Prasideda „Pre-Black Friday Sale“ išpardavimas - viskas iš EU sandėlių ir už rekordiškai žemas kainas mūsų išbandytas vienas populiariausių elektrinių paspirtukų „Kugoo S1 Pro“, net 22kPa galios „Dreame V10“ belaidis siurblys ir programėle valdomas „Xiaomi“ elektrinis šildytuvas (nuolaidų kuponai, Video)  (1)

Geriausi GeekMaxi. pasiūlymai:

- „Pre-Black Friday Sale“ išpardavimas, akcijos, kuponai ir kita informacija;

- „Kugoo S1 Pro“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių;

- „Dreame V10“ belaidis dulkių siurblys iš Europos sandėlių;

- „SmartMi Electric Air Heater (ZNNFJ07ZM)“ elektrinis šildytuvas iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi.com vieni pirmųjų pradeda daugelio laukiamą Juodojo penktadienio išpardavimą.

Nors pats pikas bus lapkričio 27 dieną, tačiau Geekmaxi siūlo nelaukti ir iš anksto įsigyti norimus daiktus.

Didžiulė prekių pasiūla, su nuolaidų kuponais, absoliuti dauguma iš EU sandėlių ir dvejų metų garantija.

Štai ką Geekmaxi siūlo per šį „Pre-Black Friday Sale“ išpardavimą.

„Kugoo S1 Pro“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 279,99 €;
  • nuolaidos kuponas 63VLbgQ8;
  • mažiausia kaina - pigiau 60 €;
  • Europos sandėlių;
  • pastaba - nauja paspirtukų partija prekyboje pasirodys 21 d.

Dažnu atveju „Kugoo S1“ elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko. O štai „Kugoo S1 Pro“ yra dar papildomai patobulinta ir nauja šio elektrinio paspirtuko versija.

„Kugoo S1 Pro“ elektrinį paspirtuką išbandėme ir mes patys - štai čia rasite išsamią ir su testų rezultatais apžvalgą - ir galime patvirtinti, kad tai yra kokybiškas ir smagus paspirtukas.

 

„Kugoo S1 Pro“ aprūpintas dar talpesne 7,5 Ah talpos baterija, jis yra atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Vienas iš pagrindinių paspirtukų skirtumų yra būtent baterijose. Jei „Kugoo S1“ turi 6 Ah talpos bateriją, tai „Kugoo S1 Pro“ jau turi 7,5 Ah, o tai reiškia, kad vienu įkrovimu bus nuvažiuojamas didesnis atstumas.

Kiti patobulinimai taip pat labai svarbūs. Dabar „Kugoo S1 Pro“ stovėjimo aikštelė yra padengta specialiu, šiurkščiu pagrindu, užtikrinančiu dar stabilesnį stovėjimą ant paspirtuko.

Beje, abiem elektriniais paspirtukais gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir tai ženkliai daugiau, lyginant su kitais elektriniais paspirtukais. Dažniausiai svorio riba siekia 100 kg.

Taip pat ant „Kugoo S1 Pro“ šonų atsirado papildomi žibintai ir nors ratai vis dar išliko kieti (padangos nepripučiamos), bet pasikeitė jų dizainas.

Ant pačio vairo „Kugoo S1 Pro“ yra įtaisytas ekranas, daugybė paspirtuko valdymo mygtukų bei papildomas apšvietimas rankenų šonuose. Pastarojo dalyko „Kugoo S1“ neturi.

Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

 

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus ir gale esantį ir raudonai mirksintį LED žibintą.

„Kugoo S1 Pro“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Gamintojas teigia, kad patobulino visą šią paspirtuko lankstymo sistemą ir dabar „Kugoo S1 Pro“ yra dar greičiau sulankstomas. 

Beje, tiek pirkėjams, tiek apžvalgininkams labai patinka šių abiejų elektrinių paspirtukų kompaktiškumas ir galimybė nulenkti vairo rankenėles. Taip pat labai verta paminėti, kad abiejuose paspirtukuose yra galimybė reguliuoti vairo aukštį, tad su jais gali važiuoti tiek vaikai, tiek suaugę žmonės. Tokiomis savybėmis tikrai negali pasigirti ir tie patys „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukai.

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato. Ir kaip jau minėjome, „Kugoo S1 Pro“ turi „korio“ pavidalo ratus ir tai leidžia keliu važiuoti gerokai minkščiau.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir veikia puikiai.

 

Tad „Kugoo S1 Pro“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas, kuris yra dar populiaresnis nei jo vyresnysis brolis „Kugoo S1“.

„Dreame V10“ belaidis dulkių siurblys iš Europos sandėlių

  • Šiuo metu jis kainuoja 169,99 €;
  • nuolaidos kuponas 2dqDNAuk;
  • mažiausia kaina - pigiau 60 €;
  • Europos sandėlių.

Belaidis dulkių siurblys „Dreame V10“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

„Dreame V10“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, su HEPA filtru, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

 

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

„Dreame V10“ yra puikus belaidis dulkių siurblys ir labai gerai vertinamas tiek pirkėjų, tiek ir apžvalgininkų.

„Dreame V10“ apžvalgą rasite čia:

„SmartMi Electric Air Heater (ZNNFJ07ZM)“ elektrinis šildytuvas iš Vokietijos sandėlio

  • Šiuo metu jis kainuoja 99,99 €;
  • nuolaidos kuponas 3gXs6kWK;
  • mažiausia kaina - pigiau 30 €;
  • Vokietijos sandėlių;
  • pastaba - nauja šildytuvų partija prekyboje pasirodys 27 d.

„SmartMi Electric Air Heater“ elektrinis šildytuvas yra 2000W galios, su keramikiniu kaitinimo elementu, apsaugos standartais, valdomas programėle ir už puikią kainą parduodamas šildytuvas.

 

Šis oro šildytuvas išsiskiria savo dizainu ir atrodo tarsi garso kolonėlė. Labai kompaktiškas įrenginys ir puikiai tiks bet kokiame interjere: 60,8 x 23 x 23 cm dydžio ir 5,3 kg svorio.

Kaip ir įprasta, šis „Xiaomi“ įrenginys gali būti valdomas pasitelkiant išmanųjį telefoną bei „Mijia APP“ programėlę.

Su „SmartMi Electric Air Heater“ Jūs galėsite prišildyti savo namus dar ir tuomet, kai važiuojate iš darbo.

Būtina paminėti ir tai, jog maksimali šio prietaiso galia siekia 2000W: palaikomi du režimai - 1200W - pučia šilto orą, 2000W - pučia karštą orą.

Šio šildytuvo pučiamas šiltas oras keliauja iki 1,5 metro atstumu bei be problemų gali apšildyti 13 m2 plotą.

Verta paminėti ir tai, jog „Xiaomi SmartMi Electric Air Heater“ veikia labai tyliai, o jo skleidžiamas garsas siekia tik 35,6 dB.

Kaip minėjome, oro šildytuvas turi 2 veikimo režimus, o taip pat turi keturis skirtingus laiko lygius, kurie padės kontroliuoti šilumą namuose.

Kartu su šiuo šildytuvu Jūs gausite ir nuotolinio valdymo pultelį, kuris padės pasirinkti geriausius nustatymus bei nesunkiai kontroliuoti šilumos kiekį namuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)