Žvėriškas duomenų perdavimo greitis, tinka visiems įrenginiams, OTG funkcija bei metalinis ir 360 laipsnių kampu pasisukantis korpusas – už puikią kainą parduodamas fantastiškas „Xiaomi Jessis“ atmintukas  (1)

Iš pradžių gali pasirodyti, kad „Xiaomi Jessis Dual USB Flash Drive USB 3.1“ atmintukas ne toks jau ir pigus, bet kai jį palygini su įprastais atmintukais - supranti, kad pigesni variantai su „Xiaomi Jessis“ net negali konkuruoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Dabar šį 64 GB talpos „Xiaomi Jessis Dual USB Flash Drive USB 3.1“ atmintuką galima įsigyti vos už 12,73 eurus;
  • 30 % nuolaida ir ribotas atmintukų skaičius;
  • Jokių atsiuntimo mokesčių;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Taip pat verta paminėti, kad galima rinktis ir 32 arba 128 GB talpos atmintuką.

Iš pradžių tokia kaina už 64 GB USB atmintuką gali pasirodyti ne tokia jau ir žema, nes ir Lietuvoje galima tokios talpos atmintuką įsigyti už 8-10 eurų Tačiau yra vienas labai svarbus bet.

„Xiaomi Jessis Dual USB Flash Drive USB 3.1“ nėra toks jau paprastas, plastikinis USB atmintukas - jis turi labai rimtų privalumų prieš pigesnius konkurentus.

Pats pirmasis dalykas yra tas, kad „Xiaomi Jessis Dual USB Flash Drive USB 3.1“ ​atmintuko korpusas yra iš cinko lydinio, o ne plastiko - kaip kad būna su dažnu atmintuku.

Toks tvirtas, stilingai atrodantis korpusas iškart suteikia šiam atmintukui solidumo. Jokių įmantrių spalvų - tiesiog pilkos spalvos metalas - atrodo paprastai, bet ir tuo pačiu solidžiai.

Smagu ir tai, kad šis atmintukas neturi jokių specialių dangtelių, kurie saugotų jo jungtis. Atmintuką galima pasukti 360 laipsnių kampu, tad baigus kelti duomenis ir jį atjungus nuo įrenginio, belieka pasukti 180 laipsnių kampu ir jo jungtys saugiai pasislėps pačiame atmintuko korpuse. Genialiai paprastas ir efektyvus sprendimas.

Ir kad jau užsiminėme apie atmintuko jungtis, jų čia dvi: C-tipo USB ir USB 3.1. Tad šį atmintuką galima prijungti praktiškai prie bet kokio įrenginio: planšetinio kompiuterio, nešiojamo ar stacionaraus kompiuterio, telefonų ir kt.

„Xiaomi Jessis Dual USB Flash Drive USB 3.1“ atmintukas tinka daugeliui įrenginių, kurie palaiko: Windows XP\Vista\7\8\10, Mac 10.6, Android 4.0 ir naujesnes operacines sistemas

Be to, šis atmintukas palaiko ir OTG funkciją. USB OTG (OTG – „On The Go“) yra standartas, kuris leidžia vieniems mobiliems įrenginiams kontaktuoti su kitais. Paprastai mobilieji įrenginiai gali būti prijungti tik prie asmeninių kompiuterių ar „Mac“, tačiau USB OTG leidžia įprastus mobiliuosius įrenginius sujungti vienus su kitais.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“ ar „USB 3.0“ atmintukas, o „USB 3.1“. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„Xiaomi Jessis Dual USB Flash Drive USB 3.1“ atmintukas būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai: duomenų nuskaitymo sparta siekia 90-120 MB/s, o duomenų įrašymo sparta 15-40 MB/s.

Šis, kompaktiškų išmatavimų (6 x 1,39 x 0,88 cm) ir lengvas (20 gr.) atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai (1)