„Ne veltui tai viena populiariausių meteorologinių stotelių su pačiais geriausiais atsiliepimais“: galybė matuojamų rodiklių, orų prognozė, mėnulio fazės, laikas, data, žadintuvas ir t.t. („FanJu FJ3365“ apžvalga, Video)  (1)

Galybė matuojamų rodiklių, orų prognozė, mėnulio fazės, laikas, data, žadintuvas ir t.t. Tikrai ne veltui „FanJu FJ3365“ meteorologinė stotelė yra tokia populiari tarp pirkėjų ir sulaukia puikių atsiliepimų. O štai ką apie ją galvoja apžvalgininkas ir kokius išskiria pagrindinius „FanJu FJ3365“ privalumus, lyginant su kitomis orų stotelėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad „FanJu FJ3365“ meteorologinė stotelė atkeliauja labai simpatiškoje ir išvaizdžioje pakuotėje. Tokį daiktą tikrai bus ne gėda padovanoti artimiesiems.

Beje, galima rinktis skirtingų spalvų „FanJu FJ3365“ stotelę ir apžvalgininkas pasirinko medžio spalvos.

Aliexpress yra parduodamos dviejų spalvų orų stotelės: juodos spalvos kainuoja 22,71 €, o medžio spalvos kainuoja 23,10 € (pasirenkama formuojant užsakymą, nuoroda veikia angliškame AliExpress). Visais kitais parametrais tai yra identiškos orų stotelės.

Taigi, pakuotės viduje randame naudojimosi instrukciją (anglų ir vokiečių kalbomis), belaidį daviklį lauko temperatūrai ir drėgnumui matuoti, „FanJu FJ3365“ meteorologinę stotelę ir maitinimo adapterį.

„Pati orų stotelė atrodo gražiai, naudojimosi instrukcija labai išsami ir surašyta kuris mygtukas yra už ką atsakingas bei pateiktos visos techninės specifikacijos.

Čia nurodyta ir tai, kad belaidis daviklis gali duomenis perduoti būdamas nutolęs nuo stotelės net iki 60 metrų. Žinoma, toks atstumas galimas tik esant visiškai atviroje vietoje.

Kalbant apie pačią FanJu FJ3365 stotelę, tai jos nugarėlėje yra visi valdymo mygtukai, čia galima įdėti dvi AA tipo baterijas arba stotelę maitinti su pakuotėje esančiu adapteriu.

Priekyje turime tikrą medžio apdailą, o ne kokią nors imitaciją. Labai šauniai atrodo.“

„Belaidis daviklis turi ekranėlį, maitinamas dviem AA tipo baterijomis ir atsparus vandeniui – IPX4.

Atidarius daviklio baterijų dangtelį randame du mygtukus, kuriais galima pasirinkti kokius norime matyti rezultatus – Celsijaus ar Farenheito laipsnius.

Įdėjus baterijas, šis daviklis iškart pradeda darbuotis ir ekranėlyje galime matyti oro temperatūros bei drėgmės rezultatus. Duomenų perdavimo į orų stotelę metu, po šio daviklio ekranu užsižiebia šviesos indikatorius.“

Ši „FanJu FJ3365“ stotelė duomenis iš daviklio gauna automatiškai ir kažkokių papildomų veiksmų atlikti tikrai nereikia.

Be to, ir pati stotelė turi jutiklius, tad ji matuoja kambario temperatūrą ir drėgnumą. Tad jos dideliame ekrane matysite kokia temperatūra ir drėgnumas yra lauke bei kambaryje, datą, laiką, savaitės dieną, mėnulio fazę, oro slėgį, galima nustatyti žadintuvą, pateikiama orų prognozė ir t.t.

„Galima rinktis 12 arba 24 val rodymą, temperatūrą (Celsijaus ar Farenheito), slėgio parametrus, nustatyti laiką, datą ir t.t. O štai kokį garsą skleidžia ši stotelė, kai įsijungia žadintuvas (9:19 min.).“

Visas orų stotelės valdymas vyksta su ant jos nugarėlės esančiais mygtukais ir apžvalgininkas plačiau apie kiekvieno jų funkcijas kalba nuo 6:10 min.

Tiesą pasakius, valdymas yra labai nesudėtingas ir visą informaciją rasite pačioje naudojimosi instrukcijoje.

„Čia yra dar viena įdomi funkcija, tai galimybė nustatyti žemiausias ir aukščiausias temperatūros bei drėgmės reikšmes (10:48 min.).

Su viduriniu mygtuku jas galima nustatyti ir kai tik kambaryje ar lauke viena ar kita išmatuota reikšmė perkops jūsų nurodytą žymę, pasigirs įspėjamasis signalas (11:20 min.). Naudinga funkcija.

Kalbant apie patį ekraną, tai jame iškart matyti labai daug informacijos. Ji sudalinta į atskiras dalis ir kairėje pusėje matome lauke matuojamus parametrus – arba ten, kur būsite nunešę daviklį. O dešinėje pusėje yra matomi tie rodikliai, kuriuos išmatuoja pati FanJu FJ3365 stotelė.

Centre matome orų prognozę, o centro apačioje mėnulio fazę ir oro slėgio reikšmes (11:49 min.). Ir čia iškart galiu drąsiai teigti, kad FanJu FJ3365 stotelė pateikia labai tikslią orų prognozę.“

„Patogu ir tai, kad šiame ekrane užsižiebs šviesos indikatoriai, kai pačios orų stotelės arba į lauką išnešto daviklio baterijos jau beveik visiškai išsikraus. Taip žinosime, kad metas jas pakeisti.

Prie daugelių stotelės ekrane pateikiamų išmatuotų rodiklių yra ir rodyklės. Jos parodo ar drėgmės bei temperatūros rodikliai išlieka stabilūs, krenta ar kyla. O prie maksimalių ir minimalių reikšmių esančios rodyklės ir indikuoja šiuos rezultatus. Čia pateikiamos per paskutines 12 valandų išmatuotos žemiausios ir aukščiausios reikšmės.

Taip pat galiu patvirtinti, kad Mėnulio fazes FanJu FJ3365 meteorologinė stotelė rodo teisingai, o atmosferos slėgio matavimus ši stotelė išsaugo, tad galima peržiūrėti, kaip gi jie keitėsi per paskutines 12 valandų.

Beje, FanJu FJ3365 stotelės ekrane matyti orų prognozę pradėsite praėjus ne mažiau, kaip pusvalandžiui po to, kai daviklis pabuvos išneštas į lauką.

Tad jei FanJu FJ3365 ekrane šviečia saulė ir nėra debesų – reiškia artimiausias 12 valandų bus giedra ir be lietaus.

Ji gali rodyti debesuotumą ir silpną/stiprų lietų, daugiau ar mažiau sniego ir taip toliau. Be to, yra ir rodyklė, kuri nurodo, kaip artimiausiu metu kis ši orų prognozė. Iš tikrųjų, tai daugybė čia yra tų orų prognozės variantų ir ženkliai daugiau nei prieš tai mano turėtoje orų stotelėje.“

„Dar vienas labai svarbus niuansas. FanJu FJ3365 orų stotelė yra maitinama iš tinklo ir baterijomis. Ir jei nutrūksta elektros tiekimas, ši stotelė ir toliau darbuojasi. Žinoma, jei tik joje yra įdėtos baterijos (17:20 min.).

Tiesiog tokiu atveju jos ekranas pritemsta ir taip jau taupoma baterijų energija. Belieka spustelėti mygtuką ir ekranas pradeda šviesti ryškiai – po keleto sekundžių jis vėl pritemsta.

Mano senesnėje orų stotelėje irgi yra panašus veikimo principas – maitinama tiek iš elektros tinklo, tiek ir baterijomis. Bet jei dingsta elektros tiekimas, stotelė visai išsijungia net ir turėdama baterijas.

Su FanJu FJ3365 taip nesidaro ir ji nuolat veikia, kas yra labai.

Ir dar vienas dalykas. Išėmus baterijas ir taip priverstinai išjungus FanJu FJ3365 bei vėl atgal įdėjus baterijas ir įsijungus šiai meteorologinei stotelei – visi matuojami rezultatai išlieka savo vietose. Nustatymai negrįžta į gamyklinę būsena ir nieko vėl iš naujo reguliuoti nereikės. Na, žinoma, išskyrus tik laiką.

Manau, kad tai yra labai didelis FanJu FJ3365 meteorologinės stotelės pliusas.“

Kaina ir sąlygos

„FanJu FJ3365“ meteorologinė stotelė:

  • Aliexpress - nuo 22,71 €;
  • Nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • 59 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)