„Black Friday“ išpardavimas įsibėgėja - Tomtop skelbia apie iki 70% siekiančias nuolaidas, prekes po 0,01 $ ir iš Vokietijos sandėlio išparduodamas „Xiaomi Yeelight YLXD04YL“ LED paneles (Video)  ()

Geriausi Tomtop.com pasiūlymai:

- „Black Friday“ išpardavimas, akcijos ir sąlygos;

- Viena geriausių ir populiariausių LED panelių su įspūdingu žvaigždžių fonu - „Yeelight YLXD04YL 32W LEDs Ceiling Light 450mm with Remote Controller(Star Version Xiaomi Ecosystem Product)“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tomtop.com informuoja apie prasidėjusį „Black Friday“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šįkart Tomtop paruošė labai plačią įvairių prekių pasiūlą ir čia rasime elektrinių paspirtukų, dviračių, išmaniųjų telefonų, kompiuterių, dronų, 3D spausdintuvų, prekių automobiliams bei namų pagalbininkų.

Prekių pasirinkimas yra tiesiog milžiniškas. Jos parduodamos su įvairiais nuolaidų kuponais ir daugeliui prekių bendrai yra taikomos iki 50 ar net 70 % nuolaidos.

Yra net ir tokių prekių, kurias galima įsigyti vos už 0,01 $.

Gausią Tomtop.com siūlomų produktų pasiūlą rasite oficialiame „Black Friday“ puslapyje. Ir internetinė parduotuvė rekomenduoja atkreipti į vieną ypač patrauklų pasiūlymą - labai populiarią, kokybišką ir šaunią LED panelę.

Viena geriausių ir populiariausių LED panelių „Xiaomi Yeelight YLXD04YL“ su įspūdingu žvaigždžių fonu

Dabar ji kainuoja tik 77,43 €;

65 % nuolaida;

Vokietijos sandėlio, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių;

į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-5 darbo dienas;

tai pati geriausia kaina šiai itin populiariai LED panelei.

„Xiaomi Yeelight“ LED panelė yra išties viena didesnių rinkoje ir jos skersmuo siekia 45 cm. Bendrai išmatavimai yra 45 x 45 x 7,8 cm, o sveria apie 1,5 kg.

Šiuo atveju didelė LED panelė yra akivaizdus privalumas - ji puikiai atrodo, suteikia daug šviesos, palaiko įspūdingą žvaigždžių foną (Moonlight režimą) ir, kaip teigia gamintojas, yra labai paprastai pritvirtinama.

Dėl turimų daugybės šviesos diodų, „Xiaomi Yeelight“ LED panelė galėti skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6000 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (nuo 1,5 iki 2000 lm).

Be to, įprastai „Xiaomi Yeelight“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau šią LED panelę taip pat galima valdyti ir išmaniuoju telefonu (panelėje integruoti Bluetooth ir WiFi ryšio moduliai).

Ji yra suderinama su MIJIA bei Yeelight programėlėmis ir svarbu, jog išmanieji telefonai turėtų Android 4.4/iOS 8 ir naujesnes operacines sistemas.

Tad tiesiog savo telefone galėsime valdyti ir keisti šios LED panelės švietimo temperatūrą ir intensyvumą.

„Xiaomi Yeelight“ taip pat atitinka IP50 reitingą, kuris reiškia, kad ši LED panelė apsaugota nuo dulkių ir vabzdžių, ir gali dirbti -10℃ to 40℃ temperatūroje.

O 95Ra rodiklis reiškia, kad užtikrinamas labai geras spalvų atkūrimas ir apšviesti objektai išlieka natūralių spalvų. Šauni LED panelė ir dabar parduodama už puikią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: