Tokių belaidžių ausinių dar nebuvo: iki 35 val. muzikos grojimas, HiFi garsas ir maksimali apsauga nuo virusų - „Tronsmart Onyx Free“ net turi integruotas UV lempas (Speciali akcija, Video, Italijos sandėlys, Nuolaidų kuponas, Atnaujinta)  ()

„Tronsmart Onyx Free“ - naujausios kompanijos belaidės ausinės ir iškart galima teigti, kad šiuo metu, tai yra vienas įdomiausių produktų. „Tronsmart“ jau spėjo pagarsėti, kaip kompanija, gaminanti labai kokybiškus ir geros kainos garso įrangos produktus, bet šįkart turime tiesiog unikalias TWS ausines. Juk tikrai iki šiol neteko sutikti tokių ausinių, kurios turėtų integruotas UV lempas, kurios naikintų virusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Tronsmart Onyx Free“ yra pats naujausias kompanijos produktas ir šiuo metu taikoma speciali anonso nuolaida.

Šias šaunios išvaizdos ir tiesiog puikiomis techninėmis savybėmis pasižyminčias belaides ausines galite įsigyti vos už 32 eurus.

Tokia akcija truks tik iki birželio 1 dienos ir tikėtina, kad vėliau kaina kils.

Pradžiai norėtųsi pasakyti keletą žodžių apie pačią „Tronsmart“ kompaniją ir jos produktus.

Ši kompanija specializuoja būtent garso įrangos segmente ir mes patys iki šiol išbandėme dvejas jos ausines - žaidimų ausines „Tronsmart Glary Gaming“ ir belaides „Tronsmart Spunky Beat“ ausines - bei „Tronsmart Element Force“ garso kolonėlę.

Galime drąsiai patvirtinti, kad iki šiol šie produktai veikia puikiai ir 100 proc. pateisina savo vardą. Tai yra aukščiausios kokybės gaminiai ir galima tik stebėtis jų žema kaina.

Peržvelgus naujausių „Tronsmart Onyx Free“ belaidžių ausinių specifikacijas ir pasižiūrėjus į jų kainą - galima sakyti, kad turime dar vieną fantastišką pasiūlymą.

Iškart norisi pažymėti, kad čia turime belaides ausines, kurios ne tik atitinka ypatingai aukštą IPX7 standartą - kas reiškia, jog jos yra atsparios vandeniui bei prakaitui ir galima drąsiai keliauti į sporto klubą bei nebijoti lietaus, bet ir tai, kad turi integruotas UV lempas.

Žinia, kad šiuo metu visas pasaulis kenčia nuo koronaviruso pandemijos ir jei anksčiau buvo svarstoma ar bus antra ir trečia pandemijos banga, tai dabar jau svarstoma kada tai bus.

Panašu, kad kol nebus išrasta vakcina, teks gyventi visiškai kitaip, nei buvome įpratę. Ir tai reiškia, kad turėsime maksimaliai saugotis nuo šio pavojingo viruso.

Iš kitos pusės, tai nereiškia, kad gyvenimas turi sustoti. Ir tikrai nesustoja, bet papildoma apsauga tikrai nepakenks. 

Štai yra nustatyta, kad virusas ant įvairių paviršių išgyvena net iki 9 dienų, tad šios „Tronsmart Onyx Free“ UV lempos yra puikus sprendimas.

Nustatyta, kad ultravioletiniai spinduliai virusus sunaikina vos per 15 minučių ir turėdami tokias „Tronsmart Onyx Free“ ausines galime būti ramus dėl vieno - šios ausinės leis išvengti dalies pavojingų virusų.

Tereikės ausines išimti iš ausų, jas įdėti į dėkliuką ir taip integruotos UV lempos jas apšvitins bei sunaikins virusus. Šaunus ir labai naudingas dalykas.

Be šių privalumų „Tronsmart Onyx Free“ pasižymi ir kitais puikiais techniniais sprendimais. 

Jos palaiko 3 pagrindinius muzikos atkūrimo kodekus (glaudinimo formatus) - apie tai plačiau galite paskaityti čia.

Taigi turime SBC, AAC ir naujausią „Qualcomm“ aptX technologinį sprendimą, kuris ir padeda išvengti garso kokybės nuostolių. Tad garso kokybė yra aukščiausios kokybės.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad „Tronsmart Onyx Free“ palaiko aplinkos triukšmo slopinimą. Tiesa čia turime ne aktyvų, bet pasyvų aplinkos triukšmo slopinimą.

Aktyvus aplinkos triukšmo slopinimas būtų geriau, bet toks technologinis sprendimas ženkliai pabrangina ausines ir tokioje kainų kategorijoje to tikėtis kol kas yra praktiškai neįmanoma. 

Iš kitos pusės ir pasyvus aplinkos triukšmas duoda naudos ir girdima mažiau pašalinių garsų, o tik pačios muzikos.

„Tronsmart Onyx Free“ palaiko ir dvi labai naudingas technologijas: DSP ir cVc. Jos yra skirtos tam, kad pokalbių metu garso kokybė būtų kuo geresnė ir be pašalinių garsų.

Vadinasi naudodami šias ausines, kaip belaidžių rankų įrangą ir kalbėdamiesi su savo pašnekovu mes bei mus girdėsi puikiai.

Kalbant apie ausinių garso, muzikos, pokalbių ir balso asistentų valdymą, tai „Tronsmart Onyx Free“ turi pagerintus valdymo mygtukus.

Gamintojas tirtina, kad įdiegti „Panasonic“ mygtukai dabar yra 71 proc. jautresni, kas reiškia, kad ausines reikia mažiau spausti ir jos geriau reaguoja į duodamas komandas.

Tai turėtų ypač patikti tiems, kurie nemėgsta, kai spaudžiamos ausinės lenda gilyn į ausies kanalą. Jautresni mygtukai padės išvengti tokių dalykų.

Dideliu privalumu galima laikyti ir „Tronsmart Onyx Free“ palaikomus du veikimo režimus: Mono ir Stereo.

Toks technologinis sprendimas yra ir mūsų išbandytose „Tronsmart Spunky Beat“ ausinėse ir galime patvirtinti, kad sumanymas yra tiesiog šaunus.

Šias ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Jei naudojamos abi, tada aktyvuojamas Stereo režimas, o jei viena - Mono. Viskas vyksta automatiškai ir nieko patiems daryti nereikia.

O koks privalumas? Gana ženklus garso kokybės pagerėjimas. Įprastai garsas per abi ausines keliauja tarsi padalintas į dvi porcijas ir jei vieną ausinę įdėsite į dėkliuką, ausinė persijungs į Mono režimą ir tada visas garsas keliaus į tą jūsų ausyje esančią ausinę. Tai reiškia, kad nei viena dainos detalė neprapuls ir garso kokybė išliks puiki.

Įprastose TWS ausinėse to nėra ir naudojant vieną ausinę garsas taip ir lieka netekęs dalies elementų.

Be to, „Tronsmart Onyx Free“ ausines galima prijungti prie dviejų įrenginių, o tai reiškia, kad vienu metu jomis galite pasidalinti su savo draugu (-e) ir klausytis skirtingos muzikos. Akivaizdus privalumas.

Dėkliukas ir jo baterija taip pat yra verti atskiro žodžio. Ant dėkliuko yra 4 šviesos indikatoriai, tad visada žinosite kiek yra likę baterijos energijos, matysite įkrovimo procesą, kada baterija įkrauta, ir taip pat jie šviečia, kai veikia UV lempos ir apšvitina įdėtas ausines.

Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo USB jungtį ir čia yra labai didelis privalumas. Reiškia, kad galima naudoti įprastą USB laidą - pakuotėje jis taip pat bus įdėtas, ir šią bateriją įkrausime labai greitai.

Šauniausia dalis yra muzikos klausymo laikas. Vos 5 min. ausinių įkrovimo ir turime 2 val. muzikos klausymo. Pilnai įkrautų ausinių užtenka net 7 val. muzikos klausymo, kas belaidžių ausinių pasaulyje yra super geras rodiklis. Net ir 100+ eurų kainuojančios TWS ausinės retai gali pasigirti tokiu rezultatu.

O su dėkliuko baterija turėsime net 35 val. muzikos klausymo, kas yra išvis fantastiškas rodiklis.

Apibendrinus galima sakyti, kad „Tronsmart“ pristato įspūdingas belaides ausines.

Naujausi garso glaudinimo formatai, tarp kurių ir aptX; aplinkos triukšmo slopinimo technologijos, dėl ko užtikrinama puiki pokalbių kokybė; pagerintas ausinių valdymas; stebėtinai ištvermingos baterijos; itin aukštas IPX7 standartas ir, žinoma, UV lempos - dėl kurių jausitės dar saugesni. Tiesiog puikios TWS ausinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()