„Xiaomi“ robotas už mažiausią kainą per paskutinius 6 mėn.! „Kompanija į jį sudėjo viską, ką turi geriausio - beprotiškai geras robotas už juokingą kainą“ (Video, „Xiaomi STYTJ02YM“)  (1)

Mažiausia kaina per 192 d.!

90€ pigiau, nei AliExpress ir Lietuvoje

Kuponas galioja iki spalio 15 d.

Iš Lenkijos

„Xiaomi“ produktas

Pirkėjų ir apžvalgininko atsiliepimas po 8 mėn. naudojimo

2100Pa | 3200 mAh | vienu įkrovimu 2 val.

550 ml + 550 ml talpos | sausas ir drėgnas valymas | HEPA filtras

LDS navigacija | įvairūs davikliai

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Pro“ (STYTJ02YM) robotas dulkių siurblys:

  • Banggood - 204 € (tarptautinė versija - papildymas 2021-09-19);
    • kuponas - BGCZPLXMST

    • galioja iki spalio 15 d.;

    • mažiausia kaina per 192 d.

    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • visus mokesčius sutvarko Banggood.

  • Aliexpress - apie 290 € (tarptautinė versija);
  • Lietuvoje - apie 250-280€.

Iškart norėtųsi pradėti nuo to, kad šiuo metu Banggood šį robotą dulkių siurblį galima įsigyti beveik 90€ pigiau, nei yra parduodamas kitose Kinijos elektroninėse parduotuvėse bei Lietuvoje.

Ir kuo gi pasižymi „Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Pro“ (STYTJ02YM) robotas dulkių siurblys?

Peržvelgus specifikacijas ir tai kas sakoma pirmose apžvalgose, tai yra aukščiausios klasės produktas.

Naujas „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys surinko savo pirmtakų jau turimas ir gerai veikiančias technologijas bei įgijo keletą papildomų ir labai naudingų patobulinimų.

„Xiaomi“ robotas dulkių siurblys užtikrina 2100Pa siurbimo galią, kas yra daugiau, palyginus su pirmtakais.

Prie 550 ml sausų atliekų dėžutės, jis turi ir 550 ml vandens talpą su elektroniniu vandens padavimo reguliavimu. Tai leidžia preciziškai tiksliai paduoti vandenį ir palaikyti grindų plovimą.

Geriausia yra tai, kad šis robotas gali dirbti 3 pagrindiniais režimais: tik sausas valymas, tik grindų plovimas, ir abu režimai vienu metu. O programėlėje galima rinktis dar daugiau režimų, kaip įprastą valymą, konkrečios vietos, palei kambario kraštus.

Kaip ir visi „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai, taip ir šis turi HEPA filtrą, yra aprūpintas visa gausybe daviklių, kurie apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų, o du dideli ratukai leidžia įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis.

Naujasis modelis taip pat palaiko atnaujintą lazerinę navigacijos sistemą, o tai yra pažangiausia robotų dulkių siurblių technologija, atsakinga už jų orientavimąsi aplinkoje. Dėl šios savybės visi „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai sulaukia vien pagyrų.

Naujasis modelis turi 3200 mAh talpos bateriją, kas yra kiek mažiau, palyginus su pirmtakais, tačiau jos užtenka darbuotis beveik 2 valandoms - o tai mažai skiriasi nuo to pačio „Xiaomi Mi Robot“ roboto dulkių siurblio, kuris turi 5200 mAh bateriją ir dirba 2,5 val.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Pro“ (STYTJ02YM) robotas dulkių siurblys automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tesia darbą nuo ten, kur baigė.

Jis sistemingai juda po kambarį ir visą valymo statistiką, žemėlapius ir kitą informaciją rasime Mi Home programėlėje. Joje yra labai daug roboto valdymo galimybių: sudaryti valymo tvarkaraščius, sužymėti konkrečius kambarius ir kada juos norime valyti, pasirinkti valymo režimus, nurodyti draudžiamas zonas ir t.t.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Pro“ (STYTJ02YM) yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, o dabar dar ir parduodamas už puikią kainą.

Juos jau yra įsigiję daugybė pirkėjų iš įvairių šalių, tame tarpe ir Lietuvos, bei atsiliepimai yra tik patys geriausi:

„Kompanija į jį sudėjo viską, ką turi geriausio - beprotiškai geras robotas už juokingą kainą“

„Robotas ir visos jo deklaruojamos funkcijos veikia nepriekaištingai. Man labai patinka plovimo funkcija, ypač, kai namuose yra augintinių ir jie visur pripėduoja. Puikus robotas“ 

Plačiau apie robotą galite sužinote šioje apžvalgoje, kurios autorius išsako savo šeimos įspūdžius po 8 mėnesių nuolatinio šio roboto naudojimo.

„Labai rekomenduoju šį robotą. Net nežinau kaip mes be jo gyvenome. Turime mažų vaikų, kurie nuolat šėlsta namuose ir tų dulkių yra nuolat. Robotas dirba kasdien, grindis plauna kas tris dienas. Ir galiu pasakyti, kad namuose dabar yra kur kas švariau ir net gaiviau kvėpuoti. Tai kur kas geriau nei pačiam nuolat valyti namus su rankiniu siurbliu. Kalbant apie plovimą, tai jis yra tiek kokybiškas, kad žmona pati grindis papildomai išplauna tik kokį kartą per 3 savaites, kai ankksčiau tą darė kas kelias dienas. Štai koks skirtumas, kai turi robotą. O sauso valymo atveju, tai absoliučiai viską sutvarko robotas. Puikus pagalbininkas. Labai rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(15)
(7)

Komentarai (1)