Jei mėgstate skaniai pavalgyti - privalote jį turėti: iš Čekijos masiškai perkamas ir tobulai lietuvių vertinamas vakuumavimo įrenginys - išsaugos maistą, vyną ir net elektronikos prietaisus (Video, „LAIMENG 6621“ atsiliepimai)  (2)

AliExpress SuperDeals pasiūlymas

Iš Čekijos

Beveik 5 000 užsakymų ir net 4,9 įvertinimas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos - PAPILDYMAS 2021 10 18

„LAIMENG 6621“ vakuumavimo įrenginys:

 

„LAIMENG R202“ vakuumavimo plėvelė:

Pradėkime nuo vakuumavimo plėvelės ir iškart atkreipiame dėmesį, kad už tokią kainą gausite net 11 plėvelės rulonų.

Taigi, vienoje pakuotėje turėsite:

  • 4 rulonus - 28 cm pločio ir 300 cm ilgio;
  • 5 rulonus - 20 cm pločio ir 300 cm ilgio;
  • 2 rulonus - 15 cm pločio ir 500 cm ilgio.

Tai yra aukščiausios kokybės ir absoliučiai saugi su maistu naudoti plėvelė. Ją jau įsigijo virš 550 pirkėjų, turime beveik 300 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9/5 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

  • R***u: Su kuponu kainavo 32 eurus. Iš Čekijos atsiuntė per savaitę. Kokybė aukščiausio lygio. 1 foto.

O dabar pasižiūrėkime į masiškai perkamą „LAIMENG 6621“ vakuumavimo įrenginį: beveik 5 000 užsakymų, 2 300 atsiliepimų ir beveik tobulas 4,9/5 balų įvertinimas. Nuostabi statistika.

Taigi, pakuotėje rasime patį 110W galios „LAIMENG 6621“ įrenginį, maitinimo laidą (jungiamas į 220V elektros tinklą), naudojimosi instrukciją, šiek tiek plėvelės ir papildomus priedus vakuumuoti indeliuose esančiam maistui bei atidarytiems vyno ir kitiems buteliams.

Mėgstantiems vyną, toks „LAIMENG 6621“ privalumas tikrai patiks. Tereikia ant vyno butelio uždėti specialų antgalį, prie jo prijungti taip pat pakuotėje esančią žarnelę ir įjungti „LAIMENG 6621“ įrenginį. 

Jis iš butelio ištrauks orą (palaikomas net iki 60kPa slėgis) ir taip jį vakuumuos. Dėl to vynas ilgiau išlaikys savo kvapo ir skonio savybes.

Taip vakuumuoti galima ir indeliuose esančius maisto produktus. Veikimo principas lygiai toks pats. Čia tik reikia turėti tam pritaikytų indelių.

Kalbant apie maisto vakuumavimą su plėvelėmis, tai čia yra gerai ir tai, kad pačiame „LAIMENG 6621“ įrenginyje iškart yra integruotas peilis.

Žemiau nuotraukoje parodyta, kaip tereikia šį slankmatį pastumti į šoną ir taip plėvelės atkirpsite tiek, kiek jums jos reikia vakuumuoti konkrečiam maisto kiekiui.

Ant „LAIMENG 6621“ korpuso yra visi reikalingi valdymo mygtukai ir šviesos indikatoriai.

Tad čia galite pasirinkti norite sausai ar drėgnai vakuumuoti maisto produktus: Dry ir Moist.

Seal reiškia plėvelės užspaudimą (yra kaitinimo elementai aut. past.), o Vac - oro iš pakuotės ištraukimą.

LED indikatoriai parodo vykstančio proceso eigą, o su STOP mygtuku bet kada galima sustabdyti procesą.

Ir nors „LAIMENG 6621“ iš esmės yra skirtas vakuumuoti maisto produktus (su plėvele bei indeliuose) ir gėrimus, bet čia taip pat į plėvelę galima įdėti jautrius elektronikos įrenginius ir juos sausai vakuumuoti. Labai geras dalykas, ypač jei planuojate ilgiau jų nenaudoti ir nenorite, kad drėgmė jiems pakenktų.

Žinoma, absoliuti dauguma pirkėjų „LAIMENG 6621“ naudoja maisto vakuumavimui. Ir čia yra keli to privalumai.

Pirmiausiai, maistas išlieka ženkliai ilgiau šviežias. Tad bet kada atsidarę vakuumuotą pakuotę turėsite absoliučiai šviežius ir maistinių savybių nepraradusius produktus.

Kitas didelis ir dažno pirkėjo paminimas tokio vakuumavimo privalumas - kur kas skanesni, sultingesni ir maistingesni patiekalai. 

Pavyzdžiui, į tokią plėvelę įdedame jautienos, kiaulienos ar kitos mėsos, papildomai prieskonių ir t.t. Viską vakuumuojame. Tokį paketą dedame į verdantį vandens puodą ir verdame. Išvirus belieka paketą išimti, prakirpti, išimti mėsą ir ją papildomai pakepti - jei yra toks poreikis - arba iškart patiekti su garnyru ir taip, kaip tik pageidaujate.

Tokiu būdu pagamintas maistas išlaiko savo struktūrą, maistines medžiagas, išlieka sultingas. Dažnas pirkėjams būtent tokiam dalykui naudoja šį „LAIMENG 6621“ įrenginį.

Absoliuti dauguma „LAIMENG 6621“ vakuumavimo įrenginiui duoda maksimalų įvertinimą:

  • V***i (siuntė iš Čekijos): Iš Čekijos atkeliavo per 2 savaites ir pakuotėje yra 5 mažesni ir 5 didesni maišeliai, butelio dangtelis, maisto dėžutėms vakuumuoti žarnelė. Esam labai patenkinti įrenginiu. Nuostabus daiktas. Dabar taip vakuume marinuojame net šašlykus. 1 foto, 2 foto.
  • D***e (siuntė iš Kinijos): Atkeliavo žaibiškai greitai. Vos per 15 dienų. Viskas supakuota labai gerai ir pardavėjas atsakė į visus užduotus klausimus. Gaminys pilnai atitinka aprašymą ir tai, kas rodoma vaizdo įraše. Aukščiausia klasė, labai rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Dar kelios patenkintų pirkėjų padarytos „LAIMENG 6621“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai (2)