Po 4 metų paieškos ir 5 skirtingų drėkintuvų testų surado beveik tobulą variantą: unikalus ultragarsinis „Xiaomi“ drėkintuvas su oro pravalymo funkcija - ant baldų nelieka jokių drėgnų nešvarumo žymių („Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2“ apžvalga, Video, Iš Lenkijos sandėlio)  (1)

„Aš jau išbandžiau 5 skirtingus oro drėkintuvus ir esmė ne tame, kad aš juos bandau vien dėl įdomumo, aš ieškau savo namams pačio geriausio oro drėkintuvo. Ir tai jau trunka ketverius metus. O kodėl Xiaomi iškart negalėjo padaryti tokio gero oro drėkintuvo? Nes jie kopijuoja daiktus nuo kitų, puikiai žinomų ir geriausių gamintojų. Tik Xiaomi ne visada pavyksta tą padaryti iš pirmo karto. Štai ir toks pats oro drėkintuvas iš Vokietijos kompanijos jums kainuos 300 eurų, o Xiaomi produktas ir pusės tiek nekainuoja.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tad šiandien aš jums papasakosiu apie mano 5-ąjį bandymą rasti patį geriausią oro drėkintuvą. Ir čia turime Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2.

Ir nesmerkite manęs, kad aš iki šiol vis ieškau tokio daikto. Ankstesni oro drėkintuvai buvo visai geri, nors ir su nemenkais trūkumais. Dabar jie atrodo geriau, bet tik dėl to, kad atpigo.

Naujasis produktas – Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2 – atrodo bus būtent tas tobulas oro drėkintuvas, kurio ieškojau.

Jis pasirodė prieš metus laiko ir tada buvo ganėtinai brangus. Bet dabar, kai jo kaina nukrito žemiau 150 eurų, tai yra puikus variantas.“

Apžvalgininkas teigia, kad šis oro drėkintuvas atkeliauja gana didelėje dėžėje, saugiai ir tvarkingai supakuotas. Be vandens oro drėkintuvas sveria 4,3 kg.

Taigi, pakuotėje yra pats oro drėkintuvas, maitinimo laidas ir naudojimosi instrukcija.

„Drėkintuvo nugarėlėje yra drėgmės ir temperatūros jutikliai. Plastiko korpusas ir naudojimasis absoliučiai paprastas.

Išimate iš pakuotės, įdedate į drėkintuvą jo būgną, pripildote vandeniu, prijungiate prie elektros tinklo ir įjungiate.

Galima pilti bet kokį vandenį ir net neatidarius drėkintuvo viršaus, bet rekomenduoju pilti švarų, distiliuotą vandenį.“

„Taip pat šis Xiaomi drėkintuvas skiriasi nuo mus įprastų ultragarsinių drėkintuvų - jis iš aplinkos traukia orą, pravalo jį nuo dulkių ir tik tada sudrėkina bei į aplinką išskleidžia drėgmę. Todėl ant baldų nelieka drėgnų nešvarumo žymių ir kai kurie tokį Xiaomi drėkintuvą netgi vadinam oro valytuvu.

Kalbant apie Xiaomi drėkintuvo išvaizdą, tai jo viršuje turime 10 žaliai šviečiančių LED indikatorių: 5 indikatoriai parodo kiek dar yra likę energijos, 1 parodo ar įrenginys prisijungė prie WiFi tinklo, o 4 indikatoriai rodo koks pasirinktas veikimo režimas – nuo silpniausio iki stipriausio.“

„Mygtukai į paspaudimus reaguoja puikiai ir oro drėkintuvo suporavimas su Mi Home programėle yra absoliučiai paprastas.

Oro drėkintuvo veikimo principas taip pat aiškus: vienas būgnas siurbia orą iš aplinkos, o kitas būgnas skleidžia drėgmę į aplinką. Taip vienu kartu valomas oras, dulkės nusėda drėkintuvo talpos dugne, ir drėkinamas kambarys.“

„Kažkokių papildomų filtrų šiame oro drėkintuve nėra ir tai yra gerai. Pati vandens talpa yra net 4 litrai ir tai yra daugiau negu reikia. Minimaliai drėkintuvas per valandą gali panaudoti 100 ml, o įprastai apie 250-250 ml.

Jis naudoja ventiliatorių be šepetėlių, tad bendrai dirba labai tyliai. Maksimaliu veikimo režimu vos iki 32 dB. Tylus, išvaizdus ir mažai energijos naudojantis įrenginys. Vos 8W valandai.

Taip pat galima sudaryti tvarkaraščius, nurodyti automatinį išsijungimą ir tokio drėkintuvo pilnai pakanka 36 m2 ploto kambariui.

Garinamas vanduo išleidžiamas iš viršutinės drėkintuvo pusės, tad nereikia baimintis, kad šalia esantys baldai pradės drėgti ir gesti.“

„Taip pat programėlėje galima matyti kambario oro temperatūrą, drėgnumą, išjungti LED švietimą, aktyvuoti tėvų kontrolę, kad pačio drėkintuvo mygtukai nereaguotų į paspaudimus, ir kt.

Oro drėkintuvą rekomenduojama pastatyti ne mažiau, kaip 30 cm atstumu nuo artimiausios sienos ir ne mažiau, kaip 1 metro atstumu nuo lubų.

Toks oro drėkintuvas tuo pačiu gali atvėsinti kambarį, bet iki tikro oro kondicionieriaus jam, žinoma, labai toli.“

„Vandens talpą reikia išplauti 1-2 kartus per savaitę, o patį būgną kartą per mėnesį. Drėkintuvo išardymas yra labai paprastas ir nieko čia sudėtingo.

Visgi, visa procedūra – išardymas, išplovimas ir vėl visko sudėjimas – užtrunka 40 minučių ir tai yra tam tikras minusas. Tas būgno plokšteles reikia plauti kiekvieną atskirai ir tai užtrunka.

Tų plokštelių čia yra 36 ir, atsižvelgiant į kitų pirkėjų atsiliepimus, reikia juos plauti švelniau, nes jas galima deformuoti ar net sulaužyti.“

„Toks įrenginys 20 m2 kambario ploto drėgmės lygį gali labai lengvai pakelti 8 proc. ir apibendrindamas galiu pasakyti, kad Xiaomi pagamino labai gerą oro drėkintuvą.

Jei galite sau leisti tokią pinigų sumą oro drėkintuvui, tada pirkite būtent šį Xiaomi oro drėkintuvą. Jis praktiškai neturi blogų pirkėjų atsiliepimų.

Dėkoju savo Youtube kanalo žiūrovams, kurie rekomendavo šį Xiaomi oro drėkintuvą. Dabar jis bus mano nuolatinis kambario drėkintuvas. Tiesiog analogų už tokią kainą rinkoje daugiau nėra, o pirkti dar brangesnių oro drėkintuvų aš neketinu.“

Speciali akcija

„Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2“ oro drėkintuvas:

  • Aliexpress129,35 €;
    • nuoroda veikia angliškame AliExpress
    • 20 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas iš Lenkijos sandėlio, paskutiniai vienetai
  • Gearbest132,68 €;
    • 27 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai (1)