TikTech - vieta, skirta naujų technologijų mėgėjams: specialiai technologijos.lt skaitytojams prisistato naujasis portalas ir kodėl į jį tikrai verta atkreipti dėmesį  (1)

TikTech yra prieš metus įkurtas ir labai sparčiai augantis portalas. Vertėtų netgi sakyti, kad bendruomenė, vienijanti naujų technologijų mėgėjus, didžiausius jų entuziastus ir ieškančius pačių didžiausių nuolaidų rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TikTech portalas įkurtas 2019 metais ir kasdien vis plečiasi. Ir čia nėra dar viena įprasta elektronikos parduotuvė. Nors taip, čia galima įsigyti labai gerų daiktų už vienas žemiausių kainų rinkoje.

Tačiau pasiteiravus TikTech komandos, kaip jie trumpai galėtų apibūdinti save, kokie yra pagrindiniai jų tikslai, kodėl jie įkūrė šį tinklalapį, gavome tokį atsakymą:

  • TikTech yra ne vien tik elektronikos parduotuvė. Mūsų tikslas yra suburti bendruomenę. Bendraminčių grupę, kuriuos sieja troškimas dar daugiau sužinoti apie naujas technologijas, naujausius produktus rinkoje, pasidalinti asmenine patirtimi, savo įspūdžiais realiai juos išbandžius. Siekiame, kad kiekvienas jaustųsi kaip šeimos narys.

Ir išties. TikTech portalas yra kiek kitoks. Nors jis visiškai jaunas, bet jau galime rasti ganėtinai daug įvairių produktų apžvalgų ir prieš įsigijant norimą produktą - sužinoti apie jį dar daugiau.

TikTech komanda šiuo metu darbuojasi ir prie TikTech forumo, kurio paleidimas turėtų įvykti greitu metu.

Taip visi šio portalo lankytojai galės diskuoti įvairiomis temomis, užduoti rūpimus klausimus, rasti jų atsakymus, tarpusavyje su kitais lankytojais dalintis asmenine patirtimi ir pan.

 

Jau ir dabar TikTech palaiko Support Center, kuriame galima bet kada kreiptis rūpimais klausimais. Komanda dirba 7/24 režimu ir yra nuolat pasirengusi telefonu bei elektroniniu paštu atsakyti į rūpimus klausimus.

Be abejo, viena iš TikTech portalo sričių yra ir įdomių bei labai geromis kainomis parduodamų produktų skelbimas. Šaunių daikčiukų galima įsigyti dar pigiau nei Amazon.de portale.

Skirtingai nuo Amazon.de, TikTech svetainėje tie patys gaminiai parduodami už klientui palankesnę kainą ir dažniau taikomos specialios nuolaidos. Pristatymo požiūriu, abiejuose portaluose naudojami tie patys pristatymo metodai, ir taikomos garantinio aptarnavimo paslaugos.

Dėmesio yra verta Electronics kategorija, kurioje šiuo metu galima rasti aukščiausios klasės Hohem iSteady gimbalų telefonams.

Ir štai jei Amazon.de Hohem iSteady X gimbalas kainuoja 79 eurus, tai TikTech portale toks pats gimbalas 58 eurus. Ir čia iškart siuntimas iš EU sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių bei jau turime pirmuosius pirkėjų atsiliepimus.

Analogiška situacija ir su kita įdomia prekių kategorija - Smart Home.

 

Oro grynintuvai, kameros, WiFi maršrutizatoriai, įspūdingi maisto gaminimo aparatai ženkliai mažesnėmis kainomis nei Amazon portale.

Na, o ieškantiems sporto prekių labai verta apsilankyti Health & Outdoor puslapyje.

Mėgstantys aktyviai leisti laisvalaikį čia ras jiems skirtų pirmųjų TikTech atrinktų prekių. Tuo pačiu norime pabrėžti, kad TikTech komanda nuolat ieško geriausių pasiūlymų, tad kai kuriose kategorijose dabartinis prekių skaičius gali pasirodyti gana nedidelis.

TikTech vis dar auga ir atrenka tik pačius geriausius pasiūlymus. Tokius, kokių už siūlomas kainas nerasime kituose portaluose. Tad čia labiau orientuojamasi ne į kiekybę, užverčiant portalo lankytoją milžinišku kiekiu pasiūlymų, bet tokiais daiktų variantais, kurių nerasime kitur.

Mėgstantiems techniką ir ieškantiems baterijų ar kitų įrankių - keliaujame į Tools skiltį.

Čia jau yra pirmieji TikTech atrinkti produktai, kurių su laiku dar padaugės.

Tuo pačiu TikTech labai pabrėžia ir tai, kad bet kada ir bet kokiu klausimu galima į juos kreiptis telefonu arba elektroniniu paštu.

 

Tuo pačiu visoms prekėms taikoma garantija bei techninis aptarnavimas, o jei prekė nepatiko - ją per 30 dienų galima grąžinti atgal ir bus grąžinti sumokėti pinigai. O jei prekė neatvyko laiku ar atvyko pažeista, apie tai belieka informuoti TikTech komandą ir jie nemokamai išsiųs naują prekę arba grąžins sumokėtus pinigus.

Svarbus momentas: jei norite, kad prekę atsiųstų nemokamai - belieka užsiregistruoti TikTech portale ir taip tapti augančios bendruomenės nariu.

Taip iškart gausite nariams skiriamų taškų, kurių dar papildomai gausite ir per savo gimtadienį, įsigyjant prekes ir t.t. Taškus galėsite panaudoti įsigyjant prekes ir būdami nariais iškart dar gausite iki 15 proc. siekiančias papildomas nuolaidas, nemokamą siuntimą, pirmumo teisę išsiunčiant prekes ir t.t. Visą informaciją apie TikTech rasite jų oficialiame portale čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(12)
(-7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: