1080P filmavimo raiška, galimybė naudoti bet kur ir tokios galimybės, kuriomis gali pasigirti ne kiekviena tokio tipo IP kamera - išparduodamos funkcionaliosios „Xiaomi“ stebėjimo kameros  (1)

Įvairių IP stebėjimo kamerų yra tikrai daug, bet tai ką gali pasiūlyti ši, vos 21 eurą kainuojanti „Xiaomi Mi MJSXJ02HL IP-Kamera“ - dar reikėtų gerai paieškoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „Xiaomi Mi MJSXJ02HL IP-Kamera“ stebėjimo kamera šiuo metu parduodama už 20,99 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi Mi MJSXJ02HL IP-Kamera“ stebėjimo kamera turi tikrai kuo pasigirti. Ji yra kompaktiška, labai lengvai pritvirtinama, paprastai valdoma, fiksuoja puikios kokybės vaizdą ir ne tik.

Pradėkime nuo to, kad pakuotėje rasite viską, ko tik reikės pilnai naudotis šia „Xiaomi“ kamera: maitinimo laidą, adapterį, magnetinę bazę, lipduką skirtą kamerai priklijuoti, naudojimosi instrukciją ir pačią kamerą.

„Xiaomi“ kamera yra 6 x 4,8 x 6,75 cm dydžio ir prie įvairių paviršių yra pritvirtinama su pakuotėje esančiu specialiu lipduku arba prie jos pagrindo pritvirtinama magnetine baze. Taip šią kamerą galima vos per kelias akimirkas pritvirtinti prie bet kokio metalinio paviršiaus.

Kitas didelis kameros privalumas, kad ji yra atspari vandeniui bei dulkėms - atitinka IP65 standartą.

Tad šią „Xiaomi“ kamerą galima naudoti ne tik namų viduje, bet ir lauke. Pritvirtinti prie garažo sienos, vartų ir pan.

Be visų šių privalumų, „Xiaomi“ kameros didžiausi pliusai pasirodo, kai kalbame apie jos filmavimo kokybę ir kitas galimybes.

„Xiaomi“ kamera fiksuoja 1080P raiškos vaizdą (20 fps) ir ypač išsiskiria aukštos kokybės naktiniu filmavimu. Ši pigi IP kamera geba nakties metu užfiksuoti viską, kas dedasi iki 10 metrų atstumu. Kaip tokioje kainų kategorijoje netgi labai geras rodiklis.

Prie viso to verta pažymėti ir tai, kad kamera fiksuoja 170 laipsnių kampu esantį vaizdą ir palaiko „AI-enhanced detection“ techninį sprendimą.

Tai yra, kamera fiksuoja jos matymo lauke judančius objektus ir automatiškai juos seka. Tačiau priešingai nei kitose pigiose kiniškose IP kamerose, ši „Xiaomi“ kamera sugeba suvokti kada jos matymo lauke yra žmogus, o kada kokia katė ir kt.

Kitaip tariant, kai „Xiaomi“ kamera užfiksuos žmogų, ji automatiškai apie tai mus informuos žinute į telefoną, o kai jos matymo lauke bus katė ar koks kitas objektas - ji filmuos, bet apie tai mūsų neinformuos ir netrikdys.

Reikia pripažinti, kad labai geras techninis sprendimas, nes tikrai nesinorėtų kas keletą minučių vis žiūrėti į telefone gaunamus pranešimus ir nervintis, kad kas čia jau vaikšto šalia mūsų namų. O ten, pasirodo, tik kaimynų katė. „Xiaomi Mi MJSXJ02HL IP-Kamera“ yra kur kas išmanesnė kamera.

Kaip jau galėjote suprasti, visą fiksuojamą „Xiaomi Mi MJSXJ02HL IP-Kamera“ kameros vaizdą galima peržiūrėti išmaniajame telefone.

Norint tai padaryti, pirmiausiai į telefoną reikės atsisiųsti Mi Home programėlę, ją įsidiegti, įjungti kamerą ir ją pridėti prie telefono. „Xiaomi Mi MJSXJ02HL IP-Kamera“ palaiko WiFi ryšį (2,4 GHz) ir yra prijungiama prie namuose esančio maršrutizatoriaus.

Visą fiksuojamą vaizdo medžiagą galima išsaugoti Cloud NAS serveryje arba microSD atminties kortelėje ir vėliau ją peržiūrėti ir tame pačiame kompiuteryje. „Xiaomi“ kamera palaiko iki 32 GB talpos atminties kortelę ir ją teks įsigyti atskirai.

Dar vienas vertas paminėjo dalykas yra tai, kad per „Xiaomi“ kamerą galima bendrauti su šalia jo esančiais žmonėmis (2 way talk), kas taip yra visai pravartu. Šauni ir dabar dar už labai gerą kainą parduodama „Xiaomi“ IP kamera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(1)
(14)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: