„Iki šiol tai geriausios belaidės ausinės“: Bluetooth 5.0, aptX, titaninė diafragma ir puiki garso garso kokybė - parduodamos „Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ TWS ausinės (Video)  ()

„Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ tikrai ne pačios pigiausios belaidės ausinės visoje rinkoje, tačiau jos pasižymi tokiomis savybėmis, kurių ir dar brangesnėms ausinėms trūksta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ belaidės, TWS ausinės kainuoja 55,99 €;
  • nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio;
  • jokių papildomų mokesčių;
  • galima rinktis iš 3 spalvų: juodos, auksinės ir rožinės.

Taip pat pardavėjas papildomai prideda dovanų: 3 papildomas poras ausinių pagalvėlių, 3 poras ausinių lankelių ir ausinių dėkliuko baterijai skirtą įkrovimo laidą.

„Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ yra labai kokybiškos, šauniai atrodančios belaidės ausinės, kurios jau yra apdovanotos Vokietijos IF Design Award 2019 apdovanojimu už puikų dizainą ir kokybiškus techninius sprendimus. Ir jos tikrai turi kuo pasigirti.

Kadangi tai yra TWS belaidės ausinės, tai jas vienu metu galima naudoti tiek po vieną, tiek abi. Tai ypač naudinga, jei ausines naudosite, kaip laisvų rankų įrangą.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ ausinės užtikrina puikią garso kokybę ir kalbėtis su savo pašnekovu yra tikras malonumas. Ausinės izoliuoja aplinkos triukšmą, tad girdima tik tai, ką kalba pašnekovai.

Ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą, HFP / A2DP / AVRCP protokolus, aptX/ AAC/SBC audio formatus, 16 omų varžą ir yra aprūpinta 7mm dinamine pavara (transduktoriumi) su titanine diafragma. Puikios savybės už tokią kainą.

Kiekviena ausinė turi po 55 mAh talpos bateriją, o dėkliuko-baterijos talpa siekia 410 mAh. Dėkliukas palaiko greitąjį įkrovimą, tad vos 15 minučių įkrovimas suteiks galimybę muzikos klausytis dar 3 valandas. Pilnai įkrautų ausinių ir dėkliuko-baterijos energijos užteks muzikos klausytis 24 valandas. Puikios ausinės, kurioms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: