Ar jūsų virtuvinės kriauklės maišytuvas gali tą patį? Perkamiausi maišytuvai iš Kinijos turgelio - su LED apšvietimu, ištraukiama žarna, reaguojantys į prisilietimus ir 4-5 kartus pigiau nei Lietuvoje (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Vienas perkamiausių vandens maišytuvų su ištraukiama žarna - „Kitchen Faucets Silver Single Handle Pull Out Kitchen Tap Single Hole Handle Swivel 360 Degree Water Mixer Tap Mixer Tap 408906“;

- Perkamas, labai gerai pirkėjų vertinamas vandens maišytuvas su LED apšvietimu - „Kitchen Faucets with Rubber Design Chrome Mixer Faucet for LED Kitchen Single Handle Pull Down Deck Mounted Crane for Sinks 7661“;

- Labai gerai pirkėjų vertinamas, su ištraukiama žarna ir prisilietimais valdomas vandens maišytuvas - „Touch Kitchen Faucets Crane For Sensor Kitchen Water Tap Three Ways Sink Mixer Kitchen Faucet KH1005SN“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas perkamiausių vandens maišytuvų su ištraukiama žarna

  • Dabar jis parduodamas nuo 40,39 €;
  • 48 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tokio tipo vandens maišytuvai Lietuvoje kainuoja bent 5 kartus brangiau, tad ieškantiems geriausio už mažiausią kainą - šis Aliexpress parduodamas vandens maišytuvas yra puikus pasirinkimas.

Šį vandens maišytuvą įsigijo beveik 1 300 pirkėjų, kurie paliko arti 500 atsiliepimų ir produktą įvertinimo beveik maksimaliu 4,9 balu. 

Pirkėjai iškart vardija maišytuvo privalumus: galimybė rinktis skirtingų spalvų, puiki pagaminimo kokybė, galimybė maišytuvą pasukti 360 laipsnių kampu, lengvai reguliuojama vandens temperatūra, palaikomi du vandens padavimo režimai, pakuotėje yra viskas ko reikia montavimui ir pastarieji darbai yra ganėtinai paprasti.

Taigi, maišytuvas yra pagamintas iš žalvario ir dengtas chromo danga, o vožtuvo šerdis keramikinė, tad šis produktas yra atsparus korozijai ir ilgaamžis.

Kadangi vandens maišytuvo snapelis pasukamas 360 laipsnių kampu - jį vienu metu galima naudoti dviem kriauklėms.

Prie patogaus naudojimosi prisideda ir tai, kad turime ištraukiamą žarną - iki 35 cm. Praktiškas dalykas, kurį pamini dažnas pirkėjas.

Jei šiuo metu ieškote naujo ar norite pasikeisti senąjį vandens maišytuvą - šis produktas yra puikus pasirinkimas.

Jį įsigiję pirkėjai juo yra labai patenkinti: puiki kokybė, patogus naudojimasis ir lengvas montavimas. Štai keletas pirkėjų padarytų maišytuvo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

O čia galite pasižiūrėti, kaip reikia teisingai šį vandens maišytuvą sumontuoti namuose:

Perkamas, labai gerai pirkėjų vertinamas vandens maišytuvas su LED apšvietimu

  • Dabar jis parduodamas nuo 54,23 €;
  • 46 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra dar vienas labai populiarus vandens maišytuvas Aliexpress parduotuvėje: virš 500 užsakymų, 250 atsiliepimų ir 4,9 reitingas.

Šiuo atveju taip pat galima rinktis iš kelių skirtingų modelio spalvų bei įsigyti vandens maišytuvą su LED apšveitimu arba be jo.

Jo gamybai panaudotos tos pačios medžiagos, kaip ir pirmojo vandens maišytuvo atveju: žalvaris, paviršius dengtas chromu, vožtuvo šerdis keramikinė. Pagaminimo kokybė aukščiausio lygio.

Taip pat šį vandens maišytuvą galima pasukti 360 laipsnių kampu, kas yra pravartu, tačiau priešingai nuo aukščiau aptarto modelio - šis maišytuvas neturi ištraukiamos žarnos.

Iš kitos pusės, jo snapelį galima judinti į šalis ir pabaigus darbus - atgal įstatyti į šį metalinį laikiklį (nuotrauka žemiau aut. past.).

Čia jau reikia asmeniškai nuspręsti, kas yra patogiau ir naudingiau. Jei kriauklė yra mažesnė, tikriausiai šis modelis yra ir naudingiau.

O jei kriauklė didelė ar ketinate vandens maišytuvą naudoti dviems kriauklėms, tada aukščiau aptartas modelis su ištraukiama žarna gali būti praktiškesnis pasirinkimas.

Žinoma, šis modelis yra išskirtinesnio dizaino, o savo žavesio prideda ir palaikomas LED apšvietimas. Smagus pliusas.

Šiuo išvaizdžiu ir kokybišku vandens maišytuvu yra patenkinti ir pirkėjai iš Lietuvos, kurie tvirtina, jog šis daiktas turi tik vieną minusą - jo iš Kinijos tenka laukti apie 1,5 mėnesio. Tačiau, kai vandens maišytuvas kainuoja 4-5 kartus pigiau nei Lietuvoje - galima ir palaukti.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų šio vandens maišytuvo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto ir štai kaip jis šviečia 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Labai gerai pirkėjų vertinamas, su ištraukiama žarna ir prisilietimais valdomas vandens maišytuvas

  • Dabar jis parduodamas nuo 62,41 €;
  • 55 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra vienas įdomiausių vandens maišytuvų ir akivaizdu, jog Aliexpress pirkėjai juo yra labai patenkinti: beveik 900 užsakymų, 300 atsiliepimų ir 4,8 įvertinimas.

Kalbant apie panaudotas medžiagas, tai čia viskas tas pats, kaip ir su aukščiau aptartais vandens maišytuvais. Pirkėjai pagaminimo kokybe yra labai patenkinti.

Jie taip pat pažymi, kad šis vandens maišytuvas turi ištraukiamą žarną, kurios maksimalus ilgis siekia iki 35 cm. Su ja yra dar patogiau nukreipti vandens srovę į plaunamus indus ir t.t.

Be to, šis vandens maišytuvas, kaip ir aukščiau aptarti abu modeliai, palaiko du vandens padavimo režimus. Jie valdomi su ant vandens maišytuvo snapelio esančiu jungikliu.

Ir, žinoma, daugiausiai šis vandens maišytuvas sulaukia dėmesio dėl reagavimo į prisilietimus. Tereikia atidaryti vandens sklendę ir prisiliečiant prie pačio vandens maišytuvo korpuso - bus paleidžiamas ir tuo pačiu prisilietimu sustabdomas vandens padavimas. Šauni funkcija.

Absoliuti dauguma pirkėjų šia galimybe labai džiaugiasi ir tvirtina, kad viskas veikia puikiai. Vandens maišytuvas gerai reaguoja į prisilietimus.

Žinoma, tokia funkcija praverčia tais atvejais, kai rankos yra purvinos, muiluotos ir panašiai. Tada nereikia liesti pačio maišytuvo vandenį paleidžiančios rankenėlės, bet jei išeinate kažkur toliau - geriau jau vandenį uždaryti įprastu būdu. Dėl visa ko.

Beje, pakuotėje yra visi reikalingi priedai šio maišytuvo montavimui, tik elektronikai, atsakingai už reagavimą į prisilietimus reikalingas baterijas reikės įsigyti atskirai.

Išties įdomus vandens maišytuvas ir pirkėjai juo yra labai patenkinti. Štai keletas jų padarytų vandens maišytuvo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

O čia galite pasižiūrėti, kaip reikia teisingai šį vandens maišytuvą sumontuoti namuose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()