai kokybiškai pagaminta, funkcionali, su dirbtiniu intelektu ir puikiai dirbanti išmanioji stebėjimo kamera, kuriai gerų žodžių negaili ir ją įsigiję pirkėjai.

„Stalwall L860“ gali darbuotis tiek patalpų viduje, tiek ir lauko sąlygomis. Ji yra atspari vandeniui (IP65 standartas) ir nebijo šalčio bei karščio: veikia nuo -20 iki 50℃.

Stebėjimo kameros korpusas yra plastikinis ir „Stalwall L860“ sveria 350 gramus.

„Stalwall L860“ stebėjimo kamera WiFi ryšiu prijungiama prie išmanaus telefono ir jame galima matyti kas atėjo prie jūsų namų durų ir kalbėtis su tuo žmogumi - labai patogi funkcija.

Tereikia atsisiųsti CAMB programėlę (palaiko anglų, vokiečių, prancūzų kalbas), ją įsidiegti telefone ir susieti su „Stalwall L860“ kamera. Ir iškart galima savo telefone tiesiogiai stebėti tai, ką užfiksuoja ši stebėjimo kamera - matymo kampas siekia 125 laipsnius.

Žinoma, tam reikia, kad nuolatos kamera būtų prijungta prie WiFi tinklo (iki 50 metrų atstumu nuo maršrutizatoriaus), o ir pats telefonas turėtų prieigą prie interneto.

Tačiau „Stalwall L860“ palaiko ir iki 16GB talpos atminties kortelę (ją teks įsigyti atskirai, bei duomenis galima saugoti vadinamame debesyje), tad net jei ir neturėsite tam tikru metu prieigos prie interneto, visą užfiksuotą vaizdą „Stalwall L860“ įrašys į atminties kortelę.

 

„Stalwall L860“ geba įrašyti 1080P raiškos vaizdo įrašus ir padaryti 2MP nuotraukas, bet įdomiausia dalis, kad ji yra aprūpinta dirbtiniu intelektu, kuris kamerai padeda įvertinti stebėjimo lauke vykstantį judėjimą.

Gamintojas tai vadina „AI Humanoid Detection“ technologija ir kai tik „Stalwall L860“ kamera savo stebėjimo lauke užfiksuoja judantį žmogų, ji automatiškai pradeda įrašinėti vaizdą ir apie (ne)lauktą svečią informuoja žinute. 

Svarbu pabrėžti, kad tokiais atvejais tiek kamera, tiek ir jūsų išmanusis įrenginys turės būti prijungtas prie interneto, kitu atveju pranešimo negausite.

Tad „Stalwall L860“ ne tik turi vadinamąjį PIR judesio jutiklį, bet ir 36 vienetus didelės galios lempučių, todėl nakties metu ši stebėjimo kamera sugeba užfiksuoti ryškų vaizdą, esantį ir už 20-30 metrų.

Pakuotėje rasite visus reikalingus priedus: 3 metrų ilgio kabelį, adapterį, sienos laikiklį, darbui reikalingus įrankius, naudojimosi instrukciją anglų kalba ir pačią stebėjimo kamerą „Stalwall L860“.

Štai keletas „Stalwall L860“ stebėjimo kamerą įsigijusių pirkėjų atsiliepimų:

  • Erik Skywalker - „Esu sužavėtas šio produkto kokybe. Tai vienas geriausių pirkinių, kuriuos įsigijau savo namams. Ši kamera turi daugumą funkcijų, kurių man taip reikėjo. Galvojau, kad bus sudėtinga ja naudotis, bet klydau - viskas labai paprasta. Fiksuojamo vaizdo kokybė labai gera, net ir nakties metu, platus kameros matymo kampas. Palyginus su panašiais produktais, manau, kad ši stebėjimo kamera yra neįtikėtinai geras pasirinkimas.“
  • BAE - „Įsigijau šią kamerą, kad apsaugočiau savo namų prieangį nuo vagių. Ir ji tikrai manęs nenuvylė. Įrengimas labai paprastas, programėlė dirba puikiai, naktinis matymas nuostabus, didelis matymo kampas. Galima nustatyti kokiu atstumu kamera pradėtų reaguoti į judesį, tad išvengiu kameros reagavo į kaimynų judantį automobilį. Tačiau, kai tik kas nors priartėja prie mano namų tvoros, kamera iškart sureaguoja ir aš gaunu žinutę.“
  • Scot Stobe - „Bendravimas per kamerą vyksta puikiai, garso kokybė tikrai labai gera. Kameros prožektoriai yra labai ryškūs ir užpildo didelę erdvę. Programėle paprasta ir patogu ja naudotis. Kiekvienas šeimos narys įsidiegė programėlę ir dabar kiekvienas iš mūsų bet kada galime pasižiūrėti kas vyksta aplink mūsų namus. Mums labai patinka ši stebėjimo kamera. Dabar jaučiamės gerokai saugesni.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (3)